pukusia Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Może, ktoś mógłby mi pomóc.. ? Wczoraj śniło mi się ze jestem zamknięta w małej windzie która jedzie cały czas w górę a jej ściany zaciskają się na mnie i jej powierzchnia sie robiła coraz mniejsza.. Dopiero gdy wstrzymywałam oddech zatrzymywały się, a gdy go wypuszczałam znowu sie zaciskały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pukusia Posted June 21, 2008 Author Share Posted June 21, 2008 Ogólnie jestem osobą, która łatwo ulega presji innych. nawet jeżeli wiem, ze to nie doprowadzi do niczego dobrego. Zostałam kilka razy mocno oszukana a mimo wszystko nie umiem sie ustrzec przed kolejnymi ''przyjaciółmi''. Mam tez ostatnio problemy z moją Drugą Połówką jesteśmy ze sobą już półtora raku i ostatnio coś się zaczęło psuć.. Wiec chyba możesz mieć rację. Nie jestem zbyt asertywna i ludzie umieją wywierać na mnie nacisk a ja nie umiem sie przed tym bronic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts