gagatek88 Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Witam! Ostatnio śniło mi się że dostałam z pracy dużą wypłatę, o wiele większą niż się spodziewałam, bardzo się z tego powodu ucieszyłam, nie wiem co ten sen moze oznaczać, boję się że to jakieś kłopoty...proszę o pomoc w interpretacji...pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 gagatek88 Dlaczego kłopoty - przecież we śnie sie ucieszyłas, prawda? Wypłata to coś na co zaparcowałaś, jednak pieniadze we snie też można odnieść nie tylko do spraw materialnych - czegoś dostaniesz wiecej niż oczekiwałas.. to może być nawet czyjaś nieoczekiwana pomoc.. pewna z pozoru znajomość może się przerodzić w cenną przyjaźń... lub poprostu Twój portfel przytyje dzięki twojemu wisiłkowi, który sie opłaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagatek88 Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Dziękujębardzo za pomoc w interpretacji No fakt, byłam bardzo zadowolona ale też i bardzo zaskoczona, i nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale ja tych pieniędzy nie widziałam w banknotach czy monetach, tylko widziałam salko na koncie bankowym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts