Anies Napisano 21 Lipca 2008 Napisano 21 Lipca 2008 Mój chłopak śnił, ze poznał mojego ojca -> Zaprosiłam mojego chłopaka do mnie żebyśmy potańczyli( chodzimy razem na tańce towarzyskie, był czas ze często sie spotykaliśmy u mnie żeby potańczyć). poznał mojego tatę i on zaprosił go na obiad. Wszyscy zjedli i został tylko on z moim tatą. Opowiadali sobie kawały i mój tato śmiał się cały czas. Za wszelkie interpretacje bardzo dziękuję!
Awokado1 Napisano 21 Lipca 2008 Napisano 21 Lipca 2008 Rodzina - nowe przedsięwzięcia i plany widzieć własną - ważne zdarzenie rodzinne Radość - odczuwać - działalność twa znajdzie uznanie Śmiech - widzieć - przykrość szyderstwo słyszeć - nieprzyjemności śmiać się sam - będziesz miał powód definicja z sennika jednego z lepszych mam nadzieję , że chociaż troszkę oszczędziłem Ci roboty ...
Anies Napisano 21 Lipca 2008 Autor Napisano 21 Lipca 2008 tylko z tą radością i śmiechem... jakieś to dziwne
Awokado1 Napisano 21 Lipca 2008 Napisano 21 Lipca 2008 hmm nie wiem musisz wszystko dopasować do swojego życia ... ja podałem jedynei definicję tagów które występują w Twoim śnie żeby chociaż troszkę oszczędzić pracy Tobie lub moderatorom
Rekomendowane odpowiedzi