Skocz do zawartości

POWITALNIA - witamy na EzoForum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich!!! I Tych którzy mnie znaja i tych którzy poznają:hejka:

Napisano

Witaj Isabella24 :_kwiatek:

Przyznasz się,kto Ciebie zna?:mysli:

Gość truskawka
Napisano

Witam Cię bardzo serdecznie :_ostr:

Napisano

Sznapsikowa,pytałam bez konkretnego powodu ;) Widziałam,że interperujesz.Stąd moje pytanie :)

Napisano

Witam wszystkich :jezyk2_na: Dopiero wstalem:wstydnis:

Napisano

Ale nam się nowalijek narobiło w ostatnim czasie:)

Witaj olusia :)mam nadzieję,że będzie Ci z nami dobrze:)

Gość Vanilia22
Napisano

Witam Oluisie i tych przezemnie nie witanych. Mam nadzieje, że się tui zadomowiłyście

Napisano

to ja tez witam wszystkich,choc od kilku dni jestem zalogowana,to jednak tego wczesniej nie zrobilam:)

Gość Vanilia22
Napisano

Witam Cię patsy:) mam nadzieję, że dobrze sie tutaj czujesz

Napisano

witam witam,dobrze sie czuje,dziekuje bardzo,wszyscy sa chetni do pomocy i tez staram sie w miare swoich mozliwosci tez dodac cos od siebie:)

Napisano

Witaj patsy:)

Ant,czyżbyś się nas obawiał;)?

Gość truskawka
Napisano

Witam serdecznie Olusie i Patsy :)

Napisano

Ant,czyżbyś się nas obawiał;)?

Ja? Eeee... nieeeee:icon_rolleyes:

:lol:

Witam tych ktorych nie witalem

Napisano

Właśnie zauważyłam ten temat i postanowiłam się przywitać i powiedzieć coś o sobie.

A więc (wiem, nie zaczyna się zdania od "a więc" ale co tam xD) mam na imię Paulina, mam 17 lat i mieszkam w Ogrodzieńcu (wyżyna Krakowsko-Częstochowska), chodzę do liceum, profil sportowo turystyczny, jestem na stażu w Grupie Jurajskiej Górskiego, Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego, (pozdro dla prezesa Piotra van der Coghena :)) . Lubię siedzieć na kompie* i spotykać się z przyjaciółmi. Kocham przygody i adrenalinę. Na codzień się nudzę w związku z czym jestem wybitnie niezadowolona z mojej ogólnej sytuacji życiowej, gdyż nienawidzę nudy. Niedawno zaczęłam się interesować snami, a dokładniej snami świadomymi (których jeszcze nie opanowałam), jeśli już nauczę się śnić świadomie zajmę się OOBE. Witam wszystkich serdecznie, bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum.

*w sensie korzystania a nie siedzenia na stacji centralnej lub na monitorze xDDDD (co byłoby zresztą trudne bo nie mam internetu na moim komputerze i korzystam z laptopa siostry :))))

Napisano

A witaj, nam witaj (tak, tak fajny zamek :8P:)

Mam nadzieje, ze milo Ci bedzie u nas :hejka:

Napisano

Witaj Racula i częstuj tym co mamy najlepsze :hejka:

Gość truskawka
Napisano

Raculo witam Cię serdecznie :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam serdecznie znalazłam Wasze forum czystym przypadkiem z czego się bardzooo cieszę bo już zauważyłam tu wiele interesujących mnie tematów widzę że noc mam przed sobą dłuuugą...

Gość truskawka
Napisano
Witam serdecznie znalazłam Wasze forum czystym przypadkiem z czego się bardzooo cieszę bo już zauważyłam tu wiele interesujących mnie tematów

Witam Cię serdecznie :) A mogę zapytać jakie tematy Cię zainteresowały? :)

Napisano

Dzien Dobry :) Jeszcze sie nie przedstawialam... Kasia mi na imie :)

Gość truskawka
Napisano

Witam Was - Sakumo i Kj-visage.de bardzo serdecznie :)

Napisano

witam wszystkich mile pokolei, długo już jestem na tym forum i tak fajnie jest poczytać różne tematy. pozdrawiam

Gość truskawka
Napisano

Witaj KasienkoNurek bardzo serdecznie :)

Napisano

Trochę spóźniona,ale serdecznie witam Sakumo,Kj-visage.de i KasienkęNurek k020.gif

Gość Vanilia22
Napisano

Witam wszystkich nowo przybyłych i przepraszam od razu za moją nieobecność. Postaram się wszystko nadrobić:)

Napisano

No dobra. Mogę się przedstawić, zwłaszcza, że regularnie tutaj zaglądam od jakiegoś kwartału bodajże. Mam na imię Michał, mam 21 lat, mieszkam w Lublinie. Jestem studentem III roku Administracji. Lubię prace biurowe (dlatego ten kierunek :P). Interesuje się wąsko pojętą fantastyką którą sam nazwałem "Twórczość Tolkiena & Sapkowskiego" czyli interesują mnie sprawy Śródziemia i krainy Nigdy-Nigdy.Interesuje mnie także mitologia grecka, historia starożytna i II Wojna Światowa. No i tyle.

P.S. Szukam dziewczyny, która mnie pokocha :hejka:

Gość truskawka
Napisano

Witam Cię Knup bardzo serdecznie :_ostr:

Szukam dziewczyny, która mnie pokocha :hejka:

na pewno ją spotkasz :oczko:

Napisano (edytowane)

Witaj Knup,

Widzę,że doszedł mi kolejny krajan k020.gif

Twoje zainteresowania są fajne :_okok:

Edytowane przez Calipso
Napisano

Witam i pozdrawiam najserdeczniej wszystkich, ktorych jeszcze nie witalam c009.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

dzien dobry wszystkim! jestem dzisiaj po raz pierwszy. chcialam sie cos dowiedziec o snach, ale tak ogolnie, ale nie moge znalezc takiego forum (sa tylko interpretacje snow) czy moze mi ktos napisac, gdzie jeszcze moge szukac? z gory dziekuje!

Gość truskawka
Napisano

Auro - witam Cię bardzo serdecznie :)

Napisano

Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników formu.:icon_smile2:

Przepraszam, że dopiero teraz.

Nie jestem forumowym bywalcem stąd ten nietakt.

Napisano

Siema, wita was czlowiek z dziwnymi snami :D

bedziecie mieli sie z czego smiac :D

pozdrawiam

Gość truskawka
Napisano

Caliah i Reaperpl - witajcie serdecznie na forum :) Pozdrawiam :)

Napisano

Ale nam się narodziło nowych mniej anonimowych osób:)

Witam serdecznie Aurę,Caliah i Reaperpl:)

W tym miejscu chcę Was przeprosić,że ostatnio żadko tu zaglądam,ale mam małe zawirowania w życiu.Jeśli wszystko wróci do normy,to znów się mnie nie pozbędziecie;)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Witam!

Ezoteryka interesuje mnie od wieków, ale jakby to rzec... głównie w kwestii teoretycznej. Ostatnio postanowiłam się jednak nauczyć wróżyć za pomocą Tarota i tak oto znalazłam to forum :)

Zwykle się rozpisuję o tym co lubię, ale jakoś tak nie chce mi się wybijać ponad wszystkie te osoby, które napisały o sobie raptem kilka krótkich zdań :P Tak więc lubię muzykę alternatywną (głównie dark ambient), książki (uwielbiam "Lolitę" Nabokova. Cudeńko!), z rzadka obejrzę sobie jakieś niegłupie anime. Lubię kolor czarny i srebrny, koty, kawę z mlekiem i ciepłe łóżko.

Pozdrawiam.

Napisano

Reina witam Cię na forum :) Pozdrawiam serdecznie :)

Napisano

Witaj serdecznie Reino, kawe miewamy tu czesto na shoutboxie lub gdzies w pogaduszkach :zeby: jaka kto lubi ;) o muzyce i ksiazkach tez mozna rozmawiac, a nawet o kolorach jest gdzie, no i mam nadzieje, ze bedzie Ci tu cieplutko jak we wlasnym lozku :8P:

Napisano

Hej mam nadzieje, ze teskniliscie za mna :serduszka2:

Witam, Reina witam, witam co widze to mamy podobne zainteresowania:bukiet:

Napisano

Pochodzę z Kujaw, ale na chwilę obecną studiuję psychologię na UG. Jeśli organizujecie jakieś spotkania w granicach Trójmiasta - chętnie się przyłączę.

Ezoteryką, religiami i magia interesuję się od nie pamiętam już kiedy (tak to bywa, gdy się jest z lekko skrzywionej w takich kierunkah rodziny i gimnazjum czyta *wróżki*) natomiast praktycznie trwa to od około czterech lat w których bliżej zainteresowałam się i poznałam

-pracę z energią

-interpretację snów

-rytuały i zaklęcia wychodzace z dziwnego połączenia magii naturalnej (prostej) i ceremonialnej (wiem, że to troche dziwne, ale tłumaczę to sobie własnym unikatowym stylem Skoro efekty są zazwyczaj widoczne nie będę się zmieniać na siłę

-pracy z kartami tarota (jestem odważniejszaod mamy która nie mam pojęcia czemu się ich boi i zostaje przy kartach klasycznych)

W trakcie tej całej duchowej ewolucji magiczno-ezoterycznej interesowalam sie też innymi religiami i wierzeniami. Ponieważ z pewnych względów nie trafia do mnie przesłanie katolickich księży jestem od trzech z górką lat rodizmowierczynią. Żeby nie było - nie promuję tu rodzimej wiary w żaden sposób, po prostu zaznaczam że to dla mnie ważne - z tego wynika większość moich spostrzeżeń i mojego poglądu na świat.

Nie należę do żadnej sekty, ale praktykuję regularnie w gronie przyjaciół Lubię angażować sie w promocję naszej własnej, polskiej kultury. Być może wkrótce pojawi się cykl moich audycji w RadioWidzie.

Oprócz zainteresowań które bezpośrednio dotyczą forum moge wymienić rekonstrukcję historyczną, psychologię. Kocham zwierzaki, aczkolwiek moje psychiczne i finansowe możliwości wyczerpuje w pełni Nawka - kotka - i więcej ich pewnie mieć nie będę?(wczoraj przegryzła kabel od ładowarki. Po tym wydażeniu jeszcze długo nie dostanie markowego wiskasa...)

Napisano

Hej,czołem kluski z rosołem ;)

Najważniejsze to pierwsze dobre wrażenie :):).

A tak serio serio, nie wiem co tu jeszcze napisać.

Mam 20lat, studiuję prawo :D, mam zmienne nastroje - jak to pani Rybka :P. Ezoteryką zajmuje się odkąd skończyłam 15lat, od pisma automatycznego, po karty klasyczne, po tarota. No i medytacje.

Obecnie stawiam tylko karty anielskie i to też nie często z braku czasu.

Tak w zasadzie to znam się na wszystkim i niczym :P

Miło mi was poznać! ;)

Napisano

Witajcie zatem,

Elian i Damo Trefl

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego pobytu oraz wartościowych doświadczeń na Ezoforum.

Napisano

Elian :) zapraszam do "slowianskie recepty" mnie chwilowo zrodelko przyschlo (i czas...)

Napisano

Witam serdecznie Reina,Elian i Damę Trefl :)

Jak fajnie,że przybywa nam nowej krwi :D

Ant!!Chcesz po uchu? Gdzie się podziewałeś tak długo??

Napisano

Dzień Dobry wszystkim .... trafiłam sobie tutaj do Was poprzez wujka Google ;) Kłaniam się nisko i proszę o przyjecie do społeczności.

Interesuję się przede wszystkim Tarotem a reszta niech pozostanie słodka tajemnicą ;)

Napisano

Witaj Ona77,

Na pewno znajdziesz tu wiele interesujących Ciebie tematów.

Witam i pozdrawiam :)

Napisano

Na razie sobie spaceruje i podczytuję Was troszkę :)

Napisano (edytowane)

No to skoro jest już taki temat, no to witam wszystkich i kłaniam się nisko.

A teraz coś o mnie: Imię: Tomasz; Zainteresowania: magia (cała, wszystkie możliwe dziedziny) i więcej. Jestem tu od niedawna, a już niektóre osoby dały mi plusa (za co im bardzo dziękuję), i dziękuje wszystkim za to że są tacy mili i w ogóle. P.s. cześć Ona77

Edytowane przez Tomek003
Napisano

Witam serdecznie Ona77 i Killera003,a to na dobry początek k020.gif

Napisano

to ja w ramach podziękowania za miłe powitanie stawiam kawusię :)

Napisano

"Killera003,a to na dobry początek " Dziękuję ci Calipso i "to ja w ramach podziękowania za miłe powitanie stawiam kawusię :)" dziękuję za kawkę.

Napisano

Killer003 przede wszystkim gratuluję nowego kolorku :bukiet:

Jest jeszcze jedno.Przeczytałam twój podpis,i ciekawi mnie słowo Samhain .Czy chodzi o celtyckie święto,czy o zespół,który gra muzykę celtycką? :mysli:

A może tylko dla mnie tak się to kojarzy,Szylka...pomogiesz?

Napisano
Killer003 przede wszystkim gratuluję nowego kolorku :bukiet:

Jest jeszcze jedno.Przeczytałam twój podpis,i ciekawi mnie słowo Samhain .Czy chodzi o celtyckie święto,czy o zespół,który gra muzykę celtycką? :mysli:

A może tylko dla mnie tak się to kojarzy,Szylka...pomogiesz?

Chodzi mi o Celtyckie Święto Samhain, ale nie tylko o to chodzi mi też o niego samego, jakby nie patrząc to chrześcijańska śmierć (w sensie wyższa istota z "kosą, z czarnym kapturem itp")

P.s. a z kąt ten nowy kolor? Mojego nicku?

Napisano

Powiedzmy,że częściowo zgadłam,pisząc o Święcie ;)

Ps.nowy kolor jest stąd,że przeskoczyłeś granicę 100 postów,i teraz jesteś "super user".

Napisano

O to fajnie ^^ nowy Super User ^^ a niebieski mają tylko moderatorzy?

Gość truskawka
Napisano
Co to jest ta grupa ban? Wywaleni z forum?

Tak właśnie to są osoby, którzy zostali zbanowani.

Napisano

Witajcie!

Długo mi zajeło by się do was dołączyć, ale już jestem :bukiet:

Napisano

Witaj Aura, witajcie wszyscy!

Jestem tu od tygodnia i jeszcze się nie przywitałam, a widzę, że jest tu takie specjalnie miejsce właśnie na mówienie sobie "witam"... :wstydnis:

...więc czym prędzej naprawiam swój błąd

WITAM Wszystkich Forumowiczów!

I miłego dnia życzę

Napisano

Witaj Ink@ :) śliczny avek a010.gif

Cześć Aura :icon_smile2:

Napisano

Witam wszystkich jestem na tym forum od 10 min.

Życze miłego pisania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...