weroniczka786 Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Miałam dzisiaj bardzo wyczerpujący sen i jesli byłoby to możliwe to proszę o interpretację...napiszę wszystko co pamiętam... ...poszłam do jakiejś kobiety zafarbować włosy juz po farbowaniu wyciągnęłam jeden odstajacy wlos który mi wypadł....pomyślałam,że przeciez nie mialam problemu z wypaającymi wlosami...wtedy fryzjerka wziela sie za rozczesywanie moich włosów i jakie bylo moje zdziwienie gdy garsciami zaczely mi wypadac wlosy,wdedy kazalam jej przestac zawiazalam chustkę na mojej prawie łysej już głowie żeby nie bylo widac i poszlam do jakiegos budynku a tam zaczelam czuc ze chwieja mi sie zeby:( zaraz pobieglam do lazienki zobaczyc co sie dzieje i wtedy do umywalki wypadl mi z buzi ząb...taki jakby polamany z jednej strony bialy a z drugiej z krwi i przyczarnialy....spojrzalam w lustro nad umywalka i zobaczylam ze brakuje mi lewej trojki wpadlam w panike i od razu zrobilo mi sie niedobrze bo reszta zebow tez mi sie ruszala....od razu pobieglam zwymiotowac...pomyslalam ze chyba mam raka...a potem wszytko sie uspokoilo mialam wlosy zeby sie nie ruszaly i nie bylo mi niedobrze..... Sen wyl okropny wiec prosze o pomoc bo czuje sie niespokojna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 weroniczka786 Najwyraźniej sen ostrzega przed stratami (zarówno włosy jak i zęby)... a to co miałobyć byś proste i poukładane (czesanie, układanie włosów).. zagmatwało się jeszcze bardziej.. zakrycie reszty włosów może oznaczać chęć ukrycia problemów przed ludźmi (chustka). Sądzę że to o straty materialne tu chodzi - zakończenie snu zapowiada bardiej korzystniejszy okres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts