Skocz do zawartości

ciaza i beczka z krwia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam ponownie... mozecie mi pomoc to zrozumiec...snilam sie sobie w dosyc wysokiej ciazy...bylam w bialej meskiej koszuli a obok mnie w pokoju byla duza metalowa beczka wypelniona krwia... ciemna krew ale nie bylo w niej skrzepow...beczka stala na podstawie z koleczkami i swobodnie sie przesuwala po pokoju tak jak gdydy byla na pokladzie statku...w pewnej chwili beczka stuknela o sciane i kilka kropli krwi polecialo na koszule i moja twarz... obudzilam sie spokojna i przez caly sen tez sie nie denerwowalam

troszke dziwne zestawienie ciaza i krew ale tlumacze sobie ze bedzie dobrze...

pozdrawiam

Napisano

Witaj Rudzielcu_, miło Cie znów widzieć :)

Twój sen prawdopodobnie odnosi się do Twojego życia osobistego, dokładniej - odzwierciedla potrzeby seksualne, których nie chcesz dłużej tłumić. Chciałabyś rozpocząć pod tym względem nowy etap w swoim życiu, jednak brakuje Ci pewności siebie. Może się z tym wiązać lęk przed kompromitacją, koszula manifestuje często obawę przed ujawnieniem jakiejś wstydliwej cechy lub słabości. Również poplamienie krwią może mieć związek z brakiem akceptacji samej siebie, oraz wstyd przed samą sobą w związku z pragnieniami seksualnymi.

Pozdrawiam.

Napisano

niestety bardzo trudno zyc w zawieszeniu pomiedzy dwoma swiatami...jedna noga w PL a drugoa gdzies daleko...z kazdej strony cos mnie trzyma...i nie wiem gdzie powinnam byc...powolutku zaczynam dorastac do decyzji ale ciagle sie boje ze jedna ze stron poczuje sie porzucona...jakos ciagle mysle o innych a nie o sobie...to prawda ze nie wierze we wlasne sily taka juz jestem...nie bardzo wiem jak to zmienic...

dziekuje Ci bardzo Sephiro

pozdrawiam

Napisano

Pozdrawiam Cię równie serdecznie i trzymam kciuki, abyś podejmowała właściwe decyzje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...