Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ostatnio śnił mi się mój były chłopak, do którego mam wielki sentyment. Śniło mi się, że chciałam mu oddać płytę choć nie wiem skąd ją miałam. I korzystając z okazji, że spotkałam jego przyjaciela, chciałam tą płytę mu przez niego przekazać. Jednak on powiedział, że mam ją oddać sama. Wtedy odwróciłam się i zobaczyłam, że on stoi za mną. A gdy chciałam się odsunąć Marcin mnie zatrzymał i przytulił. Po chwili spojrzał się na mnie i pocałował mnie.

Minął chyba tydzień od tamtego snu, a dzisiaj miałam kolejny.

Spotkałam się z Marcinem na jakimś dwudniowym festynie. Na przywitanie dał buziaka w policzek mojej koleżance, później mi. Jednak od razu po tym powoli zbliżył swoje usta do moich i bardzo delikatnie mnie pocałował. Do końca dnia już wszędzie byliśmy razem. Następnego dnia wydawało mi się, że to był tylko sen. Więc spytałam go o to. I wtedy on od razu znów mnie pocałował. Po chwili powiedział, że musi iść do swojego pokoju i że mam iść z nim. Poszłam więc. Od razu gdy tylko weszliśmy do pokoju gorąco mnie pocałował. Po chwili wcisnął jakiś przycisk na jakimś dziwnym urządzeniu, z którego 'wyszedł' rachunek na kwotę około 2 tysięcy. Wtedy on dał mi go do ręki. I wtedy zrozumiałam, że on tylko udawał i że oszukał mnie. A te wszystkie pocałunki to jedno wielkie kłamstwo.

Co może oznaczać ten sen? To dla mnie bardzo ważne, ponieważ ostatnio złapałam z Marcinem bardzo dobry kontakt. Dużo rozmawiamy przez gg, piszemy sms'y.

Proszę o wytłumaczenie snu! Z góry DZIĘKUJĘ!!

Edited by marzenus22
Posted

marzenus22, sam motyw z Marcinem bierze się stąd, że sama masz nadzieję na odnowienie relacji z nim. Jednak jeśli chodzi o rachunek... być może jest to przypomnienie, że nie dotrzymałaś jakiegoś postanowienia lub obietnicy, i w jakiś sposób odnosi się to do Marcina.

Pozdrawiam.

• Like 1
Posted

Zastanawia mnie tylko co oznaczają te pocałunki. Jakiś czas temu też mi się śnił i również wtedy pocałował mnie.

Dzisiaj opowiedział mi, że tej nocy gdy ja śniłam o nim i tym rachunku, ja jemu również się przyśniłam. A w jego śnie chodziło o to, że on jechał autobusem i przez chwilę widział w tym autobusie również mnie.

Co to może znaczyć?

Jestem tym bardzo zakłopotana, bo ostatnio on nie jest mi tak całkiem obojętny i nie wiem co to wszystko znaczy.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...