Skocz do zawartości

Czy coś jest na tym zdjęciu?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy widzicie coś na tym zdjęciu? Czy może ja mam zwidy. Zdjęcie nie jest w jakiejś dobrej jakości (wycięte z ogólnego zdjęcia budynku), dlatego zaznaczyłam obszar, w którym wydaje mi się, że coś jest, najlepiej widać przy małym przybliżeniu.

Edytowane przez blackmoon
Napisano

bez przesady, nie można się wszędzie doszukiwać wszystkiego ;)

Napisano

Dzięki za odpowiedź, tak jak się domyślałam nic tam nie ma, ale dla świętego spokoju chciałam się upewnić, ktoś po prostu panikował i teraz się upewnił, że ma bujną wyobraźnie :)

Gość Vampirella
Napisano

Nic tam nie widać specjalnego albo ta szyba jest brudna, albo może na upartego jakiś poblask jakiś się w niej odbił z pobliskich budynków np. :)

Napisano

a co Ty tam widzisz to ciekawe moze głowe jakiegoś stwora można zobaczyć oczy i nos

Napisano

a ja w prawym gornym rogu - w tej zoltej piance uszczelniajacej widze twarz... ;p

Napisano

Szczerze mówiąc ja tam widzę mnóstwo różnych twarzy. Jak tylko przechylę głowę, czy odsunę monitor, to pojawia się jakaś nowa :) Ale to tylko figle wyobraźni. Tak jak kiedyś z tą twarzą na folii w wózku dziecięcym, co tu też ktoś wrzucił zdjęcie. Wyobrażanie sobie różnych rzeczy, "uosabianie" kształtów, które się zobaczyło, czy to w sękach na drewnianej podłodze, czy w chmurach, czy - jak tutaj - w brudnej szybie, to niezawodny sposób na nudę, ale nic więcej. Poza tym słyszałam gdzieś, że takie "widzenie" twarzy jest ewolucyjnie i genetycznie uwarunkowane, tzn. nasi pradawni, pierwotni przodkowie wszędzie dopatrywali się niebezpieczeństwa w postaci innych ludzi bądź zwierząt, lub pożywienia także w postaci istot żywych, więc wzrok wyczulony był na "ogdadywanie" kształtów twarzy, oczu, nosa. Może więc spostrzeganie rzeczy, które bierzemy za paranormalne jest tylko pierwotnym instynktem zachowanym w procesie ewolucji?

• 1 rok później...
Napisano

a ja tam widze męzczyzne w jasnoniebieskiej koszuli około 40 letniego poważny sztywny,spiety

Gość agata_n
Napisano

Ja też nie widzę na tym zdjęciu nic nadzwyczajnego. A już na 100% żadnej postaci :)

• 1 miesiąc temu...
Gość enke89
Napisano

ja "niczego" tam nie wyczuwam, ani nie widzę ;)

Gość Atris
Napisano

Hymm, ja wyczuwam bardzo słabą energię, jakby energię osoby zmęczonej i dopadniętej przez marazm, natomiast na zdjęciu widzę postać młodej kobiety, blondynki.

• 5 miesięcy temu...
Gość Eruvande
Napisano

pewnie tylko słońce się odbiło na szybie lub lampa od aparatu, ja tam nic szczególnego nie widzę