Guest kasiaola Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Witajcie,proszę o pomoc w interpretacji jednego z moich ostatnich snów,który mocno zapadł mi w pamięc: Stoję przed zamkniętymi okiennicami ,za nimi widzę bujny krzew/winorośl pełen dojrzałych dużych owoców,wyjątkowo dorodnych...przyszło mi do głowy ze otworzę okno,wyciągne rekę i nazbieram owoców,jednak okazuje się że owoce rosną zbyt wysoko i nie jest to możllliwe....wnętrze w którym się znajduję to jakis duży dom,może urzad,okiennice są stare drewniane,pomalowane na biało jakby po niewielkiej renowacji.... Dodam ze częstym motywem moich snów jest ostanio mój mąż z którym jestem w separacji,który zdradzałl mnie i oszukiwał...we snach jestesmy szczęsliwi,blisko i on jest tak dobry dla mnie jak kiedys... Proszę o pomoc w zrozumieniu snu....Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kasiaola Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 halo,czy ktos mi odpowie??:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Sen o owocach, winorośli pełnej dojrzałych owoców mówi o pragnieniu uczuć a także o zysku, widzisz że możesz to mieć i bardzo tego pragniesz niestety chwilowo nie możesz tego zdobyć, jak sama napisałaś przechodzisz teraz trudny czas w związku z separacją, masz w sobie dużo emocji które pokazują się w snach, wnętrze ze snu symbolizuje Twoją psychikę, przeszło niewielką renowację ale nie jest po generalnym remoncie, nie uporządkowałaś jeszcze swoich emocji po rozstaniu z mężem, wiesz czego pragniesz i chcesz to dostać ale jeszcze nie masz jak, bo jesteś nadal emocjonalnie związana ze swoim eks i dlatego sny związane z mężem pokazują że podświadomie pragniesz powrotu uczuć i dobrych czasów, kiedy cię kochał, przechodzisz teraz "czyszczenie" psychiki po tak przykrych sytuacjach w związku ale to sen o pozytywnym przesłaniu - niedługo zmobilizujesz się i zerwiesz te dojrzałe owoce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kasiaola Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 dzięki:)Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts