EmiH Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 Prosze o interpretacje... Niby błahy sen, ale z babki- prababki w rodzinie przekazuje sie u mnie że wypadające zęby to śmierć... Sniło mi się że ruszał mi się ząb. Wyrwałam go, spojrzałam na dłoń- był nieproporcjonalnie wielki. Potem poczułam jak ruszają mi sie pozostałe, wyplułam ich całą garść z ust, zostały tylko trzy. Komuś pokazywałam... Potem włożylam palec do ust i sprawdzając dziąsła poczułam że rosną mi nowe... Czy to bardzo zły sen, czy wróży jakieś problemy? Z góry dziękuję za odpowiedź.
caliah Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 Witaj EmiH, Ząb, zęby, które wypadają są ogólnie symbolem straty, porażki. Sen może być informacją o niepowodzeniu wobec Twoich oczekiwań. Być może straciłaś zainteresowanie jakąś osobą i przeżywasz z tego powodu frustrację. Stan ten niedługo minie i wszystko powoli wróci do normy. Rozwój dalszych wypadków zależy od Ciebie, od Twojej chęci kształtowania swojego życia i decyzji, jaką w obecnej sytuacji podejmiesz. Pozdrawiam
EmiH Napisano 18 Listopada 2008 Autor Napisano 18 Listopada 2008 Bardzo dziekuję za odpowiedź caliah:bukiet:
Rekomendowane odpowiedzi