amplifieduser Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 (edited) 1. Średnio raz na 2 tygodnie śnią mi się zęby. Raz tracę wszystkie zęby a czasami tylko kilka. Dosłownie je wypluwam, wypycham językiem wprost na słoń. Nie czując przy tym żadnego bólu. Wypluwam jak landrynki. Jestem w stanie je policzyć. Sen mega realistyczny. Dodam iż jeszcze nikt nie umarł (jak to mówią interpretacje snów z zębami), raz tylko zdarzyło się że śniłem że jadłem ciasto ze śliwkami i tam była pestka na której to złamał mi się ząb. Tej albo następnej nocy zmarł dziadek kumpla z którym właśnie spędzałem wakacje. 2. Drugim bardzo częstym snem jest sen że zabieram ojcu samochód bez pozwolenia lub też to mój własny i w momencie gdy już wyjadę na ulice, czuje że hamulce działania bardzo bardzo słabo. Wciskam z całych sił pedał a samochód nieznacznie zwalnia. Towarzyszy temu mega wielki strach przed stłuczką :/ W tych snach pedały w samochodzie wydaje się bardzo małe i ciężko mi je wcisnąć. Jakby była to wersja mini dla dzieci. P.S. mam prawo jazdy Byłbym dzwięczny za interpretację Edited February 16, 2009 by amplifieduser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 amplifieduser , odnośnie snów o zębach, ostrzegają Cię one przed porażkami i stratami. Jeśli sen się powtarza, to prawdopodobnie jest to sytuacja, której możesz zaradzić aby tym stratom zapobiec, bądź je zmniejszyć. Drugi sen: jazda, kierowanie samochodem odzwierciedla to, jak w rzeczywistości kierujesz swoim życiem - niepewnie, nie do końca masz kontrolę nad tym co się dzieje. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts