Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mniej wiecej juz 5-6 razy w ciagu 5 miesiecy mialam sen - spadajacy po czym rozbijajacy sie samolot.Najczesciej widze jak spada i zazwyczaj zastanawiam sie i boje w ktorym miejscu sie rozbije.Rozbija sie prawie zawsze w poblizu mojego domu.Jeden raz nawet we snie lecialam samolotem,ktory sie rozbija-z tego co pamietam,przezylam.Innym razem samolot wzlatuje i za chwile spada i sie rozbija.Chodzi mi o to,dlaczego te samoloty zawsze spadaja i sie rozbijaja?

Guest truskawka
Posted

Myślę, że pragniesz wzbić się tak jak samolot ponad przeciętność i urzeczywistnić swoje szczytne ideały i cele. Sądzę, że jeśli on spada to masz może niedopracowany plan działania czy coś podobnego.

Posted

ja też miewam taki sen ,może dlatego ,ze często latam samoletem i bardzo się tego boję.Myślę ,że ten sen wynika właśnie ze strachu.pozdrawiam

Guest truskawka
Posted
ja też miewam taki sen ,może dlatego ,ze często latam samoletem i bardzo się tego boję.Myślę ,że ten sen wynika właśnie ze strachu.pozdrawiam

Daga masz racje sen ten może być wynikiem strachu, w podświadomości boisz się latać bo obawiasz się, że stanie się coś złego itp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...