Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śniło mi sie dzis wiele rzeczy ale jedną którą zapamietalam jest to ze obcy meżczyzna trzymał mnie za przedramiona i potrząsał moją osobą krzyczac do mnie ze bede miała pogrzeb..ale nie wiem czy w rodzinie czy mój..a przypadkowo mojemu meżowi dzis sie sniły zęby,okropne wszystkie muwypadały..prosze o interpretacje ..dziekuje

Napisano

śniło mi sie dzis ze nadciaga wielka fala widzialam ją..powodz ogarniala wszystko ja szybko szukalam niezbednych rzeczu,ubran i pokowalam dzieci do ucieczki,widzialam też portfel lezacy na kanapie ale bez pieniedzy.to bylo okropne bo niby chcialam uciec ale ciagle mi sie to silo jak sie pakuje a nie uciekam a fala coraz blizej..prosze o interpretacje,widze ze tu ciezko sie tego doczekac aby ktos zinterpretowal sen

Napisano

Witam!

Sny rzeczywiście nie najlepsze i powiązując je z snami meża musi on uważać bo czeka go jakaś strata - portwel na wersalce bez pieniędzy może to dotyczyć pracy ale nie koniecznie. Co do snu męża wypadjące zęby mogą świadczyć o jakiś problemach zdrowotnych ale nie szukałbym w tym najgorszego raczej coś co was wstrząśnie i tak jak pisałem może to dotyczyć również spraw finnansowych. Co do pogrzebu ma również podobne odzwierciedlenie jak ta fala powodziowa cos nadchodzi jest nie przyjemne moze dotyczyc finnansów i prawdopodobnie związane jest z twoim mężem.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

akurat prace to straciłam tydzien temu,finansowo nie jest najlepiej...i nie wyobrazam sobie zeby bylo jeszcze gorzej..uhh

dziekuje za odpowiedzi

Napisano

To sen ci się sam wyjaśnił poprostu obawiasz sie przyszłości i stąd te wizje katastroficzne. Ja też straciłem całkiem niedawno pracę ale paradoksalnie pomogło mi to w znalezieniu lepszej (poprostu byłem dostępny od zaraz) także głowa do góry skoro gorzej być nie może to znaczy że moze być tylko lepiej.

Pozdrawiam:

Sławomir