zulusek Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) Sen mial miejsce w mieszkaniu w ktorym obecnie mieszkam. Ni stad ni z owad jakbym sie ocknal w momencie w ktorym materac jest wyciagany przez wichure za okno, ktorego nie ma (nie to ze jest otwarte, go poprostu nie ma), bardzo mocno trzymam materac rekami i zapieram sie nogami o sciane, czuje zawzietosc w sobie i ze mam zacisniete zeby. Kiedy palce u rak odmawiaja posluszenstwa okazuje sie ze pomagam ten materac ciagnac jakiejs drugiej osobie, niestety nie widze twarzy nie rozpoznaje plci. W pewnym momencie pytam sie "puszczamy? nie dam rady dluzej" wtedy glos tej osoby odzywa sie we mnie i mowi "nie". Po tych slowach w moich dloniach pojawia sie linka ktora jest przywiazana do materaca, ta osoba trzyma koniec linki i ciagnie go do siebie, a ja z calych sil odciagam ta linke od ramy okna zeby sie nie przeciela. (zapomnialbym dodac) Cala sytuacja ma miejsce w sloneczny dzien, a wichury nie odczuwam na sobie, jej dzialanie pozostaje za oknem. Edited November 12, 2010 by zulusek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhhhh Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 jeżeli wcześniej leżałeś na materacu grożą ci szkody, które poniesiesz wskutek niepewności, niezdecydowania, braku stałości, braku rozwagi jeżeli go tylko widziałeś jest to ostrzeżenie, aby bardziej nad sobą panować wichura Może oznaczać duży wstrząs psychiczny, który wynika z naszych lęków lub przeżyć. Symbol ten może też ostrzegać przed niezgodą w rodzinie. strzeż się awantur. ciężka praca ,daremne wysiłki, by stworzyć więź z jakąś osobą lub rzeczą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulusek Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 To co mi napisale(a)s bardzo, ale to bardzo trafia w moje ostatnie przezycia. Dziekuje za interpretacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts