Skocz do zawartości

Sen o windzie

Paulinaa013

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Od dłuższego czasu śni mi się winda w dobrze mi znanym wieżowcu. Są tam dwie windy. Zawsze jestem na 9 piętrze i chcę wsiąść do jednej z nich i ta, którą wybrałam jest stara, brzydka, zniszczona i bardzo boje się do niej wejść. Idę do drugiej windy i włączam przycisk na parter. Winda mimo to jedzie w górę, gdzie jest 10 pięter a ona nagle jedzie wyżej i wyżej aż znajduje się na 20 którymś piętrze. Wtedy jestem zdezorientowana i boje się, że nie wysiądę już z niej... Czasem jeździ tez na boki, ale gdy jedzie w górę lub w dół , piętra szybko się zmieniają i tracę czasem też równowagę i się przewracam. Często doświadczam tego rodzaju snu i całkowicie nie rozumiem jego znaczenia. Więc prosiłabym o pomoc w interpretacji snu , bo mam wrażenie, że oznacza on coś ważnego.

Napisano

Pierwsze co nasunęło mi się na myśl po przeczytaniu tego snu to to, że Ty możesz za dużo oczekiwać od innych ludzi w każdej sferze życia, po uzyskaniu pomocy lub wsparcia chcesz więcej i więcej niekoniecznie dając coś od siebie w zamian.

Może dlatego motyw się powtarza, żebyś wzięła to sobie do serca i okazywała wdzięczność lub nauczyła się samodzielności.

Nie znam Cię ani Twojego języka żeby wiedzieć na pewno czy tak jest jak powyżej napisałam ale weź taką opcję proszę pod uwagę w swoich rozważaniach.

Pozdrawiam