Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Miałam ostatnio dwa sny związane z sukniami ślubnymi. Normalnie nawet bym się pewnie nie zastanawiała, ale takie rzeczy mi się nigdy nie śnią.

Kilka dni temu śniło mi się, że byłam w salonie sukien ślubnych, jakąś przymierzałam i doradzała mi moja mama.

Wczoraj mi się śniło, że byłam w domu mojego byłego partnera. Jego siostra podarowała mi krótką suknię ślubną z falbanami. Potem jechałam z nim pociągiem z powrotem do mojego miasta. Następnie stałam w pokoju w moim domu (właściwie w moim poprzednim domu), sukienka wisiała na czarnym sklepowym manekinie, jakiś brokat osypał się z niej na podłogę. Rozmawiałam z moją mamą, że w sumie można by ją przefarbować na czerwono, żeby gdzieś tam w niej iść (nie pamiętam gdzie). Moja mama zaczęła wkładać suknię do pudła, mniej więcej w tym czasie gdzieś pojawiła się druga suknia ślubna, chyba leżała na kanapie. Mama włożyła tę pierwszą do pudełka, chciałam ją jeszcze raz wyciągnąć i obejrzeć, ale moja mama się zezłościła i prawie przytrzasnęła mi palce wiekiem pudełka.

A przedwczoraj śniło mi się, że byłam w domu, miałam tygodniową córeczkę, którą miałam nazwać. Moja mama przekonywała mnie do Kiki (czy coś takiego), ja postanowiłam, że nazwę Małgorzata.

Potem jakoś znalazłam się w domu mojej babci, nadciągało tornado, kazałam wszystkim zamykać okna i zapędziłam rodzinę do piwnicy. Córki już tam nie było. Nie jestem pewna, czy to był jeszcze ten sam sen czy już następny.