eeddaa Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 We śnie widziałam że moja nastoletnia córka ma większy brzuch czyli jest w ciąży na ten widok strasznie się zatroszczyłam o nią i sama poczułam odpowiedzialność za taki stan jakbym to była ja w ciąży jakby to było moje tak jakby to była moja ciąża . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 A córka nie jest przed jakimś ważnym etapem w życiu np: maturą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eeddaa Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 (edited) jest w 3ciej gimnazjum mają pisać testy w przyszłym tyg. ale inne egzaminy w maju a potem w czerwcu ale to z innej szkoły Edited April 8, 2011 by eeddaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 (edited) I to jest ta wasza "wspólna" ciaża - poprostu bardzo przeżywasz to co dzieje się w życiu córki. Ciaża w snach kobiety posiadającej juz dzieci oznacza nowy etap życia a w twoim przypadku nowy etap życia twojej córki ale jak że ważny również dla ciebie. Jednym zdaniem "odczucia matczynego serca" Pozdrawiam: Sławomir P.S. Jeżeli przemknęło ci przez głowę że sen może byc dosłowny - ciąża córki, wiedz, że macierzyństwo w snach jest bardziej zakamuflowane i zdecydowanie trudniejsze do interpretacji. Edited April 8, 2011 by Slawomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eeddaa Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 dziękuję Sławomir , piszę tu bo mi ciągle coś się śni , pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts