Jump to content

Przyciąganie miłości

stokrotka16

Recommended Posts

Witam , wczoraj przeczytałam książkę Magickal Seduction (dotyczącą przyciagania miłośći ) . Bardzo zależy mi na tym żeby przyciągnąć do siebie partnera na stałe , ale z drugiej strony boje się wykonywać ,,rytułałów'' , opisanych w książće . Raczej boję się nawiedzienia jakiś istot, opętania itp . Więc mam do Was pytanie czy moje obawy są bezpodstawne ? Czy mogę bezpieczne je wykonywać ? Dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam Wszystkich ...

Odprawianie jakichkolwiek rytuałów bez zachowania magicznego BHP może wiązać się z kłopotami. Jesli czujesz że możesz się podłożyć, i nie wyjdzie Ci to może najpierw skup się na rozszerzeniu swojej wiedzy nt wykonywania rytuałów ogólnie a potem dopiero spróbuj.

Guest Cordeli

Jak wyżej jeśli stosujesz magiczne BHB wszystko będzie w porządku. Pamiętaj do kogo się odwołujesz i jakie emocje w tobie budzi dany duch/istota/byt (jeśli w ogóle nawiązujesz kontakt). No i oczywiście jakieś zaklęcie/rytuał ochronny, krąg itp... Sposobów jest dużo. Mimo wszystko jeśli jesteś początkująca i dosyć zielona to poczytaj o podstawach i właśnie bezpieczeństwie, dopiero później łap się za wykonywanie magii. Z większością rzeczy jest tak, że bez wiedzy i przygotowania może coś pójść nie tak, ale nie potrzebnie się też trzeba obawiać wszystkiego ;)