Skocz do zawartości

POWITALNIA - witamy na EzoForum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

:icon_smile:Witajcie,

Moje zainteresowania to joga i tarot. Bardzo się ciesze, że znalazłam to forum i mam nadzieję, że spotkam tu same życzliwe dusze :icon_smile:

Pozdrawiam Was gorąco :icon_smile:

Napisano

Mam na imię Ala (Aleksandra), moja wielka miłość to taniec (brzucha w szczególności ;)). Pozdrawiam ;)))

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam od kilku dni bardzo intensywnie czytam forum... wiele mam lat, ale od niedawna zaczęłam zauważać u siebie wyjątkową intuicję, szósty zmysł, jakby tego nie nazwać, czuję, że muszę zacząć rozwijać się duchowo...wszystko mnie interesuje: runy, wahadełko, karty archaniołów... wyczuwam obawy przed kartami tarota... Pozdrawiam wszystkich serdecznie Agnieszka

Napisano

Witam serdecznie !

Na imię mi Magdalena , pochodzę z Wilkowic w woj. śląskim.

Cieszę się, że mogę dołączyć do użytkowników forum.

Trafiłam tu dzięki nieocenionej wyszukiwarce. Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Dzień dobry

Na początek mojej przygody z tym forum dobrze było by się przedstawić - mam na imię Michał i trafiłem tutaj jak wielu innych dzięki temu, że szukałem informacji. Mam nadzieję, że zostanę przyjęty do kręgu użytkowników.

Pozdrawiam :)

Napisano

Witam Wszystkich bardzo serdecznie:) Nazywam się Karina. Generalnie jestem tu na razie by poczytać o zjawiskach takich jak śnienie o zmarłych bliskich i o znaczeniu snu. Z czasem napiszę coś od siebie.

Przepraszamy wiemy gdzie zaczynają się niskie ceny. SPAM  ja się cenię nisko ale ich końca nie znamy.

Napisano

Dzień dobry, trafiłam tu, bo od jakiegoś czasu obserwuję niektóre z wątków. Postanowiłam się w końcu ujawnić i z biernego czytelnika dołączyć się do Waszych dyskusji.

Pozdrawiam serdecznie!

Karolina

Napisano

Mam na imię Ania. Cieszę się, że zalogowałam się na tym forum, bo czytałam je od roku. Chciałabym też nauczyć się rozkładać karty tarota.

Napisano

Dzień dobry Wszystkim.. Od pewnego czasu śni mi się babcia i dziadek, nie zyją już od pewnego czasu. I zaczęłam szukać porady, pomocy lub po prostu osób, które mają to samo. Miłego popołudnia:)

Napisano

I ja również się przywitam.

Przyjaciele zwracają się do mnie Sayuri, od kilku lat interesuję się szeroko pojmowaną ezoteryką. Jednak do tej pory wiedzą wymieniałam się wiedzą tylko z zaufanymi ludźmi. Nie podążam żadną ścieżką magiczną, raczej czerpie z elementów wielu i opieram się na własnym doświadczeniu. Mam nadzieje na miłe i konstruktywne rozmowy na tym forum oraz poznanie ciekawych ludzi.

Pozdrawiam Serdecznie

Napisano

Witam:)

Jako nowa-stara owieczka chciałam sie przywitac:)

Helołłl:)znowu przylecialam na swojej odrzutowej miotle :hahaha:

Milego wieczorku:)

Elle

Napisano
Witamy :D baw się dobrze ;)

bede sie dobrze bawic:)

Napisano

Witam, jestem tu przypadkiem i nie wiem na jak długo.

podobno mam na imie Bogdan.

Podobno jestem radiestetą i podobno robie sesje terapeutyczne na odległość.

Ale tylko podobno.

Gość Jacek Bartnicki
Napisano

Witam mam na imię Jacek.

Moja idea to zjeździć, zwiedzić sporą część świata.

Napisano (edytowane)

Witam wszystkich! :D Jestem Ania, mam 22 lata, studiuję Finanse i Rachunkowość na Uniwersystecie Warszawskim. Jestem trochę przesądna i oczywiscie wierzę w horoskopy, dlatego tu zajrzałam. Witam wszystkich jeszcze raz i pozdrawiam :)

Poświęć chwilkę pojemniki na ręczniki Przekonaj się sam!

Edytowane przez Anicet92
Napisano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników. :)

Jestem Chaber, mam 24 lata. Ezoteryką interesuję się od dłuższego czasu, od roku zaczęłam praktykować. Obecnie moją zajawką są mój Smoczy Tarot. <3 Są to moje początki z nim ale jak na dzień dzisiejszy współpracujemy idealnie.

Mam na dzieję, że na forum odkryję nieznane mi jeszcze "lądy". Zajmuje się głównie magią naturalną, chaosu, ciut ceremonialną ogólnie wszystkim co ma to "coś". :D

Jeszcze raz Was witam serdecznie. :)

Gość Jacek Bartnicki
Napisano

Witamy Cię serdecznie w imieniu swoim ;D

Napisano

witam wszystkich. chciałam tylko tutaj (poniważ nie wiem gdzie indziej) powiedzieć, że najbardziej lubię na tym forum wątki dotyczące urody i połączeń (horoskop partnerski). życzę miłego użytkowania forum

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie:)

mam na imię Dominika i cieszę się, że mogę was poznać. Widzę że grupa jest aktywna więc mam nadzieję na częsty kontakt. Pozdrawiam was bardzo i do kolejnego razu.

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów!

Trafiłem na to forum, ponieważ od dłuższego czasu interesuję się ezoteryką. Ostatnio rozpocząłem naukę tarota oraz postrzegania aury. Pozdrawiam.

Napisano

Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Bardzo się cieszę,że mogę do Was dołączyć i mam nadzieje,że miło i aktywnie spędzę tutaj czas.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam serdecznie jakiś czas dołączyła do użytkowników forum ponieważ bardzo zainteresowała mnie jego tematyka, najpierw przez długi czas czytałam posty ale postanowiłam się również udzielać i zagościć na stałe

Napisano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum jestem z wami od jakiegoś czasu i muszę przyznać że wiele się już dowiedziałam i nauczyłam forum jest naprawdę świetnie prowadzone, liczę na dalszy miły pobyt

Napisano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników ezoforum już od dłuższego czasu czytam wasze posty dziś postanowiłem się zarejestrować ponieważ bardzo odpowiada mi tematyka i liczę na dłuższy pobyt tutaj, pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Na początku należy sie przywitać, zatem witam wszystkich użytkowników i już cieszę sie na przyszła wymianę poglądów i pomoc bardziej doświadczonych. Z góry przepraszam za pisownię, w której może brakować polskich znaków. Autokorekta nie zawsze wyłapie co tez chciałabym napisać, a nie mam możliwości zainstalować polskich znaków. :)

:brum:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam;-)

Napisano

Cześć Wam,

Widzę, że forum jest bardzo obszerne i długo mi zejdzie zapoznanie się z tematami, które mnie interesują, zapoznanie się ze wszystkim jest chyba niewykonalne ;)

Interesuję się głownie parapsychologią, magią chaosu, religią chrześcijańską i ziołolecznictwem, ale lubię poszerzać swoją wiedzę.

Napisano

Cześć :)

Wczoraj dołączyłam do Ezoforum i już widzę, że moja decyzja była dobra. Jest tu mnóstwo ciekawych informacji, bardzo wyczerpujące odpowiedzi etc...

Jeśli "chodzi" o ezoterykę to głównie pasjonuję mnie OOBE, LD.

Pozdrawiam serdecznie :)

Napisano

Cześć:) Mam nadzieje,że zagrzeje u Was na dłużej

• 2 tygodnie później...
Napisano

Czesc :-)

na razie sie rozgladam ;)

pozdrawiam wszystkich

Napisano

No, co praffda zacząłem już pisać w innych wątkach, ale żeby formalności stało się zadość, to będę musiał k-u-ź-w-a posdroffić zacnych tubylców, co tu-byli przede mną. Chociaż, czemu nie? ;)

Siemaneczko, jak zdróweczko? ;)

Posdraffiam wszystkich tu obecnych, a zwłaszcza magów i magików, psychotroników, byłych katolików, praktykujących onironautów, eksterioryzantów, kahunów, jasnowidzów, reikowców, odynistów, ładowaczy sygili i innych ezofanatyków; no i oczywiście nasze drogie, kochane WIEDŹMY - kapłanki rozkoszy, które jak sama nazwa wskazuje: WIEDZĄ, jak efektywnie czerpać można satysfakcję i energię z dolnych czakramów swojej cielesnej powłoki, przy okazji poprawiając też humor utyranemu ciężkim myśleniem o robocie mężczyźnie. ;) Miłego dnia wszystkim, hej! :))

Napisano

Witam wszystkich,

Nazywam się José Antoni Domínguez Obanderas i pragnę dołączyć do Waszego szacownego grona czarodziejów, czarodziejek, wróżów, wróżek i wszystkich pozostałych specjalistów od magii.

Nie zainteresowałbym się tym forum, gdyby jakiś czas temu nie zmusiła mnie do tego sytuacja. Chcę więc dzięki Wam nabyć wiedzę mogącą mi pomóc walczyć ze złem, które chce mnie pogrążyć w otchłani ciemności, a w przyszłości może i pomóc innym ludziom potrzebującym wsparcia białej magii.

Próbowałem już kilku sztuczek, ale jak dotąd przynosiły one niezbyt zadowalające efekty. Raz chciałem zamienić psa w żabę, ale ten nie dość, że pozostał psem, to na dodatek zaczął zachowywać się jak kura. Musiałem chyba coś namieszać w zaklęciach, niemniej jednak cieszę się, że cokolwiek zaczęło się dziać i myślę, że jestem na najlepszej drodze do stania się czarodziejem.

Mam nadzieję, że spędzę tu razem z Wami wiele uroczych chwil i dużo się dzięki Wam nauczę. Pozdrawiam.

Napisano
Witaj Banderasie :energia:

Szanowny Pan przekręcił moje nazwisko.

Napisano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum ezoforum, już po raz drugi... wróciłem tu po kilku miesiącach nieobecności i widzę że nic się nie zmieniło forum nadal dość prężnie funkcjonuje co bardzo mnie cieszy

Napisano

Ja również jestem tu po raz drugi i przyznam szczerze że cieszę się że forum nadal funkcjonuje ... a co najważniejsze cieszę się że jest nas tu coraz więcej. tym razem zamierzam spędzić tu więcej czasu

Napisano (edytowane)

Czołem,

Tak sobie chodziłem i chodziłem, bo czegoś szukałem no i w końcu się zarejestrowałem (nie wiem jeszcze czego szukałem/szukam, ale wiem, że to znajdę)

Radosnych wakacji :)

Edytowane przez Bajdurek
literówka
Napisano

witam was wszystkich forumowicze i forumowiczki! Jak się macie? Ja mam na imię Dominika mam 34 lata mieszkam w Lublinie interesuję się magią i zjawiskami paranormalnymi. Jak macie pytania, pytajcie śmiało

Napisano

Witam Was wszystkich :buziak: Mam 20 lat. Interesuję się tematami ezo już od dawna, lecz ostatnio moja intuicja się pogubiła. Chciała bym tu zagościć na dłużej, mam nadzieję że uda mi się tu wrócić do formy :D

Napisano

Witam również serdecznie jestem nowym użytkownikiem tego forum i cieszę się bardzo że tu trafiłem liczę na to że będzie nas jeszcze więcej i mam nadzieję że dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy, pozdrawiam

Napisano

witam wszystkich bardzo serdecznie jestem Patrycja, mam 25 lat studuję prawo na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim. Interesuję się sztuką, malarstwem, a także historią Starożytnej Grecji! Pozdrawiam was serdecznie

Napisano

Serdecznie was wszystkich witam mam na imię Amanda jestem z Łodzi, mam 29 lat pracuję jako księgowa. Jestem osobą miłą, tak myślę, do tego zdecydowaną. Moją pasją największą jest bollywoodzkie kino, marzę o podróży do Indii

Napisano

Serdecznie was wszystkich witam mam na imię Amanda jestem z Łodzi, mam 29 lat pracuję jako księgowa. Jestem osobą miłą, tak myślę, do tego zdecydowaną. Moją pasją największą jest bollywoodzkie kino, marzę o podróży do Indii

Napisano

Witam serdecznie wszystkich ,forumowiczow,wrozki i adminow.Mam na imie Beata .Pozdrawiam cieplutko wszystkich.

Napisano

Nie będę zbytnio się rozpisywać - cześć wszystkim :)

Napisano

Witam - tutaj nawiedzonanarzeczona, a jak kto woli (całkiem zwyczajnie) - Natalia ;).

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Dzień dobry się ze wszystkimi:), milutko mi się tutaj witać ze wszystkimi razem i z każdym z osobna, Lena Vaykule. Mam ogroooomną nadzieję na fantastycznie spędzony czas na rozmowach, jak sama nazawa forum mówi, ezoterycznych i ...nie tylko, rzecz jasna :)

Veronica2689
Napisano

Ja również witam wszystkich na forum, jestem z Wrocławia jakiś czas temu skończyłam studia i stwierdziłam że mam za dużo wolnego czasu i muszę coś z tym zrobić szukam nowych zainteresowań dlatego tu jestem

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich serdecznie ... jestem z Wrocławia choć na stałe mieszkam w Świdnicy, jakiś czas temu trafiłem na to forum przez przypadek i od tamtej pory staram się tu zaglądać raz na jakiś czas ...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam was serdecznie na tym forum, ja mam na imię Dawid, pochodzę z Wrocławia gdzie obecnie mieszkam, pracuję i studiuję. Co ciekawego o mnie? Studiuję informatykę na Politechnice Wrocławskiej, lubię pisać różne oprogramowania i tym podobne

Napisano

Witam was serdecznie na tym forum, ja mam na imię Dawid, pochodzę z Wrocławia gdzie obecnie mieszkam, pracuję i studiuję. Co ciekawego o mnie? Studiuję informatykę na Politechnice Wrocławskiej, lubię pisać różne oprogramowania i tym podobne

Napisano

A powiedz co Cię sprowadza na forum?

Napisano

A co Cię na nasze forum sprowadza?

Napisano
Ja również witam wszystkich na forum, jestem z Wrocławia jakiś czas temu skończyłam studia i stwierdziłam że mam za dużo wolnego czasu i muszę coś z tym zrobić szukam nowych zainteresowań dlatego tu jestem

Witam mojego krajana!:)

Napisano
Witam wszystkich serdecznie ... jestem z Wrocławia choć na stałe mieszkam w Świdnicy, jakiś czas temu trafiłem na to forum przez przypadek i od tamtej pory staram się tu zaglądać raz na jakiś czas ...

ja też witam wszystkich ze Świdnicy

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam serdecznie. :)

Mieszkam w zachodniej Polsce, natomiast ezoteryką interesuję się nie od dziś. Dlatego postanowiłem zarejestrować się na tym forum.

Napisano

Witam was bardzo serdecznie jak się macie? ja mam na imię Patrycja, mieszkam w Krakowie, studiuję zaocznie psychologię, a na tygodniu pracuję w sklepie odzieżowym interesuję się zjawiskami paranormalnymi, w wolnym czasie lubię czytać książki o tematyce fantasy

Napisano

witam was wszystkich serdecznie i bardzo ciepło. Co tam u was? Mam na imię Paweł, mieszkam w pięknym Szczecinie, mam 35 lat, w wolnym czasie lubię spędzać czas z moimi znajomymi, bardzo lubię pływać, ogólnie jestem takim człowiekiem morza, pracuję jako mechanik samochodowy

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich użytkowników Forum bardzo ciepło i serdecznie :)

Trafiłam tutaj po dłuższej przerwie jeszcze ze starego Forum bo wiem, że były problemy z dostaniem się na Forum. Ale jak widać wszystko już w porządku. Postaram się tutaj regularnie bywać, chociaż na pogaduchach i rozmowach ezoterycznych. Mam nadzieję też uzyskać pomoc z wróżb w nurtujących mnie sprawach i problemach.

Mam nadzieję, że zespół osób wróżących nadal się powiększa, aby Forum się rowijało i pomagało ludziom w różnych sytuacjach życiowych

Pozdrawiam Wszystkich :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich forumowców i forumczynie ;]

Trafiłem tutaj drugi raz, jednak kierowany losowym natchnieniem stwierdziłem, że może poudzielam się od czasu do czasu. A przynajmniej mam taką nadzieję, że jako taką regularność uda mi się utrzymać. Krótko o mnie - pochodzę z zapierzchłej mieszłości ezonetu, w czasach, kiedy idąc do kiosku pod Twoim blokiem pojedynkowali się magowie i elfy materializujące przedmioty (pozdro dla rozumiejących aluzję! ;) ) a organizacje ezoteryczne powstawały w tempie 2,3/minuta. Zajmuje & interesuję się pragmatycznym zastosowaniem magii i sfer pokrewnych w życiu. Odmienne stany świadomości, designerskie rytuały, szamanizm, różne rodzaje dywinacji - to mój żywioł! Nie wszędzie posiadam wybitną i wzbudzającą zachwyty wiedzę teoretyczną z opasłych grimuarów, ale tam, gdzie jej niewiele staram się nadrabiać własną kreatywnością. Z miłą chęcią podzielę się wiedzą i podyskutuję na tematy zarówno mi znane i nieznane. Cheers!

Napisano

Witam wszystkich :)

trafiłam tu, ponieważ ezoteryką interesuję się od dość dawna i cały czas chcę poszerzać swoje horyzonty.

Nie raz i nie dwa korzystałam z tego forum (interpretacje kart Tarota), więc doszłam do wniosku, że chciałabym być jego oficjalnym członkiem :)

Od jakiegoś roku uczę się stawiana kart na klasykach - ale to mi nie wystarcza, więc poważnie zastanawiam się nad zainwestowaniem w Tarota :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam jestem tu nowa. Mowcie mi Mitani :) uwielbiam spiew i fotografie. Robie zdjecia rzeczom ktore mi sie podobaja. (Kamyk, pekniecie w asfalcie itp.) Mam tez zdolnosci manualne. Dobrze mi idzie z origami itp. Razem z mama uzywamy starych podkoszulek i gazet do wyrobu bizuterii i ozdob :)

Jesli chodzi o charakter to jestem mila, przyjazna osoba ale jak cos mnie irytuje pokazuje pazurki. (Aczkolwiek rzadko sie to zdaza)

Napisano

Również się przywitam. Trafiłam tutaj przypadkowo (ale ponoć nic nie dzieje się przypadkowo), a temat forum był mi niegdyś bardzo bliski, więc pomyślałam sobie "czemu nie?" I oto jestem. Uwielbiam wszystko co niewyjaśnione i tajemnicze.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam Wszystkich i mam nadzieje ze szybko sie tu zadomowie..Widze ze forum jest duze i liczy sporo uzytkownikow, poczatki sa trudne i mam nadzieje ze sie nie pogubie.Interesuje sie tarotem ale jeszcze nie wroze,dopiero sie ucze.Mam cicha nadzieje ze znajdzie sie ktos,kto mi w tej naauce pomoze.Pozdrawiam Afrodite

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

...................................

Edytowane przez Anucha
Napisano

Cześć i czołem! Trafiłem, a właściwie przypomniałem sobie o tym forum po bardzo długiej przerwie. Ale poprzedniego konta nie warto przypominać. :P Zapaliła mi się lampka /ezoforum/ jak czytałem książkę "Mistrz i czarownice" A. Jodorowsky. Przegrzebuje forum, czytam, uczę się. :) Wszystkim przesyłam dużo doobrej energii!

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witajcie :)

Dawno zaglądam na to forum, ale raczej nigdy nic nie pisałam :) Zamierzam to zmienić :) Interesuję się tarotem i różnymi takimi... :) Pozdrawiam :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Jak każe tradycja witam wszystkich :) Usłyszałam o tym miejscu stosunkowo niedawno i postanowiłam, że się tu trochę rozejrzę, po okresowo zmniejszonej aktywności na forach ezoterycznych. Generalnie interesuję się tą tematyką teoretycznie i praktycznie od jakichś 20 lat. Niektóre zagadnienia dłużej niektóre krócej. Do szczególnie bliskich mi należą sny (z interpretacją włącznie), runy, numerologia, ziołolecznictwo i zagadnienia dotyczące rozwoju duchowego. Zdarzam się być dość zabiegana, ale mam nadzieję znaleźć chwilę od czasu do czasu by powymieniać się doświadczeniami lub służyć pomocą, jeśli będzie to akurat możliwe. Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam wszystkich na forum jestem tu nowa :icon_smile2::icon_smile2:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam Wszystkich Forumowiczów:) Kilkanaście dni temu trafiłam przypadkiem do tego miejsca i dziś zdecydowałam,żeby pozostać tu na... dłużej. Czasu wolnego mam mnóstwo, także cieszę się już na samą myśl,że spędzę go w miłym towarzystwie :) Interesuje mnie sposób postrzegania świata i jego realiów przez innych. Niekoniecznie musi to być zgodne z moimi, bo inne dla mnie nie oznacza,że nieciekawe... :) Pozdrawiam cieplutko :))))

• 4 tygodnie później...
Napisano

I w końcu dotarłam. Póki nie zaczęłam czytać, myślałam, że coś wiem... "Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono" i wiedza zawarta na forum zweryfikowała mój osąd. :)

Witam zatem serdecznie.

Napisano

Witam wszystkich serdecznie. Na forum trafiłem przez przypadek, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Gość befimaka
Napisano

Witam wszystkich. Dzisiaj zapisałam się do Forum i wędrując po nim, zupełnie przypadkiem trafiłam na Powitalnię. Nazywam się Gośka. Interesuje mnie numerologia, runy, a ostatnio zauroczyły mnie karty Lenormand. Nie zajmuję się tym "zawodowo", tylko na zasadzie poznawczej. Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Witajcie ;) mam 23 lata i powracam na forum :) kiedyś tutaj byłam jakies 3 lata temu a pozniej zagladałam tylko :) dziś powracam, mam nadzieje na dłuzej :) W zyciu zajmuje się studiowaniem. Lubie czytać ksiazki i ogladac filmy. BUZIAKI :)

Napisano

Hej! Mam na imię Agata iezoteryką zajmuję sie dłużej niż niektórzy z was żyją na tym swiecie.Moja pasja to uzdrawianie,karty Tarota ,Archanielskie,Runy i ogólnie doradztwo. Jak macie pytania to chętnie odpowiem.

Napisano

Witam wszystkich bywalców forum.

Trafiłem tu przypadkiem i mam nadzieje, że dowiem się czegoś przydatnego i pomocnego w swoim życiu.

Pozdrawiam serdecznie

Peep

Napisano

Na pewno się dowiesz,powiedz tylko co chcesz wiedzieć.

Napisano

mam nadzieje, że się dowiem jak zacząć lepsze życie i jak polepszyć stan swojego zdrowia bo niestety nie jest ono ostatnio dobre :(

Napisano

Pamiętaj ze najlepszymi lekarzami nas samych jesteśmy my sami. Jeżeli całą odpowiedzialność zwalisz na innych, nawet uzdrowicieli, którym zapłacisz to automatycznie przestajesz ponosić odpowiedzialność za swoje życie a co zatym idzie nigdy nie będziesz zadowolony i w pełni zdrowy. Uzdrowiciele są potrzebni by nam pomóc, pokierować,ale nie mogą brać całej odpowiedzialności za kogoś.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hej Wam

Od pewnego czasu zajmuję się pracą z tarotem, natomiast ogólnopojętą ezoteryką interesuję się praktycznie od zawsze. Ostatnio troszkę Was podglądałam, a teraz postanowiłam dołączyć. Mam nadzieję sporo się od Was nauczyć i zarazem wierzę, że sama mogę okazać się pomocna.

Napisano
Hej Wam

Od pewnego czasu zajmuję się pracą z tarotem, natomiast ogólnopojętą ezoteryką interesuję się praktycznie od zawsze. Ostatnio troszkę Was podglądałam, a teraz postanowiłam dołączyć. Mam nadzieję sporo się od Was nauczyć i zarazem wierzę, że sama mogę okazać się pomocna.

Hej, hej :) Miło Cię poznać i powitać na forum :)

Napisano

Witam serdecznie, co tam w szerokim świecie?

Napisano

To i ja się przywitam ;)

Cześć!

Z tej strony Maja!

Napisano
Witam serdecznie, co tam w szerokim świecie?

Witaj :) W świecie? Same nowości, zobaczymy co z nich wyniknie :)

Majunga, witam cieplutko :)

Ps. Pięknie imię. Jedno z moich ulubionych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...