moniakmoniak Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam Za każdym razem kiedy muszę w śnie się bronić (gdy ktoś mnie napada) lub gdy chcę kogoś uderzyć to po prostu nie mam sił. Staram się jak mogę, lecz moje rece są jakby gumowe. Tak samo z nogami, gdy bronię się przed napastnikiem i chcę go odepchnąć nogami to nie mogę tego zrobić. Jestem bardzo ciekawa co to może oznaczać, gdyż zdarza mi się to zawsze, kiedy muszę w moim śnie użyć siły wobec kogoś. Z gory dziękuję za pomoc! Cytuj
Dirty Napisano 21 Sierpnia 2010 Napisano 21 Sierpnia 2010 wiesz, mam podobnie - chce kogos uderzyć nie mogę, chcę uciec nie potrafię zapanować nad własnymi nogami, chcę kopnąć piłkę nie umiem w nią trafić, sądze, że może to się dzieje przez tę "klatkę" nakładaną na ciało w czasie snu aby rzeczywiscie nie zacząć biec, kopać itd Cytuj
Slawomir Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam! To taki sen oznacajacy nam ze w naszych postawach życiwowych brak nam pewności siebie - slabe argumenty, niepewna postawa. pozdrawiam: Sławomir Cytuj
justynkax Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Też miałam takie sny spory czas temu. Pojawiają się wtedy kiedy czujesz się bezradna, masz problem z którym nie wiesz jak się uporać lub nie wiesz jak się zabrać do niego. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi