Maciej145 Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 (edited) Witam. Proszę o interpretację. Pamiętam, że śniło mi się, że byłem w mojej starej szkole gimnazjum i coś tam było że gadałem ze swoimi ulubionymi nauczycielkami od angielskiego po tej rozmowie usiadłem obok nauczycieli na ławce w wejściu do szkoły pojawił się Arczi-Artur mój ukochany i wstałem szedłem w stronę schodów a za mną szedł mój kochany i ja kierowałem się w strone łazienki a on za mną szedł było jeszcze że namiętnie się całowaliśmy dalej to pewnie wiecie gorące amory. Bardzo proszę o szybką pomoc, co to mogło oznaczać. Z góry dziękuję za odpowiedź. Edited April 29, 2011 by Maciej145 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Poprosu marzenia senne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej145 Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 nom ale dziwi mnie to że akurat w starym gimnazjum no cóż lubię odwiedzać starą szkołę morzę temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gaja11 Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Przypuszczam że to Twoje marzenie/fantazja, która pojawiła się w śnie. To,że przyśniła Ci się akurat ta szkoła i akurat te ulubione nauczycielki może wynikać właśnie z tego,że lubisz odwiedzać to miejsce, często tam bywasz lub fajnie Ci się kojarzy przez to te wszystkie miłe wspomnienia złączyły się w jedno i tak oto się przyśniło :-) Często tak się właśnie zdarza. Pozdrawiam ( nie interpretuje snów na przyszłość, opisuje tylko jaka mniej więcej może być przyczyna takiego snu za pomocą moich zainteresowań psychologicznych ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts