megi21 Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 witam!!!ostatnio dość często śni mi się moj byly szef .pracowalismy razem pare miesiecy, kiedy odeszlam z pracy dowiedzialam sie , że on se we mnie kocha.spotkalismy sie raz, od tamtej pory mam z nim erotyczne sny.........gdy sie budze mam wrazenie jakby sie to wydarzylo naprawde......mam narzeczonego ktorego kocham.......planujemy wspolne zycie..........nie powiedzialam narzeczonemu o tych snach.........za kazdy razem kiedy ide spac mysle o moim szefie..........cos mnie do niego ciagnie............i wiem ze jest ciagle we mnie zakochany.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 za kazdy razem kiedy ide spac mysle o moim szefie..........cos mnie do niego ciagnie............i wiem ze jest ciagle we mnie zakochany.......... To jest właśnie główny powód Twoich snów, prawdopodobnie nie ustaną dopóki sama nie uporasz się ze swoimi myślami. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts