Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tej nocy śniło mi się coś dziwnego, sen, po którym czuję się dziwnie.

śniła mi się babcia, która żyje nadal. byłyśmy razem w jakimś pokoju, nagle ona upadła, a ja starałam się ją ratować i łapać, jednak na nic... później leżała w trumnie, miałam świadomość, że umarła. płakałam i mówiłam do niej, nagle się obudziła. zapytałam czy do mnie przyjdzie, odpowiedziała, że tak i zasnęła. wtedy się obudziłam. co może oznaczać taki sen? boję się o babcię. dodam, że mój dziadek, a mąż babci, zmarł 3 tygodnie temu.

Napisano

myślę że odreagowujesz śmierć dziadka i zwyczajnie martwisz się jak to zniesie babcia. moim zdaniem nie ma się co martwić. normalnie śmierć we śnie oznacza że trzeba się pilnować w sferze zawierania wszelkich nowych znajomości i interesów, mogą okazać się niepewne.

Napisano

Witam.Sen oznacza,ze Twoja babcia podupadla na duchu i wszelkie proby podzwigniecia jej po smierci dziadka na nic sie zdadza.Nie masz sie co o nia martwic.Patrzac calosciowo na zaistniale okolicznosci (smierc Twojego dziadka) jak i ten sen wnioskuje raczej,ze cos w niej umarlo.Ale glowa do gory,babcia podniesie sie z dolka.Uwazam tak,poniewaz we snie obiecala Ci,ze przyjdzie do Ciebie,wiec wroci do siebie.Pozdrawiam

• Lubię to! 1