Loreley Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 :icon_smile:Witajcie, Moje zainteresowania to joga i tarot. Bardzo się ciesze, że znalazłam to forum i mam nadzieję, że spotkam tu same życzliwe dusze Pozdrawiam Was gorąco
Gość Alsta Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Mam na imię Ala (Aleksandra), moja wielka miłość to taniec (brzucha w szczególności ). Pozdrawiam ))
agnisma Napisano 12 Marca 2014 Napisano 12 Marca 2014 Witam od kilku dni bardzo intensywnie czytam forum... wiele mam lat, ale od niedawna zaczęłam zauważać u siebie wyjątkową intuicję, szósty zmysł, jakby tego nie nazwać, czuję, że muszę zacząć rozwijać się duchowo...wszystko mnie interesuje: runy, wahadełko, karty archaniołów... wyczuwam obawy przed kartami tarota... Pozdrawiam wszystkich serdecznie Agnieszka
Mariano1795 Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Witam serdecznie ! Na imię mi Magdalena , pochodzę z Wilkowic w woj. śląskim. Cieszę się, że mogę dołączyć do użytkowników forum. Trafiłam tu dzięki nieocenionej wyszukiwarce. Pozdrawiam wszystkich.
Melchior2491 Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Dzień dobry Na początek mojej przygody z tym forum dobrze było by się przedstawić - mam na imię Michał i trafiłem tutaj jak wielu innych dzięki temu, że szukałem informacji. Mam nadzieję, że zostanę przyjęty do kręgu użytkowników. Pozdrawiam
Kareen2223 Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Witam Wszystkich bardzo serdecznie:) Nazywam się Karina. Generalnie jestem tu na razie by poczytać o zjawiskach takich jak śnienie o zmarłych bliskich i o znaczeniu snu. Z czasem napiszę coś od siebie. ____________________ Przepraszamy wiemy gdzie zaczynają się niskie ceny. SPAM ja się cenię nisko ale ich końca nie znamy.
McClaudie2035 Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Dzień dobry, trafiłam tu, bo od jakiegoś czasu obserwuję niektóre z wątków. Postanowiłam się w końcu ujawnić i z biernego czytelnika dołączyć się do Waszych dyskusji. Pozdrawiam serdecznie! Karolina
Hipotermia Napisano 24 Marca 2014 Napisano 24 Marca 2014 Mam na imię Ania. Cieszę się, że zalogowałam się na tym forum, bo czytałam je od roku. Chciałabym też nauczyć się rozkładać karty tarota.
cammie2063 Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Dzień dobry Wszystkim.. Od pewnego czasu śni mi się babcia i dziadek, nie zyją już od pewnego czasu. I zaczęłam szukać porady, pomocy lub po prostu osób, które mają to samo. Miłego popołudnia:)
sayurii Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 I ja również się przywitam. Przyjaciele zwracają się do mnie Sayuri, od kilku lat interesuję się szeroko pojmowaną ezoteryką. Jednak do tej pory wiedzą wymieniałam się wiedzą tylko z zaufanymi ludźmi. Nie podążam żadną ścieżką magiczną, raczej czerpie z elementów wielu i opieram się na własnym doświadczeniu. Mam nadzieje na miłe i konstruktywne rozmowy na tym forum oraz poznanie ciekawych ludzi. Pozdrawiam Serdecznie
Elle68 Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Witam:) Jako nowa-stara owieczka chciałam sie przywitac:) Helołłl:)znowu przylecialam na swojej odrzutowej miotle Milego wieczorku:) Elle
Gość Bogd Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Witam, jestem tu przypadkiem i nie wiem na jak długo. podobno mam na imie Bogdan. Podobno jestem radiestetą i podobno robie sesje terapeutyczne na odległość. Ale tylko podobno.
Gość Jacek Bartnicki Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Witam mam na imię Jacek. Moja idea to zjeździć, zwiedzić sporą część świata.
Anicet92 Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich! Jestem Ania, mam 22 lata, studiuję Finanse i Rachunkowość na Uniwersystecie Warszawskim. Jestem trochę przesądna i oczywiscie wierzę w horoskopy, dlatego tu zajrzałam. Witam wszystkich jeszcze raz i pozdrawiam ____________________ Poświęć chwilkę pojemniki na ręczniki Przekonaj się sam! Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Anicet92
Chaber Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Jestem Chaber, mam 24 lata. Ezoteryką interesuję się od dłuższego czasu, od roku zaczęłam praktykować. Obecnie moją zajawką są mój Smoczy Tarot. <3 Są to moje początki z nim ale jak na dzień dzisiejszy współpracujemy idealnie. Mam na dzieję, że na forum odkryję nieznane mi jeszcze "lądy". Zajmuje się głównie magią naturalną, chaosu, ciut ceremonialną ogólnie wszystkim co ma to "coś". Jeszcze raz Was witam serdecznie.
Gość Jacek Bartnicki Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Witamy Cię serdecznie w imieniu swoim ;D
mchulda98 Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 witam wszystkich. chciałam tylko tutaj (poniważ nie wiem gdzie indziej) powiedzieć, że najbardziej lubię na tym forum wątki dotyczące urody i połączeń (horoskop partnerski). życzę miłego użytkowania forum
superyang2567 Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie:) mam na imię Dominika i cieszę się, że mogę was poznać. Widzę że grupa jest aktywna więc mam nadzieję na częsty kontakt. Pozdrawiam was bardzo i do kolejnego razu.
Boreas Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Trafiłem na to forum, ponieważ od dłuższego czasu interesuję się ezoteryką. Ostatnio rozpocząłem naukę tarota oraz postrzegania aury. Pozdrawiam.
Fraida Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Bardzo się cieszę,że mogę do Was dołączyć i mam nadzieje,że miło i aktywnie spędzę tutaj czas. Pozdrawiam.
ANTONINAXYZ2844 Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 Witam serdecznie jakiś czas dołączyła do użytkowników forum ponieważ bardzo zainteresowała mnie jego tematyka, najpierw przez długi czas czytałam posty ale postanowiłam się również udzielać i zagościć na stałe
Spirydion80 Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum jestem z wami od jakiegoś czasu i muszę przyznać że wiele się już dowiedziałam i nauczyłam forum jest naprawdę świetnie prowadzone, liczę na dalszy miły pobyt
NetErwin1049 Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Witam serdecznie wszystkich użytkowników ezoforum już od dłuższego czasu czytam wasze posty dziś postanowiłem się zarejestrować ponieważ bardzo odpowiada mi tematyka i liczę na dłuższy pobyt tutaj, pozdrawiam
Krispina Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 Na początku należy sie przywitać, zatem witam wszystkich użytkowników i już cieszę sie na przyszła wymianę poglądów i pomoc bardziej doświadczonych. Z góry przepraszam za pisownię, w której może brakować polskich znaków. Autokorekta nie zawsze wyłapie co tez chciałabym napisać, a nie mam możliwości zainstalować polskich znaków. :brum:
gardimaxeczka Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam;-)
Regulus Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Cześć Wam, Widzę, że forum jest bardzo obszerne i długo mi zejdzie zapoznanie się z tematami, które mnie interesują, zapoznanie się ze wszystkim jest chyba niewykonalne Interesuję się głownie parapsychologią, magią chaosu, religią chrześcijańską i ziołolecznictwem, ale lubię poszerzać swoją wiedzę.
Aleksandra Maassen Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Cześć Wczoraj dołączyłam do Ezoforum i już widzę, że moja decyzja była dobra. Jest tu mnóstwo ciekawych informacji, bardzo wyczerpujące odpowiedzi etc... Jeśli "chodzi" o ezoterykę to głównie pasjonuję mnie OOBE, LD. Pozdrawiam serdecznie
Arcan Napisano 12 Czerwca 2014 Napisano 12 Czerwca 2014 Cześć Mam nadzieje,że zagrzeje u Was na dłużej
Lakshmi Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Czesc :-) na razie sie rozgladam pozdrawiam wszystkich
Vigotaosh Napisano 28 Czerwca 2014 Napisano 28 Czerwca 2014 No, co praffda zacząłem już pisać w innych wątkach, ale żeby formalności stało się zadość, to będę musiał k-u-ź-w-a posdroffić zacnych tubylców, co tu-byli przede mną. Chociaż, czemu nie? Siemaneczko, jak zdróweczko? Posdraffiam wszystkich tu obecnych, a zwłaszcza magów i magików, psychotroników, byłych katolików, praktykujących onironautów, eksterioryzantów, kahunów, jasnowidzów, reikowców, odynistów, ładowaczy sygili i innych ezofanatyków; no i oczywiście nasze drogie, kochane WIEDŹMY - kapłanki rozkoszy, które jak sama nazwa wskazuje: WIEDZĄ, jak efektywnie czerpać można satysfakcję i energię z dolnych czakramów swojej cielesnej powłoki, przy okazji poprawiając też humor utyranemu ciężkim myśleniem o robocie mężczyźnie. Miłego dnia wszystkim, hej! )
Antoni Obanderas Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Witam wszystkich, Nazywam się José Antoni Domínguez Obanderas i pragnę dołączyć do Waszego szacownego grona czarodziejów, czarodziejek, wróżów, wróżek i wszystkich pozostałych specjalistów od magii. Nie zainteresowałbym się tym forum, gdyby jakiś czas temu nie zmusiła mnie do tego sytuacja. Chcę więc dzięki Wam nabyć wiedzę mogącą mi pomóc walczyć ze złem, które chce mnie pogrążyć w otchłani ciemności, a w przyszłości może i pomóc innym ludziom potrzebującym wsparcia białej magii. Próbowałem już kilku sztuczek, ale jak dotąd przynosiły one niezbyt zadowalające efekty. Raz chciałem zamienić psa w żabę, ale ten nie dość, że pozostał psem, to na dodatek zaczął zachowywać się jak kura. Musiałem chyba coś namieszać w zaklęciach, niemniej jednak cieszę się, że cokolwiek zaczęło się dziać i myślę, że jestem na najlepszej drodze do stania się czarodziejem. Mam nadzieję, że spędzę tu razem z Wami wiele uroczych chwil i dużo się dzięki Wam nauczę. Pozdrawiam.
Antoni Obanderas Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Witaj Banderasie :energia: Szanowny Pan przekręcił moje nazwisko.
CORENEWKS86 Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum ezoforum, już po raz drugi... wróciłem tu po kilku miesiącach nieobecności i widzę że nic się nie zmieniło forum nadal dość prężnie funkcjonuje co bardzo mnie cieszy
ELadyslaw1109 Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Ja również jestem tu po raz drugi i przyznam szczerze że cieszę się że forum nadal funkcjonuje ... a co najważniejsze cieszę się że jest nas tu coraz więcej. tym razem zamierzam spędzić tu więcej czasu
Bajdurek Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Czołem, Tak sobie chodziłem i chodziłem, bo czegoś szukałem no i w końcu się zarejestrowałem (nie wiem jeszcze czego szukałem/szukam, ale wiem, że to znajdę) Radosnych wakacji Edytowane 3 Lipca 2014 przez Bajdurek literówka
Netrafael2536 Napisano 7 Lipca 2014 Napisano 7 Lipca 2014 witam was wszystkich forumowicze i forumowiczki! Jak się macie? Ja mam na imię Dominika mam 34 lata mieszkam w Lublinie interesuję się magią i zjawiskami paranormalnymi. Jak macie pytania, pytajcie śmiało
PurpleFlower Napisano 7 Lipca 2014 Napisano 7 Lipca 2014 Witam Was wszystkich Mam 20 lat. Interesuję się tematami ezo już od dawna, lecz ostatnio moja intuicja się pogubiła. Chciała bym tu zagościć na dłużej, mam nadzieję że uda mi się tu wrócić do formy
Extrahae84 Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Witam również serdecznie jestem nowym użytkownikiem tego forum i cieszę się bardzo że tu trafiłem liczę na to że będzie nas jeszcze więcej i mam nadzieję że dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy, pozdrawiam
Verlie76 Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 witam wszystkich bardzo serdecznie jestem Patrycja, mam 25 lat studuję prawo na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim. Interesuję się sztuką, malarstwem, a także historią Starożytnej Grecji! Pozdrawiam was serdecznie
Mazie1275 Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Serdecznie was wszystkich witam mam na imię Amanda jestem z Łodzi, mam 29 lat pracuję jako księgowa. Jestem osobą miłą, tak myślę, do tego zdecydowaną. Moją pasją największą jest bollywoodzkie kino, marzę o podróży do Indii
Mazie1275 Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Serdecznie was wszystkich witam mam na imię Amanda jestem z Łodzi, mam 29 lat pracuję jako księgowa. Jestem osobą miłą, tak myślę, do tego zdecydowaną. Moją pasją największą jest bollywoodzkie kino, marzę o podróży do Indii
Elke Napisano 19 Lipca 2014 Napisano 19 Lipca 2014 Witam serdecznie wszystkich ,forumowiczow,wrozki i adminow.Mam na imie Beata .Pozdrawiam cieplutko wszystkich.
Nythiya Napisano 19 Lipca 2014 Napisano 19 Lipca 2014 Nie będę zbytnio się rozpisywać - cześć wszystkim
nawiedzonanarzeczona Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 Witam - tutaj nawiedzonanarzeczona, a jak kto woli (całkiem zwyczajnie) - Natalia .
Gość Rywka Blumenstein Napisano 22 Lipca 2014 Napisano 22 Lipca 2014 Dzień dobry się ze wszystkimi:), milutko mi się tutaj witać ze wszystkimi razem i z każdym z osobna, Lena Vaykule. Mam ogroooomną nadzieję na fantastycznie spędzony czas na rozmowach, jak sama nazawa forum mówi, ezoterycznych i ...nie tylko, rzecz jasna
Veronica2689 Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Ja również witam wszystkich na forum, jestem z Wrocławia jakiś czas temu skończyłam studia i stwierdziłam że mam za dużo wolnego czasu i muszę coś z tym zrobić szukam nowych zainteresowań dlatego tu jestem
ManuelaEuro2623 Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Witam wszystkich serdecznie ... jestem z Wrocławia choć na stałe mieszkam w Świdnicy, jakiś czas temu trafiłem na to forum przez przypadek i od tamtej pory staram się tu zaglądać raz na jakiś czas ...
Mrleonila70 Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam was serdecznie na tym forum, ja mam na imię Dawid, pochodzę z Wrocławia gdzie obecnie mieszkam, pracuję i studiuję. Co ciekawego o mnie? Studiuję informatykę na Politechnice Wrocławskiej, lubię pisać różne oprogramowania i tym podobne
Mrleonila70 Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam was serdecznie na tym forum, ja mam na imię Dawid, pochodzę z Wrocławia gdzie obecnie mieszkam, pracuję i studiuję. Co ciekawego o mnie? Studiuję informatykę na Politechnice Wrocławskiej, lubię pisać różne oprogramowania i tym podobne
jetta85 Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam was serdecznie na tym forum, ja mam na imię Dawid, pochodzę z Wrocławia gdzie obecnie mieszkam, pracuję i studiuję. Co ciekawego o mnie? Studiuję informatykę na Politechnice Wrocławskiej, lubię pisać różne oprogramowania i tym podobne A powiedz co Cię sprowadza na forum?
jetta85 Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Witam was serdecznie na tym forum, ja mam na imię Dawid, pochodzę z Wrocławia gdzie obecnie mieszkam, pracuję i studiuję. Co ciekawego o mnie? Studiuję informatykę na Politechnice Wrocławskiej, lubię pisać różne oprogramowania i tym podobne A co Cię na nasze forum sprowadza?
Megasheila70 Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 Ja również witam wszystkich na forum, jestem z Wrocławia jakiś czas temu skończyłam studia i stwierdziłam że mam za dużo wolnego czasu i muszę coś z tym zrobić szukam nowych zainteresowań dlatego tu jestem Witam mojego krajana!
della2192 Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam wszystkich serdecznie ... jestem z Wrocławia choć na stałe mieszkam w Świdnicy, jakiś czas temu trafiłem na to forum przez przypadek i od tamtej pory staram się tu zaglądać raz na jakiś czas ... ja też witam wszystkich ze Świdnicy
donatel Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 Witam serdecznie. Mieszkam w zachodniej Polsce, natomiast ezoteryką interesuję się nie od dziś. Dlatego postanowiłem zarejestrować się na tym forum.
Alonso2152 Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Witam was bardzo serdecznie jak się macie? ja mam na imię Patrycja, mieszkam w Krakowie, studiuję zaocznie psychologię, a na tygodniu pracuję w sklepie odzieżowym interesuję się zjawiskami paranormalnymi, w wolnym czasie lubię czytać książki o tematyce fantasy
Alexandraxxx78 Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 witam was wszystkich serdecznie i bardzo ciepło. Co tam u was? Mam na imię Paweł, mieszkam w pięknym Szczecinie, mam 35 lat, w wolnym czasie lubię spędzać czas z moimi znajomymi, bardzo lubię pływać, ogólnie jestem takim człowiekiem morza, pracuję jako mechanik samochodowy
Kowal20 Napisano 15 Września 2014 Napisano 15 Września 2014 witajcie, bardzo lubię czary wszelkiego rodzaju
Carlla Napisano 25 Września 2014 Napisano 25 Września 2014 Witam wszystkich użytkowników Forum bardzo ciepło i serdecznie Trafiłam tutaj po dłuższej przerwie jeszcze ze starego Forum bo wiem, że były problemy z dostaniem się na Forum. Ale jak widać wszystko już w porządku. Postaram się tutaj regularnie bywać, chociaż na pogaduchach i rozmowach ezoterycznych. Mam nadzieję też uzyskać pomoc z wróżb w nurtujących mnie sprawach i problemach. Mam nadzieję, że zespół osób wróżących nadal się powiększa, aby Forum się rowijało i pomagało ludziom w różnych sytuacjach życiowych Pozdrawiam Wszystkich
kybernetes Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Witam wszystkich forumowców i forumczynie ;] Trafiłem tutaj drugi raz, jednak kierowany losowym natchnieniem stwierdziłem, że może poudzielam się od czasu do czasu. A przynajmniej mam taką nadzieję, że jako taką regularność uda mi się utrzymać. Krótko o mnie - pochodzę z zapierzchłej mieszłości ezonetu, w czasach, kiedy idąc do kiosku pod Twoim blokiem pojedynkowali się magowie i elfy materializujące przedmioty (pozdro dla rozumiejących aluzję! ) a organizacje ezoteryczne powstawały w tempie 2,3/minuta. Zajmuje & interesuję się pragmatycznym zastosowaniem magii i sfer pokrewnych w życiu. Odmienne stany świadomości, designerskie rytuały, szamanizm, różne rodzaje dywinacji - to mój żywioł! Nie wszędzie posiadam wybitną i wzbudzającą zachwyty wiedzę teoretyczną z opasłych grimuarów, ale tam, gdzie jej niewiele staram się nadrabiać własną kreatywnością. Z miłą chęcią podzielę się wiedzą i podyskutuję na tematy zarówno mi znane i nieznane. Cheers!
turkqueen Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Witam wszystkich trafiłam tu, ponieważ ezoteryką interesuję się od dość dawna i cały czas chcę poszerzać swoje horyzonty. Nie raz i nie dwa korzystałam z tego forum (interpretacje kart Tarota), więc doszłam do wniosku, że chciałabym być jego oficjalnym członkiem Od jakiegoś roku uczę się stawiana kart na klasykach - ale to mi nie wystarcza, więc poważnie zastanawiam się nad zainwestowaniem w Tarota
Kim_Mitani Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Witam jestem tu nowa. Mowcie mi Mitani uwielbiam spiew i fotografie. Robie zdjecia rzeczom ktore mi sie podobaja. (Kamyk, pekniecie w asfalcie itp.) Mam tez zdolnosci manualne. Dobrze mi idzie z origami itp. Razem z mama uzywamy starych podkoszulek i gazet do wyrobu bizuterii i ozdob Jesli chodzi o charakter to jestem mila, przyjazna osoba ale jak cos mnie irytuje pokazuje pazurki. (Aczkolwiek rzadko sie to zdaza)
kenia74 Napisano 3 Listopada 2014 Napisano 3 Listopada 2014 Również się przywitam. Trafiłam tutaj przypadkowo (ale ponoć nic nie dzieje się przypadkowo), a temat forum był mi niegdyś bardzo bliski, więc pomyślałam sobie "czemu nie?" I oto jestem. Uwielbiam wszystko co niewyjaśnione i tajemnicze.
afrodite Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Witam Wszystkich i mam nadzieje ze szybko sie tu zadomowie..Widze ze forum jest duze i liczy sporo uzytkownikow, poczatki sa trudne i mam nadzieje ze sie nie pogubie.Interesuje sie tarotem ale jeszcze nie wroze,dopiero sie ucze.Mam cicha nadzieje ze znajdzie sie ktos,kto mi w tej naauce pomoze.Pozdrawiam Afrodite
Anucha Napisano 26 Listopada 2014 Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) ................................... Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Anucha
Casstiel Napisano 3 Grudnia 2014 Napisano 3 Grudnia 2014 Cześć i czołem! Trafiłem, a właściwie przypomniałem sobie o tym forum po bardzo długiej przerwie. Ale poprzedniego konta nie warto przypominać. Zapaliła mi się lampka /ezoforum/ jak czytałem książkę "Mistrz i czarownice" A. Jodorowsky. Przegrzebuje forum, czytam, uczę się. Wszystkim przesyłam dużo doobrej energii!
Ev_224 Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Witajcie Dawno zaglądam na to forum, ale raczej nigdy nic nie pisałam Zamierzam to zmienić Interesuję się tarotem i różnymi takimi... Pozdrawiam
Tamaya Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Jak każe tradycja witam wszystkich Usłyszałam o tym miejscu stosunkowo niedawno i postanowiłam, że się tu trochę rozejrzę, po okresowo zmniejszonej aktywności na forach ezoterycznych. Generalnie interesuję się tą tematyką teoretycznie i praktycznie od jakichś 20 lat. Niektóre zagadnienia dłużej niektóre krócej. Do szczególnie bliskich mi należą sny (z interpretacją włącznie), runy, numerologia, ziołolecznictwo i zagadnienia dotyczące rozwoju duchowego. Zdarzam się być dość zabiegana, ale mam nadzieję znaleźć chwilę od czasu do czasu by powymieniać się doświadczeniami lub służyć pomocą, jeśli będzie to akurat możliwe. Pozdrawiam.
aniołek 19 Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 Witam wszystkich na forum jestem tu nowa :icon_smile2::icon_smile2:
Vibi Napisano 11 Marca 2015 Napisano 11 Marca 2015 Witam Wszystkich Forumowiczów:) Kilkanaście dni temu trafiłam przypadkiem do tego miejsca i dziś zdecydowałam,żeby pozostać tu na... dłużej. Czasu wolnego mam mnóstwo, także cieszę się już na samą myśl,że spędzę go w miłym towarzystwie Interesuje mnie sposób postrzegania świata i jego realiów przez innych. Niekoniecznie musi to być zgodne z moimi, bo inne dla mnie nie oznacza,że nieciekawe... Pozdrawiam cieplutko )))
Wiedziem Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 I w końcu dotarłam. Póki nie zaczęłam czytać, myślałam, że coś wiem... "Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono" i wiedza zawarta na forum zweryfikowała mój osąd. Witam zatem serdecznie.
kubono Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam wszystkich serdecznie. Na forum trafiłem przez przypadek, zobaczymy co z tego wyjdzie
kahunka Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 Witaj! Co będxie to będzie, masz jakieś pytania?
Gość befimaka Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Dzisiaj zapisałam się do Forum i wędrując po nim, zupełnie przypadkiem trafiłam na Powitalnię. Nazywam się Gośka. Interesuje mnie numerologia, runy, a ostatnio zauroczyły mnie karty Lenormand. Nie zajmuję się tym "zawodowo", tylko na zasadzie poznawczej. Pozdrawiam wszystkich.
Nelka10 Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Witajcie mam 23 lata i powracam na forum kiedyś tutaj byłam jakies 3 lata temu a pozniej zagladałam tylko dziś powracam, mam nadzieje na dłuzej W zyciu zajmuje się studiowaniem. Lubie czytać ksiazki i ogladac filmy. BUZIAKI
kahunka Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Hej! Mam na imię Agata iezoteryką zajmuję sie dłużej niż niektórzy z was żyją na tym swiecie.Moja pasja to uzdrawianie,karty Tarota ,Archanielskie,Runy i ogólnie doradztwo. Jak macie pytania to chętnie odpowiem.
peep Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Witam wszystkich bywalców forum. Trafiłem tu przypadkiem i mam nadzieje, że dowiem się czegoś przydatnego i pomocnego w swoim życiu. Pozdrawiam serdecznie Peep
kahunka Napisano 20 Kwietnia 2015 Napisano 20 Kwietnia 2015 Na pewno się dowiesz,powiedz tylko co chcesz wiedzieć.
peep Napisano 20 Kwietnia 2015 Napisano 20 Kwietnia 2015 mam nadzieje, że się dowiem jak zacząć lepsze życie i jak polepszyć stan swojego zdrowia bo niestety nie jest ono ostatnio dobre
kahunka Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Pamiętaj ze najlepszymi lekarzami nas samych jesteśmy my sami. Jeżeli całą odpowiedzialność zwalisz na innych, nawet uzdrowicieli, którym zapłacisz to automatycznie przestajesz ponosić odpowiedzialność za swoje życie a co zatym idzie nigdy nie będziesz zadowolony i w pełni zdrowy. Uzdrowiciele są potrzebni by nam pomóc, pokierować,ale nie mogą brać całej odpowiedzialności za kogoś.
Furya Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Hej Wam Od pewnego czasu zajmuję się pracą z tarotem, natomiast ogólnopojętą ezoteryką interesuję się praktycznie od zawsze. Ostatnio troszkę Was podglądałam, a teraz postanowiłam dołączyć. Mam nadzieję sporo się od Was nauczyć i zarazem wierzę, że sama mogę okazać się pomocna.
Reina Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Hej WamOd pewnego czasu zajmuję się pracą z tarotem, natomiast ogólnopojętą ezoteryką interesuję się praktycznie od zawsze. Ostatnio troszkę Was podglądałam, a teraz postanowiłam dołączyć. Mam nadzieję sporo się od Was nauczyć i zarazem wierzę, że sama mogę okazać się pomocna. Hej, hej Miło Cię poznać i powitać na forum
Furya Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Witam serdecznie, co tam w szerokim świecie? Witaj W świecie? Same nowości, zobaczymy co z nich wyniknie Majunga, witam cieplutko Ps. Pięknie imię. Jedno z moich ulubionych.
Rekomendowane odpowiedzi