Kuroi Neko Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Śniło mi się, że siedziałam sobie w pokoju moim dawnym, na kolanach przy laptopie. W tym pokoju była też chyba moja przyjaciółka ale nie jestem pewna. I w pewnym momencie ta druga osoba z pokoju chciała mi podać wypełnioną po brzegi szklankę z wodą. Podszedł do mnie jakiś złośliwy, mały skrzat i miał mi ją przekazać, podać, ale zamiast tego chciał mi ją wylać na laptopa. Walczyłam z nim żeby tego nie zrobił :/ Czy ten sen coś znaczy? W senniku przy symbolu tej szklanki z wodą znalazłam coś o macierzyństwie Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 osoba, która chciała podać Ci pełną szklankę z wodą będzie dla Ciebie pomocna, ma dobre chęci i intencje wobec Ciebie i jesli zajdzie potrzeba to udzieli Ci wsparcia. Natomiast skrzat symbolizuje kogoś kto Ci dokucza zachowując się żartobliwie złośliwe, ale może budzić Twoją irytacje. Cytuj
Kuroi Neko Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 Hmmm zastanawiam się kim może być ta dokuczająca mi osoba... A ta szklanka z wodą nic nie znaczy? Jedynie właśnie jakąś pomoc? Znaczenie sennikowe sie tu nie sprawdza? Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 W moim rozumieniu szklanka z czystą wodą symbolizuje czyste intencje i emocje jakimi chce Ciebie obdarzyć osoba, która podawała Ci ją we śnie. Dokuczającą osobą może być dosłownie mężczyzna ze snu, ale też mogą to być Twoje myślokształty i negatywne czy buntownicze emocje w Tobie samej. Cytuj
Kuroi Neko Napisano 9 Lutego 2013 Autor Napisano 9 Lutego 2013 hmm ciekawe i już nawet zaczęłam rozumieć dzięki za interpretację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi