Jump to content

Sen - Zostałem postrzelony w klatkę piersiową.

radarek97

Recommended Posts

Jestem na jakiejs hali, choc wyglada to moze bardziej jak parking podziemny, ale bez samochodow. Ukrywam sie, widze mezczyzn w garniturach z bronia. Zza filaru widze jednego idacego w moja strone, on mnie jeszcze nie widzi. Probuje podkrasc sie i go obezwladnic, lecz gdy wyskakuje zza sciany on strzela mi prosto w lewa czesc klatki puersiowej. Nagle jestem na stadionie pilkarskim (moj tata jest dzialaczem jednego z klubow), rane mam dalej, lecz nie krwawi, ani nie boli. Jedynie gdy probuje podniesc koszulke i ja zobaczyc, ona rozrywa sie (bez krwi), na koncu prosze jakas pania o zadzwonienie na pogotowie. BUDZE SIE.

Sceneria wygląda mi jak z filmu czy strzelanki, zapewne mózg pożyczył sobie plan filmowy do odegrania tej sceny. Rana, która nie krwawi może sugerować uraz psychiczny, zranioną dumę, uczucia zwłaszcza, że umieszcza się w okolicy serca. Nie do końca jestem pewna, co tam robi stadion. Bo albo tak jak mówisz, znasz stadiony dzięki ojcu i to dla ciebie naturalne otoczenie, albo chodzi o przenośnię. Na stadionach popisujemy się umiejętnościami przed publicznością, żeby wygrać. Może to sugerować, że albo nie udało ci się pokazać z tak dobrej strony jak chciałeś i to cię uraziło, albo uraz pochodzi z sytuacji, kiedy ktoś nie docenił cię lub czegoś co zrobiłeś. Może ojciec, skoro z nim łączy cię stadion, w końcu akceptacja i wprawienie w podziw rodziny są dla nas wszystkich bardzo ważne.