anja_Dg Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 śniła mi się tęcza a nawet trzy. dwie "grube" intensywne i jedna jakby "połówka", wszystkie na siebie zachodziły i były pomarańczowo-czerwone. odruchowo pomyślałam wtedy żeby zadzwonić do Mamy i powiedzieć jej o tym zdarzeniu, i nagle niebo z niebieskiego zrobiło się ciemne- tak jakby zapadł zmierzch, a tęcze zmieniły się w sztuczne ognie- czerwone. z góry dzięki za pomoc, sen był dość intensywny a z tego co szukałam o sennikach nie jestem w stanie wyłuskać nic sensownego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 anja_Dg Sen może odnosić się do sfery uczuć ze względu na czerwony i pomarańczowy kolor.. Coś co z początku jest zapowiedzią czegoś pięknego (tęcza) z czasem może okazać się zupełnym przeciwieństwem (zachmurzone niebo). Sztuczne ognie natomiast mogą informować, o czymś bardzo nie trwałym... co nie oznacza że nie jest to warte przeżycia.. no, ale nie do mnie decyzja należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anja_Dg Posted June 12, 2009 Author Share Posted June 12, 2009 Dziękuję serdecznie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts