Atheo Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 W takim razie ja poprosze. Sen powtarza się odkąd skończyłam sześć lat, nie zawsze jest identyczny, ale we śnie zawsze jest wokół mnie coś, zazwyczaj siedze na łóżku, jestem w domu, i nie czuje się tam bezpieczna. Powróciwszy do tego czegoś, wiem że to jest złe, ale odkąd pamiętam tylko przyglądało mi się, towarzyszyło, ale jak odchodziłam zostawało na swoim miejscu. Ale ostatnio podążyło za mną i zaatakowało mnie. Dodam że sen jest niesamowicie realistyczny, i tak jak nauczyłam się kontrolować marzenia senne, tak tego jednego nie potrafie. Budze się z krzykiem, przekonana że ta siła wciąż jest dookoła mnie. Będe bardzo wdzięczna za odzew. Pozdrawiam. ~Atheo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 klasyka astralu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheo Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 Dobrze, nawet jeśli to astral co może się zdarzyć, chodzi mi o ten byt o wiele bardziej. W takim bądź razie jak odniesiesz się do tego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Sam zniknie kiedy pokonasz strach przed nim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheo Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 Sęk w tym że żaden koszmar mnie nie przeraża. I o ile po przebudzeniu i lekkim rozbudzeniu już się nie boje uświadamiając sobie że tego nie ma, o tyle to że we śnie nie mam nad tym kontroli jest irytujące. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Bo być może dla Ciebie większym problemem jest brak kontroli. Generalnie zasada będzie podobna:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts