Jump to content

Recommended Posts

Posted

czesc mialem sen i nie bardzo wiem o co w nim chodzi...jezeli ktos moze niech mi pomoze z jego interpretacja...a wiec w moim snie wystepowala moja byla dziewczyna i jakis chlopak ale nie przypominam sobie jego twarzy i owa dziewczyna czestowala chlopaka piwem a na naklejce u szyjki butelki bylo napisane Kocham Cie czy ktos moglby mi pomoc w interpretacji??

Posted

wydaje mi się, że jesteś jeszcze emocjonalnie związany z tą dziewczyną dlatego przyśniła ci się w towarzystwie innego chłoapaka-rywala...

Posted

wlasnie chodzi o to ze jestem ale nie rozumiem zupelnie tego snu po tym jak sie obudzilem zasnalem znow i bylem nad wyraz spokojny

Posted

dała mu butelkę z napisem kocham cię więc nie była skierowana do ciebie bo ona już zakończyła pewien etap i otworzyła się na nową znajomość a ty to bardzo przeżywasz i nie możesz się z tym pogodzić ;/

Posted

szczerze to nadal mi na niej zalezy ale dla mnie ten moj spokoj jest niezrozumialy

Guest Vanilia22
Posted

sad boy

Wiesz dlaczego Cie tak ten spokój niepokoi? ponieważ nie chcesz jeszcze otwierać sie na nowe znajomości baaa i chyba troche pilęgnujesz wspomnienia i uczucie do tej dziewczyny.

Pozdrawiam:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...