Jump to content

upadek

marietka

Recommended Posts

Posted

Ostatnio często śnią mi się upadki. Dwa dni temu, wspinałam się we śnie po starej, drewnianej i wysokiej drabinie, bo chciałam dostać się szybciej na dworzec kolejowy z koleżanką (nie wie dlaczego akurat ta droga). Było coś do przeskoczenia (chyba musiałam skoczyć z drabiny na ziemię, nie zrobiłam tego zrobiła to tylko moja koleżanka). Zaczęłam wracać i schodzić po drabinie. Dostrzegłam, że drabina się wcześnie kończy, znowu przepaść. Nie byłam zestresowana. Złamały sie dwa szczeble między mną a koleżanką, przerwa była dość spora między nami. Dziś natomiast, we śnie miałam zamiar umyć parapety za oknem. Były wielkie i długie. Wyszłam więc za okno. Koleżanka mówiła mi ze mogę spaść, ale ja robiłam swoje. Zmyłam zbędne plamy z parapetu wilgotną ścierką, i zaczęłam (nie wiem jak to ująć) zjeżdżać po parapecie na dół, bo wyglądał jak równia pochyla. Z moich sennych obliczeń wynikało, że mogę nie przeżyć, lub połamię kolana, złamię nos i stracę zęby. Nie widziałam we śnie samego upadku. Dowiedziałam się później, że złamałam dwa żebra. Wszytko było ok.

Posted

marietka, jeżeli teraz aktywnie udzielasz się w jakiejś sprawie, Twoje wysiłki i działania mogą zostać zahamowane. Ktoś może Ci w czymś przeszkodzić, coś się nie powiedzie.

Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...