Gość alathea Napisano 23 Stycznia 2011 Napisano 23 Stycznia 2011 trzymaj sie cieplutko weronko!!!! :prztul: duzo slonka kochana kobietko zagladaj choc czasem Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Przybywam w pełni, przynajmniej na jakiś czas Cytuj
Gość Kwiat Lotosu Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 Jestem tu nowa więc chciałabym się przywitać i życzyć wszystkim miłego popołudnia. Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 kurcze uciekacie nam :|, aż na tarocie pustkami już wieje ... . Wracajcie niom Cytuj
Gość Erza Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 na jakiś czas żegnam się z forum, nie mam teraz za wiele czasu oczywiście będę tu zaglądać, ale będzie mnie jakby mniej podczas mojej nieobecności mam zamiar napisać artykuł trzymajcie się Cytuj
werona Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Ach ten czas... Erzunia, jak znajdziesz go więcej to wracaj!!! Buziak Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 na jakiś czas żegnam się z forum, nie mam teraz za wiele czasuoczywiście będę tu zaglądać, ale będzie mnie jakby mniej podczas mojej nieobecności mam zamiar napisać artykuł trzymajcie się trzymaj się tam ) i wracaj Cytuj
Gość Astra_ Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Dużo wcześniej niż przewidywałam powracam do was Cieszycie się ? Nawet jak nie to napiszcie, że tak bo będzie mi smutno Cytuj
monika88 Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Astra fajnie, że już wrócilas!! Bez Ciebie było tu bardzo bardzo pusto.... Cytuj
shpyo Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Tutaj można się witać? To się witam ze wszystkimi! Cytuj
Weroszka Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Hej, ja także witam wszystkich. Mam nadzieje że jakoś się tutaj przyjmę. Cytuj
Gość Astra_ Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 http://www.ezoforum.pl/pogaduszki/26-powitalnia.html witamy się tutaj Weroszka fajne masz te buciki od Reeve Cytuj
Gość sheina Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 No teraz oficjalnie uciekam, zając się tym co najważniejsze. Trzymajcie się. Cytuj
Radiana Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Sheina- powodzenia w pisaniu magisterki. Trzymam kciuki Cytuj
KataMusica Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 ooo szkoda Sheinoss kto będzie się ze mną wygłupiał? Cytuj
basia1119 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 trzymamy kciuki i czekamy na szybki powrot Cytuj
Gość Asmic Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 po dlugiej nieobecnosci wracam na forum witam ponownie wszystkich starych jak i nowych forumowiczow Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 zawsze mozesz napisac pv ;p A gdzie Ty chcesz iść? Czekaj telefon znajde :D Wróciłam i ja Cytuj
Gość Rokka Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 sheina to już idzie z 8 raz jak widać jest dalej z nami Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Sheina to co Ty mnie tu straszysz hehe Cytuj
Izabela1990 Napisano 19 Maja 2011 Napisano 19 Maja 2011 Dziewczyny!!! W sobote wyruszam w dluga podroz do Polski, trzymajcie kciuki, ze tam dojade!!! :) Niestety, nie posiadam tam internetu, zawsze moge skorzystac z komputera znajomych, jednak to nie to samo jak wiecie Dlatego musze sobie zrobic przerwe od forum, bede pewnie zagladala jak znajdzie sie na to jakas sposobnosc, ale na pewno nie opuszczam tego forum, bo mi tutaj za dobrze :). Zycze Wam wspanialych wakacji, SPELNIENIA WSZYSTKICH DOBRYCH WROZB, niezapomnianych przezyc!! I jak to mowia w jakims tam filmie: I'll be back!!! for sure... Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Maja 2011 Napisano 19 Maja 2011 Na pewno dojedziesz i już witaj w kraju.Wierzę że wrócisz na Forum ciesz się życie i z niego korzystaj.Powodzenia.! Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) Dziewczyny!!! W sobote wyruszam w dluga podroz do Polski, trzymajcie kciuki, ze tam dojade!!! :) Niestety, nie posiadam tam internetu, zawsze moge skorzystac z komputera znajomych, jednak to nie to samo jak wiecie Dlatego musze sobie zrobic przerwe od forum, bede pewnie zagladala jak znajdzie sie na to jakas sposobnosc, ale na pewno nie opuszczam tego forum, bo mi tutaj za dobrze :). Zycze Wam wspanialych wakacji, SPELNIENIA WSZYSTKICH DOBRYCH WROZB, niezapomnianych przezyc!! I jak to mowia w jakims tam filmie: I'll be back!!! for sure... I z kim ja będę wieczorami rozmawiała? Sobie tak idziesz o! Ale wrócić proszę, i to jak najszybciej można;) Szczęśliwej podróży, i proszę napisać jak dojedziesz:) :uscisk_na: Edytowane 20 Maja 2011 przez Ciastko08 Cytuj
karolinna Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 W kilku zdaniach chcę podziękować wszystkim, którzy udzielili mi tu pomocy To forum wniosło sporo w moje życie, nie powiem. M.in. z tego punktu zaczęłam poznawać to, na co jeszcze parę lat wstecz byłam zamknięta. Poznałam osoby, które mi pomogły ale i którym ja mogłam coś dać, z czego się cieszę Tak czy inaczej to tylko przystanek. Złożyłam wniosek o skasowanie konta. Dziękuję i pozdrawiam użytkowników Cytuj
Gość alathea Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 trzymaj sie cieplutko Karolina i dziekuje za wszystkie updaty buziaki Ania Cytuj
Gość ANEZ Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 Trzymaj się Karolinna są pożegnania ale i sa powroty,oby tak było.Powodzenia. Cytuj
Gość Gaja11 Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 W kilku zdaniach chcę podziękować wszystkim, którzy udzielili mi tu pomocy To forum wniosło sporo w moje życie, nie powiem. M.in. z tego punktu zaczęłam poznawać to, na co jeszcze parę lat wstecz byłam zamknięta. Poznałam osoby, które mi pomogły ale i którym ja mogłam coś dać, z czego się cieszę Tak czy inaczej to tylko przystanek. Złożyłam wniosek o skasowanie konta. Dziękuję i pozdrawiam użytkowników Kochana trzymaj się ciepło i mam nadzieję do "poklikania" :-) Cytuj
Radiana Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 Trzymaj się Karolinko, czekamy na Twój powrót:_smutny: Cytuj
ryba969 Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Więc Chciałem się pożegnać ze wszystkimi , których spotkałem przez te 11 miesięcy pobytu na forum . Dziękuje wszystkim za mile spędzony czas, niestety ale to co się ostatnimi czasy dzieje na forum. Nie wiem czy wrócę ale jeśli to po zmianach "władzy" na forum. Dowidzenia Wszystkim W razie jakby ktoś coś chciał to gg w profilu. Cytuj
Pysiaczek Napisano 27 Maja 2011 Napisano 27 Maja 2011 Karolka Ryba Powodzonka i wszystkiego dobrego... Rybka mam nadzieje, że wrócisz jeszcze I Ty Karolino Także Cytuj
Radiana Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Wszyscy z czasem wrócą , tylko muszą mieć czas na odwyk od Forum .Ja wierzę , ze wrócą Cytuj
monika88 Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Nooooooooooo przecież jestem heheh, no fakt jesteś, jeszcze....... Cytuj
Izabela1990 Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Na chwilę wróciłam, ponieważ mam internet tutaj w Polsce ) Widzę, że dużo rzeczy mnie ominęło, w sumie nawet nie chcę wiedzieć co, bo coś czuję, że to nic dobrego. Także witam po krótkiej przerwie i nie twierdzę, że niedługo będzie ona znów dłuższa, bo coś spodobało mi się jeżdżenie po Europie, także za parę tygodni wyruszam znów do innego kraju. Ale witam mimo wszystko i nadal jestem Cytuj
Gość alathea Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 wycofuje sie na jakis czas z dzialalnosci na forum nie podoba mi sie to, co sie tutaj dzieje: A może wreszcie przestaniecie pouczać moderatorki, co maja robić a co nie? Tak bardzo chcecie by regulamin był przestrzegany to może same go pilnujcie? Co regulamin mówi na temat podważania decyzji moderatora? Jeśli ktoś ma zastrzeżenia do pracy moderatorek przysługuje mu skarga do mnie lub do Marcina - jeśli skarga będzie zasadna to modka co najmniej cofnie decyzję i przeprosi a jesli nie to będą wyciągnięte konsekwencje za pomówienie. Dość nieustannej dyskusji nad każdym krokiem i działaniem administracji - bardzo proszę o przestrzeganie w przyszłości regulaminu. moze nowy sklad administracji - jak obiecywal Marcin - zmieni ten nieprzyjemny i nieprzyjazny forumowiczom klimat pozdrawiam Ania Cytuj
Gość Seid Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Szkoda, że odchodzisz. Spora strata dla tarotowego działu na tym forum, bo lubiłem czytać Twoje interpretacje Cytuj
werona Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 wycofuje sie na jakis czas z dzialalnosci na forumnie podoba mi sie to, co sie tutaj dzieje: moze nowy sklad administracji - jak obiecywal Marcin - zmieni ten nieprzyjemny i nieprzyjazny forumowiczom klimat pozdrawiam Ania Kochana, strasznie mi przykro!!! Będę tęskniła Ale mówiąc szczerze też jestem bliska podobnej decyzji... Trzymaj się cieplutko i do zobaczenia w lepszych czasach na forum... Cytuj
gullfaxi Napisano 4 Czerwca 2011 Napisano 4 Czerwca 2011 VAMPIRELLO bardzo będzie nam brakować Twojej osobowości i osoby na forum mam nadzieje do zobaczenia na nowym forum ale tym pozdrawiam i dziekuje za życzliwość i mile rozmowy. Cytuj
Gość Vampirella Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Dobrze, troszkę się zapędziłam wczoraj, przemyślałam wszystko i głupio byłoby odejść przez jakieś mało znaczące słowa od pewnego usera, dlatego nie odchodzę, zostanę, choć będę w najbliższym czasie troszkę rzadziej na forum ze względu na dużą ilość obowiązków przez najbliższy czas ... i tak pewnie bym niewytrzymała i wróciła za jakiś czas Przyznaję się, że zbyt emocjonalnie do tego wszystkiego podeszłam, w sumie powinnam wiedzieć, że to akurat tylko pewien rodzaj prowokacji, więc wracam. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! V. Cytuj
KataMusica Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 ...ja wiedziałam, że zostaniesz i tak ) Cytuj
Gość sheina Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 a ja sie tylko chcialam pożegnać. Jestem wsciekla i wielu z Was mnie zawiodlo, wielkrotnie bylam proszona o pomoc w interpretacjach i rozkladaniu kart a w podziekowaniu ktos smiennie raportuje moje posty twierdzac,ze je powielam czy kij wie co, spoko, o jestem wrecz pewna, ze sa to takze osoby,ktoreym nie raz sluzylam pomoca bo z reguly osoby proszace o wroce i udzielajce sie na froum sa podobne. Klamstwo ma krotkie nogi, a ja nie bede naiwna i na takie zachowanie sobie nie pozwole. Nie wiem czy ta osoba jest na tyle inteligentna, aby zuwazyc, ze kasuje je kiedy otrzymam odpowiedz od osoby na odpowiedzi ktorej najbardziej mi zalezy( olecam zając się innymi rzeczami niz siedzeniem na form włacznie i rąbaniem komuś tyłka :/ nie masz innych ciekwszych zajęc osoba o wielkim poczuciu sprawiedliwosci? nie bed emowila co wiecej o tym sadze, ale znajdz sobie inne hobby), reszty komentwac nei chce i nei zycze sobie wyciagania teraz czegokolwiek na forum w zwiazku z tym. Nie znosze fałszu. zegnam. Cytuj
NeoNówka Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 a ja sie tylko chcialam pożegnać. Jestem wsciekla i wielu z Was mnie zawiodlo, wielkrotnie bylam proszona o pomoc w interpretacjach i rozkladaniu kart a w podziekowaniu ktos smiennie raportuje moje posty twierdzac,ze je powielam czy kij wie co, spoko, o jestem wrecz pewna, ze sa to takze osoby,ktoreym nie raz sluzylam pomoca bo z reguly osoby proszace o wroce i udzielajce sie na froum sa podobne. Klamstwo ma krotkie nogi, a ja nie bede naiwna i na takie zachowanie sobie nie pozwole. Nie wiem czy ta osoba jest na tyle inteligentna, aby zuwazyc, ze kasuje je kiedy otrzymam odpowiedz od osoby na odpowiedzi ktorej najbardziej mi zalezy( olecam zając się innymi rzeczami niz siedzeniem na form włacznie i rąbaniem komuś tyłka :/ nie masz innych ciekwszych zajęc osoba o wielkim poczuciu sprawiedliwosci? nie bed emowila co wiecej o tym sadze, ale znajdz sobie inne hobby), reszty komentwac nei chce i nei zycze sobie wyciagania teraz czegokolwiek na forum w zwiazku z tym. Nie znosze fałszu. zegnam. ok, ok ... ale zaraz zaraz. Ja nie bardzo rozumiem o co chodzi Sheina. Może zdołamy coś zrobić w tym temacie. Jeśli nie chcesz tego zrobić tutaj na Forum, może porozmawiamy na prw? Cytuj
Gość Gaja11 Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 a ja sie tylko chcialam pożegnać. Jestem wsciekla i wielu z Was mnie zawiodlo, wielkrotnie bylam proszona o pomoc w interpretacjach i rozkladaniu kart a w podziekowaniu ktos smiennie raportuje moje posty twierdzac,ze je powielam czy kij wie co, spoko, o jestem wrecz pewna, ze sa to takze osoby,ktoreym nie raz sluzylam pomoca bo z reguly osoby proszace o wroce i udzielajce sie na froum sa podobne. Klamstwo ma krotkie nogi, a ja nie bede naiwna i na takie zachowanie sobie nie pozwole. Nie wiem czy ta osoba jest na tyle inteligentna, aby zuwazyc, ze kasuje je kiedy otrzymam odpowiedz od osoby na odpowiedzi ktorej najbardziej mi zalezy( olecam zając się innymi rzeczami niz siedzeniem na form włacznie i rąbaniem komuś tyłka :/ nie masz innych ciekwszych zajęc osoba o wielkim poczuciu sprawiedliwosci? nie bed emowila co wiecej o tym sadze, ale znajdz sobie inne hobby), reszty komentwac nei chce i nei zycze sobie wyciagania teraz czegokolwiek na forum w zwiazku z tym. Nie znosze fałszu. zegnam. Kochana co się dzieje? nie opuszczaj nas Cytuj
Gość cyganicha Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 a ja sie tylko chcialam pożegnać. Jestem wsciekla i wielu z Was mnie zawiodlo, wielkrotnie bylam proszona o pomoc w interpretacjach i rozkladaniu kart a w podziekowaniu ktos smiennie raportuje moje posty twierdzac,ze je powielam czy kij wie co, spoko, o jestem wrecz pewna, ze sa to takze osoby,ktoreym nie raz sluzylam pomoca bo z reguly osoby proszace o wroce i udzielajce sie na froum sa podobne. Klamstwo ma krotkie nogi, a ja nie bede naiwna i na takie zachowanie sobie nie pozwole. Nie wiem czy ta osoba jest na tyle inteligentna, aby zuwazyc, ze kasuje je kiedy otrzymam odpowiedz od osoby na odpowiedzi ktorej najbardziej mi zalezy( olecam zając się innymi rzeczami niz siedzeniem na form włacznie i rąbaniem komuś tyłka :/ nie masz innych ciekwszych zajęc osoba o wielkim poczuciu sprawiedliwosci? nie bed emowila co wiecej o tym sadze, ale znajdz sobie inne hobby), reszty komentwac nei chce i nei zycze sobie wyciagania teraz czegokolwiek na forum w zwiazku z tym. Nie znosze fałszu. zegnam. Sheina rozumiem co czujesz,ale postaraj sie tak tym nie przejmować i nie brać do siebie.Tu na forum panuje duża zazdrość i mnóstwo fałszu.Staraj sie jednak zauważać te pozytywne i dobre odczucia,Jest też tutaj mnóstwo osób,które w pełni rekompensują te negatywne postępowanie co niektórych osób.Te fałszywe czują sie słabe i stąd ich takie zachowanie. Wiem o czym mówisz gdyż na forum tu sama tego doświadczam.Jednak staram sie dostrzegać tylko te dobre i przyjazne osoby. życzę Ci z całego serca byś tylko takie spotykała na swojej drodze,pozdrawiam Cytuj
Gość sheina Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 ja życze takiej samej odwagi w raportowaniu moich postów kazdemu cwaniaczkowi, który to zrobił aby napisał MI OSOBIŚCIE ZE i co mu przeszkadza skoro tak fajnie mu /jej to idzie incognito. Zakompleksienie????? :] i jesli ta osoba(osoby) ma czelnosc lub miala/mialy kiedykolwiek prosic mnei o cokolwiek kiedykolwiek to lepiej niech sie zastanowi i zrezygnuje z tego jak najszybciej bo mam taki za przeproszeniem zasny nos ,ze domyslam sie kto to zrobil i nie sa to osoby ,ktore sie tu ma;lutko udzielają. slodkie pozdrowienia szczegolnie dla Pani W. :| Cytuj
Radiana Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Sheina- zostań, jest tylu wspaniałych ludzi na tym forum, a jednostka sie nie przejmuj. Warto dac, coś z Siebie dla innych ,a TY taka osoba jesteś Mam nadzieję , że emocje opadną,i powrócisz.Pozdrawiam cieplutko Cytuj
Gość Vampirella Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Shei ale gdzie Ty idziesz, miałam sobie odwyk od forum zrobić, wchodzę dziś, bo oczywiście nie wytrzymałam, a tu znowu ktoś odchodzi, ech ... Zostań sheina. Nie przejmuj się pojedynczymi jednostkami, zawsze się ktoś znajdzie co będzie mu coś przeszkadzać. Nigdy nie da się dogodzić wszystkim. Mam nadzieję, że troszkę emocje opadną i znowu tu wrócisz. Pozdrawiam serdecznie;) Cytuj
Gość cyganicha Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Witajcie Kochani Podjęłam decyzje,że odchodzę z forum.Przyczyniło się do tego kilka sytuacji.Cały czas jednak wierzyłam,że trudne momenty jakie na forum się zdarzają uda się pokonać.Pomimo wielu bardzo niekorzystnych dla mnie sytuacji jakie mnie tu spotkały ze strony kilku osób,poznałam wśród Was wiele wspaniałych i wartościowych Osób. Przykro mi,że tak się stało,ponieważ jeszcze dzisiaj wierzyłam,że wszystko się dobrze ułoży.Ale nie lubię fałszu,zakłamania,obłudy i gry podjazdowej/w tym obrażania/ jaka z coraz większym nasileniem się objawiać zaczęła również w dziale snów.Guru w dziale snów był i jest jeden i niech on nadal czuje się panem z patentem na rację. Mnie największą satysfakcję sprawiają nie słowa lecz sytuacje,momenty w życiu kiedy potrafię pomóc innym. Dobro i szczęście drugiego człowieka ma najwyższą wartość.I z tą pomocą będę teraz całkowicie oddawać się innym ale już poza forum. Dziękuje wszystkim wspaniałym i przyjaznym osobom, które tutaj dane mi było poznać. Dziękuję za każde ciepłe słowo,podziękowanie,miły gest.Dziękuję za pomoc jaką od Was otrzymałam i dziękuję za to,że mogłam pomóc i Wam. Dziękuję za wiedzę jaką dzięki Wam również zdobyłam. Życzę Wam powodzenia,dobrych wzajemnych relacji i tylko życzliwych ludzi wokół Was. Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze. Przytulam Was ciepło i serdecznie Powodzenia! Cytuj
Pit Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Sheina i cyganicho gdziekolwiekl się udacie ,jakąkolwiek drogę wybierzecie ,życzę wam powodzenia ,wybierajcie i podejmujcie mądre wybory i niech was Bóg Prowadzi i otoczy was opieką Cytuj
NeoNówka Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 ja życze takiej samej odwagi w raportowaniu moich postów kazdemu cwaniaczkowi, który to zrobił aby napisał MI OSOBIŚCIE ZE i co mu przeszkadza skoro tak fajnie mu /jej to idzie incognito. Zakompleksienie????? :] i jesli ta osoba(osoby) ma czelnosc lub miala/mialy kiedykolwiek prosic mnei o cokolwiek kiedykolwiek to lepiej niech sie zastanowi i zrezygnuje z tego jak najszybciej bo mam taki za przeproszeniem zasny nos ,ze domyslam sie kto to zrobil i nie sa to osoby ,ktore sie tu ma;lutko udzielają. slodkie pozdrowienia szczegolnie dla Pani W. :| No dobrze a teraz proszę o konkrety, bo z Twojej odpowiedzi niestety nie wynika nic konkretnego, co mogłoby posłużyć do wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Jesli chcemy aby nam na Forum było dobrze takie sytuacje jak w Twoim przypadku muszą być rozwiązywane natychmiast bez znieczulenia. Po co odchodzić z Forum, czy Ty zrobiłaś coś złego? Ty masz czyste sumienie .... jeśli możesz podać szczegóły dotyczące tej sprawy tutaj bardzo proszę, jeśli nie, czekam na prw. Wtedy będę mogła wyciągnąć odpowiednie konsekwencje. Cytuj
Radiana Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) Ponieważ zaistniał spór w Dziale snów , proponuję Administracji Forum, wydzielenie wątków dla kazdego interpretatora, jak jest analogicznie w Tarocie, Użytkownicy sami zadecydują, komu powierzą swój sen, Nikt nikomu nie będzie zwracał uwagi, to sami użytkownicy ocenią sprawdzalność interpretacji Cyganicho szanuję Twoją decyzję, ale po zostań z Nami, a użytkownicy sami zdecydują, do kogo zgłosić się o pomoc Wniosłaś wiele dobrego, a nie można się poddać drobnym emocjom. Nie ujmuje innym interpretatorom ,wszyscy jesteście wspaniali - sadze że nikt nie opuści tego Forum Administrację Forum proszę o zajęcie , jak najbardziej konstruktywnego stanowiska ,dla dobra wszystkich, zgodnie z regulaminem Dodam jeszcze troszkę, nikt w tarocie czy innych wróżbach, nie podważa kolegi, czy kolezanki interpretacje, to nie etyczne i sadzę że w snach , będzie tak samo .Powodzenia kochani Edytowane 7 Lipca 2011 przez Radiana Cytuj
Gość sheina Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Wypdałoby najpierw kogoś poinforomowac ,ze ktos uprzejmy w ogole na niego cokolwiek donosi, a nie dawac jakies punkty karne, ludu. ;/ Cytuj
Gość Thanastel Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Postanowiłem, że odejde na okres wielu miesięcy. Poprostu nie chce Wam zawracać głowy moimi pierdołami, podczas gdy nie będę wchodził na forum, spróbuje się coraz bardziej kształcić w kierunku magicznym i mam nadzieję, że gdy tu wrócę będę bardziej dojrzały. Zostawcie moje konto nienaruszone, nie potrzeba go banować i tak wróce tu. Poza tym wiem, że wielu z Was się cieszy z odejścia . Cya, YO CHAOS! Cytuj
Pit Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Powodzzenia Traveller,a tą sygnaturę to masz mądrą i Trafną ,gratulacje Cytuj
blekitny__obloczek Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Cyganicho szanuję Twoją decyzję, ale po zostań z Nami, a użytkownicy sami zdecydują, do kogo zgłosić się o pomoc Wniosłaś wiele dobrego, a nie można się poddać drobnym emocjom. Nie ujmuje innym interpretatorom ,wszyscy jesteście wspaniali - sadze że nikt nie opuści tego Forum Administrację Forum proszę o zajęcie , jak najbardziej konstruktywnego stanowiska ,dla dobra wszystkich, zgodnie z regulaminem Niewiem czy ja mogę zabierac głos,ale podpisuję się pod tym co napisała Radiana. Jestem to od niedawna i smutno mi widząc co się dzieje,nie powinno tak być. Pozdrawiam i wierzę,że wszystko się poukłada ........ Cytuj
Gość Marcin Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 pomysł z oddzielnymi działami do tłumaczeń snów dla konkretnych osób bardzo mi się podoba Cytuj
Gość Rokka Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Witam i zegnam zarazem, Odchodzę z forum. Dziękuję wszystkim fajnym istotkom, że były, tarocistkom za cudne zabawy "na wesoło" i takie tam eksperymenty ;p a tym, co byli niefajni, nie dziekuje :D:D < taka zemsta> ;p Ludziom z sb za nocne, długie rozmowy. Za podarunki niechciane też dziękuję, młodym czarownicom na v ;p < co mnie nie zabije to mnie wzmocni> . Miałam pisać każdemu cos z osobna, ale szkoda tuszu ;p Trzymajcie się ciepło A teraz poczekam na usuniecie konta Cytuj
Gość cyganicha Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 pomysł z oddzielnymi działami do tłumaczeń snów dla konkretnych osób bardzo mi się podoba Bardzo się ciesze. I w związku z tym oraz na prośbę wielu Użytkowników - zostaję Cytuj
Gość Alfa_Romeo Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Żegnam was kochani, dzięki za wszystko. Pozdrawiam ASTRA Cytuj
Radiana Napisano 29 Sierpnia 2011 Napisano 29 Sierpnia 2011 Postanowiłam ze odejdę z Forum- po prostu nie potrafię być dłużej, w takiej atmosferze nie sprawiedliwości oraz zakłamania i ciągłego obrażania Oświadczam,ze nie byłam i nie jestem w żadnej klice i w zmowie przeciwko Junior Adminowi- owszem ja osobiście jako uzytkownik ,jestem przeciwko panującym zasadom- banowania , za błahe sprawy, brak sprawowania według mnie powierzonej funkcji,oraz nie równego traktowania użytkowników Starałam się być na forum dla dobra wszystkich i nie broniłam tylko osobę House-Kszys, ale również innych użytkowników/ nawet niby atakowanego przeze mnie Benetona/ Będąc 3 lata na forum , zawsze starałam się pomóc ludziom, bez względu na kolorek użytkownika , oraz tez dostałam masę pomocy, za co bardzo wszystkim pięknie dziękuję Zycze wszystkim miłego pobytu na forum i dalszej miłej atmosfery. Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas, teraz odchodzę na czas nie określony Pozdrawiam wszystkich Użytkowników i życzę szcześcia , radości w realnym życiu- Radiana Cytuj
Gość Vampirella Napisano 29 Sierpnia 2011 Napisano 29 Sierpnia 2011 Radi, smutno i nudno będzie bez Ciebie tu trochę. Chciałam podziękować za czas przegadany na sb, za ciepło, zrozumienie oraz za pomoc i rady. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo dużo szczęścia i powodzenia :* :serducho: Cytuj
monika88 Napisano 29 Sierpnia 2011 Napisano 29 Sierpnia 2011 Radi... nie odchodź..... proszę przemyśl to jeszcze...... Cytuj
infedro Napisano 29 Sierpnia 2011 Napisano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Radii - ::" - czekam na Twoją odpowiedź... - wiesz... że mi "nie uciekniesz"... )))))))) - zawsze możemy rozmawiać... jeśli tylko Sama zechcesz... --- Serdeczności i Buziaczki... w Twoje Najszczersze Serduszko... infedro Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez infedro Cytuj
Gość Mana Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Radi Pozdrawiam i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tutaj wrócisz Cytuj
blekitny__obloczek Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Radianko,pamiętam,że jako pierwsza na forum udzieliłas mi pomocy to smutne,że odchodzisz Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę szczęścia.:serducho_na: Cytuj
werona Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Radi, no weź.... nawet tak nie żartuj!!! Wracaj szybciutko!!!!! Cytuj
infedro Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Radiana przepraszam Cie nie gniewaj sie zostan nie bierz tego wszystkiego tak do siebie to tylko glupie forumTwoj kochajacy Cie admin beneton123 - Ehhh... Ludziska... płakać sie chce, :/ - oczywiście Beneton bardzo dobrze... że w końcu zacząłeś słuchać Tego co jest ISTOTĄ każdego człowieka, a wiec przede wszystkim Serca, mam nadzieje że dzięki takim właśnie doświadczeniom odnajdziesz Je w Sobie Na Zawsze... - Moi Drodzy... Życie to nie je'bajka bo nie jest ani jednym ani drugim... bo Jest ZAWSZE... Samo'rozpoznaniem/ bądź jego brakiem... Dlatego jeśli Go brak,to samo Życie i jego "niby'przypadki" dąży właśnie do Tego by Jeszcze Bardziej JASKRAWIE... ten błąd Uwidocznić... co nie świadomy człowiek, bierze tylko za "pecha", dlaczego ? - dlatego... że brak było WERYFIKACJI, dawanych mu "znaków", zaślepiony Tylko "Rozumem" Człowiek nie dopuszcza do siebie Głosu SERCA, a przecież Ona zawiaduje Nasza Duszą... wiec ? - co życie chce Nam "powiedzieć"... czego Nauczyć... ano tego, że bez SERCA jesteś jak bez Duszy, a To oznacza że Sam zatracasz w Sobie Samego Boga, jako STWÓRCĘ Ciebie Samego... - oczywiście bardzo dobrze Beneton... że w końcu To zrozumiałeś... i bardzo dobrze że odważyłeś się na "akt skruchy"... - jak myślisz ?... jaka będzie teraz reakcja Ludzi ? - bo Opcje są TYLKO dwie... albo posłuchają SERCA, albo ROZUMU... :? - Ty już poznałeś... co to znaczy gdy Naszym Bogiem jest "Rozum"... i wyraziłeś żal i skruchę, bo i tylko tyle, można w Takiej sytuacji zrobić... ale czy na pewno jest To "tylko" tyle, bo przecież Wielu "innych" nawet na Tyle nie stać...wiec ? - " Niech pierwszy rzuci kamieniem... Kto jest bez Winy"... - wcale nie bronie Benka... bo można powiedzieć, że To właśnie należało mu się od życia... ale po akcie "skruchy" następnym krokiem jest "akt przebaczania"... i bardzo Proszę by w swych "ocenach" wziąć pod uwagę... kto/lub co jest Tej oceny KAPITANEM... ---pozdrawiam z szacunkiem do Wszystkich Ludzi... infedro Radiana przepraszam Cie nie gniewaj sie zostan nie bierz tego wszystkiego tak do siebie to tylko glupie forum Twoj kochajacy Cie admin beneton123 - Benuś... Każdy Człowiek, musi nauczyć się nie tylko Brać, ale i Dawać.... - a dawanie To Bardzo Trudna rzecz... gdyż jedno niefortunne/nieostrożne "słowo" może zniweczyć Cały Nasz Trud... - dlatego ja... dopuszczam do Siebie, a nawet Jestem tego pewny, że użyłeś tego zwrotu w "dobrej wierze"... tzn. że nie chciałeś obrazić Tym "innych"... - hmm... noo tak, ale to tylko ja... a co pomyślą inni, To zależy tylko od Tego KIM są SAMI we własnym wnętrzu... - wierze... że jednak każdy znajdzie Tam coś "dobrego"... Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez infedro Cytuj
Gość Mana Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 infe obawiam się, że to konto (beneton 123 nie pisane razem) to zostało założone przez kogoś innego niż Beneton123 adm... Cytuj
infedro Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 infe obawiam się, że to konto (beneton 123 nie pisane razem) to zostało założone przez kogoś innego niż Beneton123 adm... - aaa ? ... no widzisz Anien, niestety nie wziąłem tego pod uwagę gdyż tak mam, że liczę na uczciwość Ludzi... - ale jeśli to "podróba"... to oczywiscie, zmienia sytuację/ ale ja niestety nie mam jak tego sprawdzić... to chyba tylko Modki albo Admin... ---pozdrawiam... infedro Cytuj
Gość Mana Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 - aaa ? ... no widzisz Anien, niestety nie wziąłem tego pod uwagę gdyż tak mam, że liczę na uczciwość Ludzi... też na początku myślałam, że to ta sama osoba... ale w innym wątku o usuwanie konta był inny post tego samego autora -> benetona 123 (z odstępem) i tenże post zniknął... (a który już mnie zastanowił nad tym czy beneton 123 to beneton123) no i skąd by pojawił się ban ?? ban kogoś samego na siebie to dość dziwna sytuacja... no bo jak tak to po co zakładać nowe konto tylko po to by je zbanować o.O Cytuj
infedro Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) też na początku myślałam, że to ta sama osoba...ale w innym wątku o usuwanie konta był inny post tego samego autora -> benetona 123 (z odstępem) i tenże post zniknął... (a który już mnie zastanowił nad tym czy beneton 123 to beneton123) no i skąd by pojawił się ban ?? ban kogoś samego na siebie to dość dziwna sytuacja... no bo jak tak to po co zakładać nowe konto tylko po to by je zbanować o.O - masz rację kochana... To była podróba... jakiegoś dowcipnisia, który Sam nie ma zielonego pojęcia że Jego czynami kieruje już Głupota... a nie, tylko "Rozum" bo o Sercu to nawet nie ma co wspominać... - no cóż... Tym czynem Sam określił najlepiej... KIM jest, i ile jest wart - wszedłem na profil Benka... i tam dalej jest tak jak było... >>> beneton123 Administrator <<< - hmm... no cóż, wprawdzie nie jest "tak dobrze" jak myślałem, ale może właśnie dzięki temu "będzie lepiej"... ^ ---pozdrawiam... infedro Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez infedro Cytuj
Gość cyganicha Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Radi Kochana wierzę,że zostaniesz i będziesz tutaj razem z nami.Byłaś tyle lat,pomogłaś tylu wspaniałym Osobom. Pomogłaś także mi.Za co z całego serca Ci dziękuję:* Nie przekreślaj tego wszystkiego,oddziel przeszłość od teraźniejszości,zapomnij o przykrościach i tak jak wczoraj prosiłam na sb,dzisiaj powtórzę: daj szansę sobie,nam-wszystkim.Wierzę,ze pozostaniesz tu razem z nami. Wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie Cytuj
Gość Cytryna09 Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Pięknie to napisałas Cyganeczko... aż serce ściska... i ta muzyczna dedykacja ... chyba nie potrzebny komentarz... podpisuję się pod tym także. Radi Kochana... Zostań z Nami. Cytuj
Radiana Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Bardzo Wam pięknie dziękuje, za tak cieple i wspaniałe życznia szybkiego powrotu na forum Wracam dla Was Kochani - do wszystkich użytkowników, z którymi się z żyłam, od ktorych dostałam masę pomocy i ostatnio tak duzo wsparcia Cyganicho Twoja piosenka mnie powaliła na kolanka, za która pięknie dziękuję, oraz cieple slowa wszystkich koleżanek i kolegów , Jestescie Kochani, nie moglam Was zawiesc . Zamykam przeszlość na Forum , jest dzien dzisiejszy i następne dni i sadzę że przyszlośc, będzie bardziej kolorowa Edytowane 29 Października 2011 przez Radiana 1 Cytuj
Frank Si Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) wracajcie ladujcie spokojnie Eva Cassidy - Imagine - YouTube Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez Frank Si Cytuj
Frank Si Napisano 30 Sierpnia 2011 Napisano 30 Sierpnia 2011 Radiana wszystko da sie naprawic;) Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Cóż. Ja się na jakiś czas żegnam. Jak ktoś się stękni to zawsze mzna napisac pv...za 'jakis' czas moze odpisze, jesli się pojawię. Pozdrawiam. Cytuj
Gość cyganicha Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Sheina przemyślałaś wszystko? Nic nie da się z tym zrobić? Mówisz za jakiś czas może... Zostań z nami proszę :* Cytuj
Gość Ambere Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Shiena wróci jak odpocznie ona zawsze wraca Shienko mam rację szybko zatęsknisz Słonko prawda?)) Cytuj
Gość Vampirella Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Sheinoś, to zrób sobie przerwę jeśli potrzebujesz i wróć potem do nas Mam nadzieję, że zatęsknisz i wrócisz. Cytuj
Radiana Napisano 28 Października 2011 Napisano 28 Października 2011 Sheina zrob odpoczynek i wracaj Bedę czekać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi