Kocha_inaczej Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 (edited) Witam, Dzisiejszej nocy śnił mi się bardzo dziwny sen złożony z kilku zupełnie różnych. Najpierw śniłam ze wypadają mi zęby..zabolały mnie dzięsła czułam jak coś je wypycha dotknęłam i wyjęłam zęba, potem kolejnego.. na górnej szczęce z tyłu. Cieszyłam sie ze tylko z tyłu bo nie będzie tak bardzo oszpecac ale jak otworzyłam usta przed lusterkiem to nie miałam połowy szczenki u góry pamiętam ze widziałam jednego troszke przypsutego i kolejne, które nie miały korzeni (nie mam pojęcia co ro zonacza) nie widziałam raczej krwi, przynajmniej nie przypominam sobie. Później się obudziłam - do drugiego snu. ( Sen o zębach śnił mi się w moim śnie) i spotkałam osobę, z którą kiedyś byłam ale nadal utrzymujemy kontakt i opowiedziałam o moim śnie (o wypadających zębach), potem poszłam na trening, wsiadłam do windy i pojechałam na góre, okazało się ze reszta osób miała biec po schodach a ja pojechałam windą widziałam jakas dziewczynę która była bardzo zmeczona i swoją współlokatorkę, któr powoli bez zmeczenia wchodziła. Potem trener powiedział, że musimy jednak pojechac gdzies indziej i ja ze współlokatorką wsiadłam do windy i miała wcisnac 3 a wcisneła 4 ja ją prosiłam by tego nie robiła bo pięter było tylko 3 i jakoś tak się stało ze wyleciałyśmy z szybu i potem nagle okazało sie ze zamkniete w tej windzie jechałysmy po torach tramwajowych w naszym mieście-wiem ze to dziwnie brzmi ale dokładnie widziałam chamujące samochody i tramwaje zeby w nas nie uderzyć i obie sie bardzo bałysmy i uderzałyśmy rękoma o szybę windy zeby sie wydostac i słyszałam jak ktoś obok nas przez cb radio mówił zeby uważać na drodze bo jedzie winda.. potem jakoś wróciłyśmy z tą windą do szybu znowu. Nie było tego w snie (albo nie pamietam) ale ktoś mowił, że winda wróciła do szybu a ja byłam cała. Potem jakoś tak sie złożyło, że poszłam na ślub mojej koleżanki, na który nie zostałam zaproszona ( w rzeczywistosci ona na prawde wychodzi za mąż i nie zostałam zaproszona) ale poszłam tam coś pomagac chyba w przygotowaniach. Poźniej ona z jej mężem przyszłym weszli i zaczeła sie ceremonia. Ona była jakaś zła na gości i mówiła co mają robic i jak odpowiadac...Miała bardzo długie włosy pospinane jakby w kółka...ja z tamtąd sie wymknełam zeby mnie nie widziała ale mnie spotkała i mówiła ze nie ma nic przeciwko, że przyszłam.... wgl to strasznie dziwne miałam sny, może temu, że chora jestem. Jak można interpretowac ten misz - masz? Edited March 30, 2013 by opak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts