klauduss Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 ten sen byl dziwny nie pamietam calosci ale pamietam fragmenty... w mojej wiosce cmentazu zebrali sie przedstawiciele wrzystkich krajow i kazdy mnial sobie wybrac grub dla swojego kraju nikt nie chcial zaczac wybierac wiec ja jako przedstawicielka polski zaczelam chodziłam i pierwszy grób jaki rzucił mi się w oczy to chustawka ale nie wybrałam jej tylko poszłam dalej potem zobaczyłam grób w stylu hawajskim kwiatki pochodnie weszłam do środka hostessa była bardzo mija (nie pamiętam teraz) [potem] ... okazało się ze ona jest cyborgiem i wypadały jej oczy i wyrastały nowe!! a my te które wypadały < dużo ich było > wsadzaliśmy do jakiejś dziwnej maszynki i uciekaliśmy...(dalej nie pamiętam) a na końcu byłam już w domu mama powiedziała żebym poszła na strych poszłam otworzyłam drzwi i wypadło na mnie stado szczurów i się skończył proszę powiedzcie mi co ten sen może znaczyć...?????????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts