eyewash Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Śniło mi się, że uprawiałąm sex z mężczyzną, którego poznałam całkiem nie dawno. Włąściwie, to mało się znamy, ale coraz częściej zwracam na Niego uwagę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Moja droga, Napisałaś dwa razy te same prośby o interpretację snu - drugi temat o dokładnie tym samym wątku (jedynie szyk wyrazów jest inny). Jeden powinien zostać skasowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusdg Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 wg mnie po prostu podkochujesz się w nim..dlatego masz takie sny..ja nie raz jak się zakochiwałam miałam sny ze uprawiamy sex.. wg mnie to dlatego tak jest:dostal_na: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paaulinaa2209 Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 podobno jak sie duzo o tym mysli to potem to sie sni Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcvice Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 najprostsza interpretacja uprawiania seksu z osobą której jeszcze dobrze nie znasz brzmi : coś do niego czujesz ale jeszcze nie wiesz sama co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts