Nieśka Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 tu jest karma 12 do tego jesteś w 11 przy 9 to sprawia ze związki dla ciebie są szczególnie ciężkie i wymagające dużo łatwiej by ci było zagranicą to jest układ zagraniczny mówiący że języki są tu wskazane i kontakty zagraniczne wręcz niezbędne chyba że masz zawód związany z sądownictwem, nauczycielstwem lub lecznictwem . Nawiasem mówiąc w razie choroby konsultuj się bo tu jest układ trudności w diagnozowaniu u ciebie pozdrawiam serdecznie Rzeczywiscie zwiazki sa dla mnie trudne :/ Szesc lat temu rozstalam sie z mężem... ...z tym drugim mezczyzna przez ponad dwa lata bylam za granica,pozniej wszystko sie skonczylo.....mysle,ze to juz rozdzial zamkniety,jednak wciaz o nim mysle.On ma juz inny zwiazek,ja jestem sama.Wciaz zyje przeszloscia :/ chce zapomniec,nie moge....Wiem,ze dopoki nie zamkne za soba przeszlosci,nie otworze sie na nowe... Czyli z tym mezczyzna mialam cos do przepracowania? Czy uda mi sie o nim zapomniec,czy to jak fatum bedzie wisialo nade mna,a ja juz do konca zycia bede sama?? Teraz mieszkam i pracuje w Polsce,a moze wyjechac?? hm... No i z tymi chorobami mnie przestraszylas Czarna ... Bede wdzieczna za kilka chwil,jakie dla mnie poswiecisz Czarna:) serdecznie pozdrawiam:) Cytuj
Nieśka Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 (edytowane) Czarna17....powiedz mi prosze,czy w koncu uloze sobie to zycie z jakims wartosciowym,dobrym czlowiekiem? Zebym wsparcie jakies miala i ramie,na ktorym mozna sie wesprzec w chwilach slabosci,bo ciezko jakos to zycie mi sie uklada Zastanawiam sie czasem ile to jeszcze potrwa? pozdr Edytowane 11 Lipca 2010 przez Nieśka Cytuj
clematis37 Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 Przepraszam, nie slyszalam o karmie 12, czy ktos mi wytlumaczy? Z mojej wiedzy wynika ze jest 13, 14, 16, 19........... Cytuj
clematis37 Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 Popros kogos o zrobienie trojkata marsylianskiego--Z niego sie dowiesz na jakie lata przypada jaka karma..Generalne przepracowujemy karme 8 lat.. Jesli masz problem z mezczyznami, i jesli faktycznie masz karme zwiazkow to moze sie zdarzyc 8 bezowocnych nieszczesliwych lat, 8 partnerow, 8 lat samotnosci itd..Tych 8 partnerow- niekoniecznie musisz byc z nimi zwiazana. Moze byc tak, ze dla Ciebie beda wiele znaczyli, a Ty dla nich...cale nic..Roznie to bywa. Ale po latach chudych przychodza tluste. Glowa do gory.. I jeszcze jedno-kazda karma to jakby proba charakteru, czy zdolasz ja przepracowac czy nie..Uwierz, to ze Ci ciezko i czesto zle- to kolejne proby...Czasem trzeba pasc by powstac jak Feniks z popiolu...A inaczej- dziekuj za kazda ciezka sytuacje, bo ona nie tylko uczy i hartuje charakter- to tez przepracowany element karmy. Cytuj
bimba Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 Prośba o interpretacje Paulina 17.04.1987 Lech 31.07.1980 Cytuj
Nieśka Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 tez mi sie wydawalo,ze nie ma karmy 12,ale myslalam,ze moze sie myle...... te tłuste lata to chyba przyjda,jak bede kolo 50 coz...zaczekam Cytuj
miss.independent Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 Ja mam znowu pytanie o interpretacje. Wiem ze mam (31.08.1988) z moimi przyjaciolmi (09.02.1989, 25.07.1988) i zastanawiam sie na czym one polegaja. Czy jesli chce zinterpretowac np sume drog zycia etc to korzystam z wibracji liczb glownych? Cytuj
kicsim Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 Bardzo proszę o wyliczenie czy ten związek jest karmiczny: Katarzyna, ur. 01.03.1987 Zsolt, ur. 24.12.1976 Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Kasia Cytuj
maddie88 Napisano 14 Lipca 2010 Napisano 14 Lipca 2010 Tak, jest karmiczny - suma Waszych Dróg Życiowych to 7... Czyli ten zwiazek wymaga od Was pracy... Cytuj
kicsim Napisano 15 Lipca 2010 Napisano 15 Lipca 2010 Tak, jest karmiczny - suma Waszych Dróg Życiowych to 7... Czyli ten zwiazek wymaga od Was pracy... Dziękuję bardzo za odpowiedź. Ja właśnie zerwałam z nim kontakt. Dzieli nas odległość, a dla niego taki związek nie ma szans. Tak naprawdę nigdy nie byliśmy razem. Czy jest szansa, że to się jeszcze kiedyś uda? Cytuj
maddie88 Napisano 15 Lipca 2010 Napisano 15 Lipca 2010 7 jest to szczególnie trudna relacja karmiczna. Mówi o głębokim dojrzewaniu wewnętrznym, więc związek będzie przechodził pewnego rodzaju transformacje, ale na poziomie głębi emocjonalnej i głębi mentalnej, a nie na poziomie fizyczności. Tu też występuje takie przesłanie, że ta 7ka rozbije ten związek gdzieś, na którymś poziomie i wtedy w piramidzie życia szuka się u partnerów, gdzie występuje ten zakręt. On jest w tej chwili w 2 PZ = 2/11, a jego 3 PZ również ma te sama wibrację. Jest to okres braku stabilizacji i poniewaz jest to 11 raczej sklanialabym sie ku temu, ze wskazuje ona na rozowdy, rozstania, poszukiwanie nowego partnera. Ty jestes 2/11 a on 5/15, 2 i 5 to relacja toksyczne, odmienne charaktery i potrzeby - wiec na tym poziomie tez jest pewna przeszkoda... Wiec, moim zdaniem, raczej nie... Pozdrawiam, Magda Cytuj
kicsim Napisano 15 Lipca 2010 Napisano 15 Lipca 2010 Bardzo dziękuję Ci za interpretację. Teraz już wiem, dlaczego wszystko, co z nim związane szło jak po grudzie. Pozdrawiam, Kasia Cytuj
Czarna 17 Napisano 15 Lipca 2010 Napisano 15 Lipca 2010 Przepraszam, nie slyszalam o karmie 12, czy ktos mi wytlumaczy? Z mojej wiedzy wynika ze jest 13, 14, 16, 19........... mówie o widocznej tu 12 wg mnie bedzie sie to pokazywało np pojawieniem się trójkąta kiedy jedna ze stron wiąże sie równocześnie świadomie lub nie z osobą już zajętą lub gdy bedzie sytuacja że podczas zwiazku partner lub ona sama wejdzie w taki układ kto i dlaczego trzeba by było szukać z reszty wibracji z tym ze takze imiennych Cytuj
Nieśka Napisano 15 Lipca 2010 Napisano 15 Lipca 2010 Czarna17.... ile to jeszcze potrwa u mnie z ta karma 12 ?? czy to sie kiedys skonczy??? piszesz o trojkatach,czyli zdrada...i tak faktycznie bylo lecz nie z mojej strony... pomoz mi prosze. pozdr Cytuj
Audrey Horne Napisano 17 Lipca 2010 Napisano 17 Lipca 2010 Proszę o interpretację tego związku karmicznego: ############################## ####### Osoba pierwsza - ONA####### ############################## Data urodzenia: 08-02-1982 4PZ-----------------------4/11------------------------4PZ 3PZ------------------2/11/20/29/38----------------------3PZ 1PZ----------1/10--------------------1/10/28------------2PZ C--------2-----------------8-----------------2/20---------C 1WW------------6-----------------------6 v 0------------2WW WG------------------------0 v 6--------------------------WG Cykl formujący do: 01.01.2007 Cykl produktywny: 08.06.2010 - 01.01.2034 Cykl żniwny po: 08.10.2038 Pierwszy punkt zwrotny: 2014 - 2015 Drugi punkt zwrotny: 2023 - 2024 Trzeci punkt zwrotny: 2032- 2033 Czwarty punkt zwrotny: 2041 - 2042 Lata pustki: 1994-95, 2006-07, 2018-19, 2030-31, 2042-43, 2054-55, 2066-67, 2078-79, 2090-91, 2102-03 ############################## ######## DRUGA OSOBA - ON ######### ############################## Data urodzenia: 09-06-1982 4PZ-----------------------8/26------------------------4PZ 3PZ------------------8/17/26/35/44--------------------3PZ 1PZ----------6/15--------------------2/11/29----------2PZ C--------6-----------------9--------------2/20----------C 1WW------------3-----------------------7 v 4----------2WW WG------------------------4 v 1------------------------WG Cykl formujący do: 09.10.2010 Cykl produktywny: 01.01.2011 - 01.01.2038 Cykl żniwny po: 09.02.2039 Pierwszy punkt zwrotny: 2009 - 2010 Drugi punkt zwrotny: 2018 - 2019 Trzeci punkt zwrotny: 2027 - 2028 Czwarty punkt zwrotny: 2036 - 2037 Lata pustki: 1994-95, 2006-07, 2018-19, 2030-31, 2042-43, 2054-55, 2066-67, 2078-79, 2090-91, 2102-03 ################################ ##### Obliczenia dodatkowe ##### ################################ Drogi życia Pierwsza osoba: 3/12/21/30 Druga osoba: 8/17/26/35 Suma dróg życia: 2/11/20/29/38/47/56/65 Związek karmiczny: TAK Pierwsza osoba DZ: 3/12/21/30 1PZ: 1/10 CP: 8 Druga osoba DZ: 8/17/26/35 1PZ: 6/15 CP: 9 Cytuj
kicsim Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 7 jest to szczególnie trudna relacja karmiczna. Mówi o głębokim dojrzewaniu wewnętrznym, więc związek będzie przechodził pewnego rodzaju transformacje, ale na poziomie głębi emocjonalnej i głębi mentalnej, a nie na poziomie fizyczności.Tu też występuje takie przesłanie, że ta 7ka rozbije ten związek gdzieś, na którymś poziomie i wtedy w piramidzie życia szuka się u partnerów, gdzie występuje ten zakręt. On jest w tej chwili w 2 PZ = 2/11, a jego 3 PZ również ma te sama wibrację. Jest to okres braku stabilizacji i poniewaz jest to 11 raczej sklanialabym sie ku temu, ze wskazuje ona na rozowdy, rozstania, poszukiwanie nowego partnera. Ty jestes 2/11 a on 5/15, 2 i 5 to relacja toksyczne, odmienne charaktery i potrzeby - wiec na tym poziomie tez jest pewna przeszkoda... Wiec, moim zdaniem, raczej nie... Pozdrawiam, Magda Mam do Ciebie Magdo jeszcze jedno pytanie. Czy mogłabyś mi powiedzieć coś nt. moich PZ? Co mnie w nich czeka? Będę bardzo wdzięczna! Pozdrawiam, Kasia Cytuj
maddie88 Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Czesc Kasiu, Jasne, a więc tak: 1 PZ o wibracji 4 - jesteś w nim obecnie, będzie trwac do ok. roku 2021 znaczenie ogólne: trzeba zwrócić uwagę na dobrą organizację i angażować się tylko w przedsięwzięcia solidne i dobrze przemyślane. Okres pracy, organizowania życia, budowy jego fundamentów. Przedsiębiorczość i wysiłek prowadzący do spełnienia. Nie liczyć na tzw. szczęście, tylko pracować. Okoliczności sprzyjają zrozumieniu istoty pracy. Dokładność, organizacja, poczucie rzeczywistości, realizm w ocenie sytuacji. Twarda szkoła reguł tego świata, która stanowi solidny posag na dalsze życie. Mało fantazji lub możliwości spełnienia marzeń. Poczucie względnego bezpieczeństwa. Praca stanowi najwyższą wartość i najsolidniejsze oparcie. 2 PZ o wibracji 8/26 - będzie trwać od ok. 2022-2030 zapowiedź błyskotliwej kariery, aktywność, podniesienie standardu życia i pozycji społecznej. Trzeba być ostrożnym z podejmowaniem zobowiązań i angażowaniem się w spółki. Uczyć się zachowywać równowagę wewnętrzną w każdej sytuacji. POnieważ 26 jest karmą relacji, związków szczególny nacisk jest tutaj kładziony na zrozumienie prawdziwej wartości pieniądza i używania go do realizacji celów wyłącznie uczciwych i służących innym. 3 PZ o wibracji 3 - będzie trwac od ok. 2031-2039 czas relacji przyjacielskich i towarzyskich. Czas spotkań, wyrażania samego siebie, twórczości. Okazje, by wykorzystać swe talenty lub zrealizować się w dziedzinie, która wymaga komunikacji z innymi (droga artystyczna, handel, biznes, dziennikarstwo, reklama, literatura, malarstwo, muzyka, medycyna lub opieka nad chorymi itp.). Okres sprzyjający sukcesowi we wszystkich dziedzinach życia, gdyż mało jest przeszkód z zewnątrz. Miłość i przyjaźń. Czasem prowokowanie niebezpiecznych sytuacji przez ekstrawagancję i niezręczność w relacjach międzyludzkich. Życie uczuciowe bogate, lecz emocje ulokowane w wielu związkach. 4 PZ o wibracji 1 - od ok. 2040 Trzeba znaleźć w sobie odwagę i determinację, gdyż musimy pozostać aktywni. Zaczynanie od początku pod koniec życia może być trudne. Pozdrawiam, Magda Cytuj
Nieśka Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Maddie...czy moglabys mi powiedziec,jak dlugo mam czekac na dobry zwiazek?? bo to,ze 11 maja zapisane rozwody i rozstania to juz wiem. Co powinnam przepracowac? Cos o moich PZ i co mnie czeka? pozdrawiam, Agnieszka. P.S. urodzilam sie 10.03.1969. Cytuj
kicsim Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Czesc Kasiu, Jasne, a więc tak: 1 PZ o wibracji 4 - jesteś w nim obecnie, będzie trwac do ok. roku 2021 znaczenie ogólne: trzeba zwrócić uwagę na dobrą organizację i angażować się tylko w przedsięwzięcia solidne i dobrze przemyślane. Okres pracy, organizowania życia, budowy jego fundamentów. Przedsiębiorczość i wysiłek prowadzący do spełnienia. Nie liczyć na tzw. szczęście, tylko pracować. Okoliczności sprzyjają zrozumieniu istoty pracy. Dokładność, organizacja, poczucie rzeczywistości, realizm w ocenie sytuacji. Twarda szkoła reguł tego świata, która stanowi solidny posag na dalsze życie. Mało fantazji lub możliwości spełnienia marzeń. Poczucie względnego bezpieczeństwa. Praca stanowi najwyższą wartość i najsolidniejsze oparcie. 2 PZ o wibracji 8/26 - będzie trwać od ok. 2022-2030 zapowiedź błyskotliwej kariery, aktywność, podniesienie standardu życia i pozycji społecznej. Trzeba być ostrożnym z podejmowaniem zobowiązań i angażowaniem się w spółki. Uczyć się zachowywać równowagę wewnętrzną w każdej sytuacji. POnieważ 26 jest karmą relacji, związków szczególny nacisk jest tutaj kładziony na zrozumienie prawdziwej wartości pieniądza i używania go do realizacji celów wyłącznie uczciwych i służących innym. 3 PZ o wibracji 3 - będzie trwac od ok. 2031-2039 czas relacji przyjacielskich i towarzyskich. Czas spotkań, wyrażania samego siebie, twórczości. Okazje, by wykorzystać swe talenty lub zrealizować się w dziedzinie, która wymaga komunikacji z innymi (droga artystyczna, handel, biznes, dziennikarstwo, reklama, literatura, malarstwo, muzyka, medycyna lub opieka nad chorymi itp.). Okres sprzyjający sukcesowi we wszystkich dziedzinach życia, gdyż mało jest przeszkód z zewnątrz. Miłość i przyjaźń. Czasem prowokowanie niebezpiecznych sytuacji przez ekstrawagancję i niezręczność w relacjach międzyludzkich. Życie uczuciowe bogate, lecz emocje ulokowane w wielu związkach. 4 PZ o wibracji 1 - od ok. 2040 Trzeba znaleźć w sobie odwagę i determinację, gdyż musimy pozostać aktywni. Zaczynanie od początku pod koniec życia może być trudne. Pozdrawiam, Magda Dziękuję bardzo Madziu, za ten opis! Rozumiem, że stabilizacja w związku przypadnie raczej na 2 PZ niż 1 PZ? Czy w ogóle będzie jakaś stabilizacja? Bo to 3 PZ i lokowanie emocji w wielu związkach budzi moje wątpliwości w tej kwestii Pozdrawiam serdecznie, Kasia Cytuj
maddie88 Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Dziękuję bardzo Madziu, za ten opis! Rozumiem, że stabilizacja w związku przypadnie raczej na 2 PZ niż 1 PZ? Czy w ogóle będzie jakaś stabilizacja? Bo to 3 PZ i lokowanie emocji w wielu związkach budzi moje wątpliwości w tej kwestii Pozdrawiam serdecznie, Kasia Nie koniecznie 2 PZ - to tylko zarysy ogólne, od Ciebie zależy, jak wykorzystasz daną energię To lokowanie emocji, hehe... Tzn. tak, u kogoś może wystąpić, a u Ciebie nie - to gólny zarys, jak juz napisałam. Wiąże się się to przede wszystkim z tym, że zwiększy się nasza...towarzyskość, będziemy bardziej komunikatynwi, spędzac duzo czasu z ludzmi - czy to kontakty zawodowe czy towarzyskie... Wrasta tez nasza atrakcyjnosc, wiec w takich warunkach nie trudno o nowe znajomosci i adoratorów Wszystko zależy od konkretnej osoby Pozdrawiam, Magda Cytuj
maddie88 Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Maddie...czy moglabys mi powiedziec,jak dlugo mam czekac na dobry zwiazek?? bo to,ze 11 maja zapisane rozwody i rozstania to juz wiem. Co powinnam przepracowac?Cos o moich PZ i co mnie czeka? pozdrawiam, Agnieszka. P.S. urodzilam sie 10.03.1969. Twoją lekcja jako 11 jest dzielić się wiedzą, inspiracją i oświeceniem. Nie handlować nimi, talenty „jedenastki" nie są do kupienia... To określenie ogólne, natomiast to Ty musisz odkryć swoje powołanie, dopiero wtedy bedziesz wibrowac na poziomie 11. Co do PZ, to masz je identyczne jak kicsim Jak długo masz czekać na dobry związkek... Numerologia podaje pewne przedziały, wibracje pod którymi się znajdujesz - mogą pomagać lub przeciwnie... Do 10.03.2011 powiedziałabym, że nie... Ale kwiecień, czerwiec, lipiec 2011 może dać szanse na poznanie kogoś Data urodzenia to malutko... Proponowałabym, żebys zapytałą się kart w dziale Powrózę Pozdrawiam, Magda Cytuj
iwonus Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Prosze o interpretacje Iwona 21.06.1980 Janusz 15.10.1981 Cytuj
butterfly-2 Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Nereido , pomóż powiedz proszę czy relacje trzech osób są karmiczne, jakie mogą mieć wobec siebie długi... K ur 29.08.1979, M ur 19.04.1977 i M ur 29.07.1983. chcę zrozumieć po co Kobieta spotkała tych dwóch mężczyzn, by kochać i cierpieć? Cytuj
walerka Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Bardzo proszę o wyliczenia czy jest to związek karmiczny: ja 21.06.1969 on 8.06.1964. I gdyby ktoś był tak dobry to chociaż dwa zdania o naszym zadaniu na to życie.Może to pozwoli mi coś z tego naszego małżeństwa zrozumieć Cytuj
maddie88 Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Walerko, Nie, nie jesteście związkiem karmicznym, ale oboje macie w swojej Drodze Życia karmę związków 16 - jesteście numerologicznymi 7. Stąd na pewno zakrętu w Waszym małżeństwie, problemy, trudności... Ale to jest Wasza lekcją - wzajemne wspieranie, wyrozumiałosc, bezinteresownosć... 16 KARMA ZWIĄZKÓW Jest to lekcja, zobowiązanie karmiczne, które podjęliśmy na siebie przychodząc tu na ziemię, pt.: Ja wobec miłości, ja wobec związku. To człowiek, który musi zrozumieć, że podjął się zrozumieć istotę rzeczy związku, istotę rzeczy uczuć, istotę miłości. To człowiek, który zdecydował się przychodząc na ziemię, że wyraża zgodę na to, aby jego relacje, jego związki były związkami na tyle skomplikowanymi, na tyle trudnymi, aby partnerzy, których napotyka na swojej drodze dostarczali mu możliwości rozwijania czegoś, co można nazwać delikatną, subtelną więzią, jaka tylko i wyłącznie potrafi zagłuszyć glos wszechogarniającego ego. Jako ludzie przede wszystkim ulegamy podpowiedziom ego, ulegamy pewnego rodzaju ścieżkom i pewnego rodzaju schematom, które wyznacza nam nasze ego czyniąc nas najważniejszymi, czyniąc z nas czasem bezwzględnych egoistów robiących największą szkodę samemu sobie, bo my zawsze musimy odróżnić zdrowy egoizm, zdrowe uwypuklenie siebie na planie fizycznym, na planie konstrukcji rodzinnej lub jakiejś sytuacji, w jakiej się znajdujemy od chorego egoizmu. Są to sytuacje w naszym życiu, są to związki, w których my dojrzewamy. Są to związki trudne, karmiczne. I żeby związek mógł nosić miano związku karmicznego to jeszcze inne aspekty muszą być spełnione przez taki związek. Natomiast związki, którym patronuje karma związku „16” są to trudne związki. Są to związki, które przede wszystkim uczestników narażają na ogromne dylematy. Bardzo często fizycznie są to związki, w których następuje pewnego rodzaju kolizja pomiędzy rodziną a karierą. Bardzo często są to związki, w których partnerzy są rozdzieleni odległością i wtedy właśnie zaczyna się ten plan do przepracowania: ja wobec odpowiedzialności za miłość, ja wobec miłości, czy miłość jest na tyle silna w nas, czy my potrafimy na tyle intensywnie nad nią pracować, żeby odległość (w tej chwili wiele związków jest rozdzielonych odległością, gdzie jedno z partnerów przebywa za granicą, gdzie sytuacje ekonomiczne zmuszają do tego, żeby 3 dni przebywać poza domem, 2 dni w domu, a 1 dzień w podróży) to bardzo często dotyka ludzi, którzy mają w swoim portrecie wibrację 16 i może to dotykać tego, który jest zobligowany, ale równie dobrze możemy doświadczać takiej lekcji pozostając w tym miejscu, czyli będąc narażonym na nieobecność partnera, bo jego kariera jest najistotniejsza, bo jego szef zlecił mu takie a nie inne wyjazdy. Dlatego zdecydowanie należy pamiętać, że nosząc w swoim portrecie tą wibrację już jest to informacja o tym, aby zwrócić szczególną uwagę na związki i aby związki tworzyć w oparciu o głębię miłości i nadanie szczególnych praw miłości w naszym życiu. Mając tę wibrację w swoim portrecie numerologicznym tak naprawdę człowiek musi się nauczyć, bo takie podjął na siebie zobowiązanie, tworzenie harmonii wewnętrznej i więzi z drugim człowiekiem pomimo dysharmonii świata zewnętrznego otaczającego partnerów, a czasem pomimo dysharmonijnego partnera, który jest obiektem naszego uczucia. Ta karma zamknie się, zrealizuje się dopiero wtedy, kiedy będziemy umieli ustalić priorytety, ale priorytety nie wyznaczone naszym ego, a priorytety wyznaczone naszym sercem, czyli jest to na zasadzie patrzenia sercem i jeśli ta wibracja pojawia się, w ogóle wibracja 7, a szczególnie z 16 pojawia się w punktach zwrotnych, to ona zawsze niesie ze sobą informacje, że związek będzie narażony na zakręty, związek będzie narażony na sytuacje, które mogą doprowadzić do jego rozpadu – jest jakby radą dla posiadacza tej wibracji: nie podejmuj decyzji o rozpadzie związku zbyt pochopnie, zatrzymaj się przed nerwowymi reakcjami. Jeśli chcesz ratować związek, a np. twoja firma wysłała cię na np. drugi koniec Polski, to pamiętaj: nie możesz wymagać od swojego partnera, żeby zrozumiał, że ciebie nie ma tu być. To ty musisz zrozumieć, że coś można tylko i wyłącznie uratować lub czemuś można oddać hołd i należną cześć poprzez rezygnację z pewnych aspektów naszego życia. Ta wibracja uczy nas pokory. Właściwie każda lekcja uczy nas pokory, uczy nas panowania nad rozbuchanym ego, tylko aspekt życia, którego dotyka może się różnić. Pozdrawiam, Magda Cytuj
maddie88 Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Prosze o interpretacje Iwona 21.06.1980 Janusz 15.10.1981 iwonus, Ty jestes numerologiczna 8, a Twój partner 9. Związek 8-9 Chociaż połaczenie to uważa się za toksyczne, może zadziałać, jesli 8 zechce szanowac inteligencje i madrosc 9, ktora jest dla niej charakterystyczna. Wazme, aby 9 uswiadomila sobie, ze chociaz 8 nie mysli w taki sposób, jak ona, to równiez ma wiele do zaoferowania. Jesli 8 zyje na negatywnej stronie swojej Liczby, to chciwość może wpędzić ją w kłopoty. 9 nie bedzie tolerowała takiego zachowania. Kiedy 9 próbuje dokształcac 8, to powinna pamietac, zeby nie przemawiac protekcjonalnym, pouczajacym tonem. Jesli przestanie kontrolowac formę swojego przekazu, to 8 ostro zareaguje i naparwde zrani uczucia 9 i to czesto w sposób niszczacy dla zwiazku. Kiedy 8 i 9 znajduja sie na lepszych stronach swoich osobowsci i energii, to obie maja silne pragnienie naprawy swiata. Beda wowczas pracowac jako wolontariusze. Zakłądam, ze zwiazek przechodzi obecnie pewne problemy - to ze względy na wibracje 7/16, w której obecnie znajduje sie Twoj partner - napisałam o niej powyżej. Wyjdzie z tej wibracji w roku 2018 - czyli beda chwile lepsze i gorsze do tego czasu, natomiast zwiazek bedzie wymagal nieustannej pacy. Pozdrawiam, Magda Cytuj
Jestem/Nie Jestem Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Witam Jestem tutaj nowa, czy mogłabym prosić o określenie mojego związku karmicznego - 24.10.1979 Cytuj
kudlisekola Napisano 21 Lipca 2010 Autor Napisano 21 Lipca 2010 WitamJestem tutaj nowa, czy mogłabym prosić o określenie mojego związku karmicznego - 24.10.1979 muszą być dwie daty urodzenia twoja i partnera, wtedy zostanie wyliczone czy związek jest karmiczny i jaka jest karma związku...pozdr Cytuj
maddie88 Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 migotko, Wasz związek ma karmę 7/16, a to tzw. karma związków. Tych 7/16 macie dużo - Twój partner jest nie tylko numerologiczną 7/16 (co oznacza, że przez całe życie będzie borykać się z problemami w życiu uczuciowym...np. może dzielić go odległość od swojej partnerki, mogą pojawiać się zakręty itp.), ale także 1 Punkcie Zwrotnym - duma, zarozumiałość i nie kontrolowane emocje mogą spowodować izolację, ucieczkę od świata. Konieczne jest rozpoznanie własnych potrzeb emocjonalnych i wyciągnięcie wniosków ze swoich reakcji na wydarzenia zewnętrzne. Odbudowanie zaufania do samego siebie pozwoli ci odzyskać radość życia i pełnię bliskości z drugim człowiekiem. Ty masz również dwie 16 - 2 Punkcie Zwrotnym - wchodzisz w niego ok. roku 2024, bedzie on trwac do ok. 2033 r. ( więc tutaj więcej uwagi należy poświęcić związkowi i byc przede wszystkim wyrozumiałym dla partnera) oraz w Cyklu Produktywnym (2017-2043) - i właśnie tutaj zachodzi karma: Twój Cykl Produkcyjny pokrywa się z jego Drogą Życia. Karma najparwdopodobniej przyniesie trudnosci w zyciu uczuciowym. Bedziecie zmuszeni zbudować relacje na planie bardziej subtelnym, , wykluczającym egoizm, zazdrość, ambicję i współzawodnictwo. Poniżej możesz przeczytać o karmie 16. 16 KARMA ZWIĄZKÓW Jest to lekcja, zobowiązanie karmiczne, które podjęliśmy na siebie przychodząc tu na ziemię, pt.: Ja wobec miłości, ja wobec związku. To człowiek, który musi zrozumieć, że podjął się zrozumieć istotę rzeczy związku, istotę rzeczy uczuć, istotę miłości. To człowiek, który zdecydował się przychodząc na ziemię, że wyraża zgodę na to, aby jego relacje, jego związki były związkami na tyle skomplikowanymi, na tyle trudnymi, aby partnerzy, których napotyka na swojej drodze dostarczali mu możliwości rozwijania czegoś, co można nazwać delikatną, subtelną więzią, jaka tylko i wyłącznie potrafi zagłuszyć glos wszechogarniającego ego. Jako ludzie przede wszystkim ulegamy podpowiedziom ego, ulegamy pewnego rodzaju ścieżkom i pewnego rodzaju schematom, które wyznacza nam nasze ego czyniąc nas najważniejszymi, czyniąc z nas czasem bezwzględnych egoistów robiących największą szkodę samemu sobie, bo my zawsze musimy odróżnić zdrowy egoizm, zdrowe uwypuklenie siebie na planie fizycznym, na planie konstrukcji rodzinnej lub jakiejś sytuacji, w jakiej się znajdujemy od chorego egoizmu. Są to sytuacje w naszym życiu, są to związki, w których my dojrzewamy. Są to związki trudne, karmiczne. I żeby związek mógł nosić miano związku karmicznego to jeszcze inne aspekty muszą być spełnione przez taki związek. Natomiast związki, którym patronuje karma związku „16” są to trudne związki. Są to związki, które przede wszystkim uczestników narażają na ogromne dylematy. Bardzo często fizycznie są to związki, w których następuje pewnego rodzaju kolizja pomiędzy rodziną a karierą. Bardzo często są to związki, w których partnerzy są rozdzieleni odległością i wtedy właśnie zaczyna się ten plan do przepracowania: ja wobec odpowiedzialności za miłość, ja wobec miłości, czy miłość jest na tyle silna w nas, czy my potrafimy na tyle intensywnie nad nią pracować, żeby odległość (w tej chwili wiele związków jest rozdzielonych odległością, gdzie jedno z partnerów przebywa za granicą, gdzie sytuacje ekonomiczne zmuszają do tego, żeby 3 dni przebywać poza domem, 2 dni w domu, a 1 dzień w podróży) to bardzo często dotyka ludzi, którzy mają w swoim portrecie wibrację 16 i może to dotykać tego, który jest zobligowany, ale równie dobrze możemy doświadczać takiej lekcji pozostając w tym miejscu, czyli będąc narażonym na nieobecność partnera, bo jego kariera jest najistotniejsza, bo jego szef zlecił mu takie a nie inne wyjazdy. Dlatego zdecydowanie należy pamiętać, że nosząc w swoim portrecie tą wibrację już jest to informacja o tym, aby zwrócić szczególną uwagę na związki i aby związki tworzyć w oparciu o głębię miłości i nadanie szczególnych praw miłości w naszym życiu. Mając tę wibrację w swoim portrecie numerologicznym tak naprawdę człowiek musi się nauczyć, bo takie podjął na siebie zobowiązanie, tworzenie harmonii wewnętrznej i więzi z drugim człowiekiem pomimo dysharmonii świata zewnętrznego otaczającego partnerów, a czasem pomimo dysharmonijnego partnera, który jest obiektem naszego uczucia. Ta karma zamknie się, zrealizuje się dopiero wtedy, kiedy będziemy umieli ustalić priorytety, ale priorytety nie wyznaczone naszym ego, a priorytety wyznaczone naszym sercem, czyli jest to na zasadzie patrzenia sercem i jeśli ta wibracja pojawia się, w ogóle wibracja 7, a szczególnie z 16 pojawia się w punktach zwrotnych, to ona zawsze niesie ze sobą informacje, że związek będzie narażony na zakręty, związek będzie narażony na sytuacje, które mogą doprowadzić do jego rozpadu – jest jakby radą dla posiadacza tej wibracji: nie podejmuj decyzji o rozpadzie związku zbyt pochopnie, zatrzymaj się przed nerwowymi reakcjami. Jeśli chcesz ratować związek, a np. twoja firma wysłała cię na np. drugi koniec Polski, to pamiętaj: nie możesz wymagać od swojego partnera, żeby zrozumiał, że ciebie nie ma tu być. To ty musisz zrozumieć, że coś można tylko i wyłącznie uratować lub czemuś można oddać hołd i należną cześć poprzez rezygnację z pewnych aspektów naszego życia. Ta wibracja uczy nas pokory. Właściwie każda lekcja uczy nas pokory, uczy nas panowania nad rozbuchanym ego, tylko aspekt życia, którego dotyka może się różnić. Pozdrawiam, Magda Cytuj
leci_ptaszek Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 witam,koszystam z programu,wyszedl mi zwiazek karmiczny o takich parametrach" osoba pierwsza: DZ:1/10/19/28/37/46/55/64 1PZ:3/12/21/30/39 CP:1/10/28 osoba druga DZ:6/15/24/33 1PZ:8 CP:5 oraz suma drog zycia:7/16/25/34/43/52/61/70/79/88/97 moglby ktos to zinterpretowac bo ja nie za wiele z tego rozumiem,a baaaardzo mi zalezy\ dziekuje najmocniej Cytuj
Audrey Horne Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 Proszę o interpretację tego związku karmicznego: ############################## ####### Osoba pierwsza - ONA####### ############################## Data urodzenia: 08-02-1982 4PZ-----------------------4/11------------------------4PZ 3PZ------------------2/11/20/29/38----------------------3PZ 1PZ----------1/10--------------------1/10/28------------2PZ C--------2-----------------8-----------------2/20---------C 1WW------------6-----------------------6 v 0------------2WW WG------------------------0 v 6--------------------------WG Cykl formujący do: 01.01.2007 Cykl produktywny: 08.06.2010 - 01.01.2034 Cykl żniwny po: 08.10.2038 Pierwszy punkt zwrotny: 2014 - 2015 Drugi punkt zwrotny: 2023 - 2024 Trzeci punkt zwrotny: 2032- 2033 Czwarty punkt zwrotny: 2041 - 2042 Lata pustki: 1994-95, 2006-07, 2018-19, 2030-31, 2042-43, 2054-55, 2066-67, 2078-79, 2090-91, 2102-03 ############################## ######## DRUGA OSOBA - ON ######### ############################## Data urodzenia: 09-06-1982 4PZ-----------------------8/26------------------------4PZ 3PZ------------------8/17/26/35/44--------------------3PZ 1PZ----------6/15--------------------2/11/29----------2PZ C--------6-----------------9--------------2/20----------C 1WW------------3-----------------------7 v 4----------2WW WG------------------------4 v 1------------------------WG Cykl formujący do: 09.10.2010 Cykl produktywny: 01.01.2011 - 01.01.2038 Cykl żniwny po: 09.02.2039 Pierwszy punkt zwrotny: 2009 - 2010 Drugi punkt zwrotny: 2018 - 2019 Trzeci punkt zwrotny: 2027 - 2028 Czwarty punkt zwrotny: 2036 - 2037 Lata pustki: 1994-95, 2006-07, 2018-19, 2030-31, 2042-43, 2054-55, 2066-67, 2078-79, 2090-91, 2102-03 ################################ ##### Obliczenia dodatkowe ##### ################################ Drogi życia Pierwsza osoba: 3/12/21/30 Druga osoba: 8/17/26/35 Suma dróg życia: 2/11/20/29/38/47/56/65 Związek karmiczny: TAK Pierwsza osoba DZ: 3/12/21/30 1PZ: 1/10 CP: 8 Druga osoba DZ: 8/17/26/35 1PZ: 6/15 CP: 9 Ja również ponawiam prośbę o interpretację tej karmicznej relacji, jaką lekcję mamy do przerobienia i co te wyliczenia znaczą Cytuj
maddie88 Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 witam,koszystam z programu,wyszedl mi zwiazek karmiczny o takich parametrach"osoba pierwsza: DZ:1/10/19/28/37/46/55/64 1PZ:3/12/21/30/39 CP:1/10/28 osoba druga DZ:6/15/24/33 1PZ:8 CP:5 oraz suma drog zycia:7/16/25/34/43/52/61/70/79/88/97 moglby ktos to zinterpretowac bo ja nie za wiele z tego rozumiem,a baaaardzo mi zalezy\ dziekuje najmocniej Jestescie związkiem karmicznym, poniewaz suma Waszych Dróg Życia to 7. Jest trudna relacja karmiczna - 7 mówi o głębokim dojrzewaniu wewnętrznym, więc związek będzie przechodził pewnego rodzaju transformacje, ale na poziomie głębi emocjonalnej i głębi mentalnej, a nie na poziomie fizyczności. Taki związek na pewno będzie mieć pod górkę. W tym przypadku w piramidach numerologicznych partnerów szuka się wibracji, które wskazywałyby na te zakręty, ale bez podania dat urodzenia jest niemozliwe. Cytuj
maddie88 Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 Ja również ponawiam prośbę o interpretację tej karmicznej relacji, jaką lekcję mamy do przerobienia i co te wyliczenia znaczą Na Waszą karmę wskzaują dwie rzeczy: 1. suma Dróg Życia = 11 2. zgodność Cyklu Produktywnego osoby 1 z DRogą Życia osoby 2 = 8 Ad. 1. To również trudna relacja karmiczna, mówiąca jednocześnie o głębokich związkach emocjonalnych. 11 jest informacją o pewnym rozdźwięku, o sytuacji, gdzie dwie osoby nie są do końca w stanie zaakceptować swojego indywidualizmu. Niestety 11 niesie te utraty. Ad. 2. Lekcją jest tutaj: nauczyć się używać wpływów, władzy, pieniędzy w celu wewnętrznego wzbogacenia się. Starannie ważyć każdą myśl, słowo i czyn, bo są one energią, którą emanujemy w Kosmos i która wróci do nas pomnożona. Jeśli więc będziemy wysyłać zło, przewrotność, fałsz, nieuczciwość — wszystko to wróci do nas, i odwrotnie, jeśli wysyłamy dobro… . Należy starać się przewidzieć skutki swego działania, gdyż w każdej przyczynie jest już zawarty jej skutek. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Oosba 2 jest obecnie w Pukncie Zwrotnym 2/11, co może powodowac napięcia, nerwowosć, niepewność... Osoba 1 wchodzi także w te wibrację ok. roku 2023. Cytuj
nowaJa Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 Cześć, forum przeglądał już od jakiegoś czasu. Bardzo mnie wciągnęło, choć wielu rzeczy nadal nie rozumiem Wiem, że z pewną osobą tworzę relacje karmiczną (wyliczenia z programu) jednak nie doszłam jeszcze do tego, czego mamy się nauczyć. Mogłabym prosić o sprawdzenie: Ja 11.09.1985 (siódemka), on 16.04.1985 (siódemka). I co oznacza fakt, iż nasze drogi życia i PZ są tożsame? Dziękuje bardzo za odpowiedź! Cytuj
maddie88 Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 (edytowane) Dziękuję Madziu za odpowiedź :-) jejku to ja już się zaczynam bać co będzie po 2017 :-( Teraz jest tak idealnie i boję się, że to się odwróci :-( a co do wyjazdów to już na pół roku wyjeżdżam :-( czy równie trudny związek czekałby mnie z partnerem ur. 27.06.1989 ? Wiem, że też mamy względem siebie jakieś karmiczne długi :-( migotko, Ja Cię bardzo proszę - nie programuj sie tak! To tylko cyferki Nie mówię, że kłamią, ale ostatnie słowo należy do nas...co jak sie potoczy, zależy od nas... Popatrz, piszesz, że wyjezdzas na pół roku - no i mamy, 7/16 w portrecie numeorlogicznym Twojego chłopaka o tym mówi - że będziecie oddzieleni odległością i to może być ta "komplikacja" - czy taka straszna? To od partnerów zależy, jak do tego podejdą Więc te 16 nie muszą być wcale takie straszne, serio Ale to nie zmienia faktu, że o związek bedzie trzeba dbac bardziej. Czy z chłopakiem z 27.06 czekałby Cie równie trudny związek (to, czy Twój obecny związek bedzie trudny, zależy w dużej mierze od Was, pamiętaj)... Oj, nie - tutaj w ogóle bym odradzała... Suma Waszych Dróg Zyciowych to 7 - i to wlasnie ta karma. Sa to szczególnie trudne związki, bo 7 mówi o głębokim dojrzewaniu wewnętrznym, więc związek przechodziłby pewnego rodzaju transformacje, ale na poziomie głębi emocjonalnej i głębi mentalnej, a nie na poziomie fizyczności. Tu też występuje takie przesłanie, że ta 7ka rozbiłaby ten związek gdzieś, na którymś poziomie i wtedy w piramidzie życia szuka się u partnerów, gdzie występuje ten zakręt...a Ty masz 16.... Pozdrawiam, Magda Edytowane 23 Lipca 2010 przez maddie88 Cytuj
aniusia206 Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Także poproszę, gdyż nie wiem, czy to związek karmiczny. Anna ur. 15 IV 1987 r. Tomasz ur. 30 VII 1984 r. Cytuj
maddie88 Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Cześć, forum przeglądał już od jakiegoś czasu. Bardzo mnie wciągnęło, choć wielu rzeczy nadal nie rozumiem Wiem, że z pewną osobą tworzę relacje karmiczną (wyliczenia z programu) jednak nie doszłam jeszcze do tego, czego mamy się nauczyć. Mogłabym prosić o sprawdzenie: Ja 11.09.1985 (siódemka), on 16.04.1985 (siódemka). I co oznacza fakt, iż nasze drogi życia i PZ są tożsame? Dziękuje bardzo za odpowiedź! Oboje jestescie 7/16 - a o karmie 16 mam nadzieje, ze czytalas juz wyzej... Tak w skrócie można powiedziec, ze nie macie dla siebie dużo czasu... To ze oboje jestescie 7/16 oznacza tyle, ze po pierwsze, numerologicznie jestescie do siebie podobni: Wibracja liczby 7 Doświadczenie. Nauka. Doskonalenie materii. Dystans. Rozsądek i otaczanie się tajemnicą. Czas na odpoczynek i kontemplację. Mądrość życiowa i umiejętność analizy. Otaczanie rzeczywistą opieką, czyli niesienie pomocy poprzez dostarczanie doświadczeń, podpowiadanie drogi. Jej żywiołem jest Woda. Jest kluczem do materii wyrażającej się w siódemkowych przejawach: 7 dni tygodnia — czas kreacji świata materialnego, zakończenia dzieła; 7 nut dźwięków; 7 czakramów, zbiorników energetycznych ciał żywych, odpowiedzialnych za funkcjonowanie materialne organizmów. Symbol ograniczenia człowieka przez czas. Poczucie spełnienia materialnego, które daje możliwość pozbycia się pragnień, żądzy posiadania, zaprzestania pogoni za pieniądzem. Teraz wszystko to przychodzi samo, bo nie zależy nam na tym. Poznawszy na wskroś materię, możemy spokojnie zwrócić się ku pogłębianiu doświadczenia wewnętrznego. Nie spieszymy się i czas się wydłuża. w sensie pozytywnym: wiedza, uduchowienie, doświadczenie wewnętrzne, perfekcja, inteligencja, umiejętność rozwiązywania konfliktów, panowanie nad sobą, sukces przychodzący w odpowiedzi na prawdziwe wartości. Sprawność fizyczna, zręczność, dociekliwość, niezależność, odwaga, pacyfizm, współczucie, intuicja i talent. Magnetyczne oddziaływanie na innych. w sensie negatywnym: egocentryzm, autorytatywność, dominacja, skłonność do tyranii, ambicja, zarozumiałość, potrzeba poklasku, skłonność do przeciążania się pracą, nadaktywność, bieda, samotność, potrzeba ucieczki od rzeczywistości, często w alkohol lub narkotyki. jej lekcja: poszukiwanie wartości duchowych ...i po drugie, ze każdy z Was ma do przejścia wspomnianą już wczesniej karme związków. Co do PZ, pokrywa Wam się tylko 1 PZ = 2/11 (rzadko jest on realizowany jako 11). Kończy się on u Ciebie w tym roku (najpózniej w 2014), a u Twojego Partnera w 2014 (najpózniej w 2019). Oznacza to tyle, ze Wasze dziecinstwo przebiegało podobnie. 2/11 wskazuje na silny wpływ kobiety (matki, babki lub innej wychowującej dziecko kobiety) w dzieciństwie i młodości. Sytuacje uczące sztuki dialogu. Konieczność podporządkowania się otoczeniu. Postępy nierówne, brak systematyczności. Dużo wrażliwość lub przewrażliwienie. Należy dbać o równowagęemocjonalną dziecka i zapewnić mu stabilizację życiową i uczuciową. Tendencja do zawierania wczesnych związków. Ta 11 sparwia, że ten okres może być nasycony większym napięciem i możliwością konfliktów. Zwiazkiem karmicznym jestescie - Twoja DZ pokrywa sie z jego Cyklem Produktywnym = 7/16. Lekcją jest tutaj: wchodzić w każde doświadczenie świadomie, przyjmując na siebie odpowiedzialność za błędy i potknięcia. Gromadzić w ten sposób mądrość życiową. Jest tu szczególnie duży nacisk kładziony na życie uczuciowe - o karmie 16 jest juz napisane powyzej. Pozdrawiam, Magda Cytuj
maddie88 Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Także poproszę, gdyż nie wiem, czy to związek karmiczny. Anna ur. 15 IV 1987 r. Tomasz ur. 30 VII 1984 r. nie, to nie jest związek karmiczny. Cytuj
Jestem/Nie Jestem Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Przyszlo Mi na myśl zwiażki karmiczne z innymi ludzmi, ktory spowoduje ze w pemnym momencie zycia otrzymuje informacje, w ktora strone pojde (tzn. w ktory kierunku sie rozwine). Przepraszam bardzo za zamieszanie. Cytuj
Nieśka Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 a co oznacza karma zwiazku 12? co jest do przepracowania? nie jestem juz z tym czlowiekiem...nie wyszlo...ale z samej ciekawosci pozdrawiam i z gory dziekuje Cytuj
Audrey Horne Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Na Waszą karmę wskzaują dwie rzeczy: 1. suma Dróg Życia = 11 2. zgodność Cyklu Produktywnego osoby 1 z DRogą Życia osoby 2 = 8 Jeszcze jedno krótkie pytanko. Czy to, że mój dzień urodzenia i droga życia tej osoby się pokrywają też coś oznacza? Cytuj
maddie88 Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 a co oznacza karma zwiazku 12? co jest do przepracowania?nie jestem juz z tym czlowiekiem...nie wyszlo...ale z samej ciekawosci pozdrawiam i z gory dziekuje 3/12 nie jest wibracją/ długiem karmicznym. Ale przypuszczam, ze chodzi o to, ze ta 12 się Wam pokrywała w piramidach numerologicznych... 3 to...hmm, możliwe osoby trzecie w związku... Cytuj
maddie88 Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Jeszcze jedno krótkie pytanko. Czy to, że mój dzień urodzenia i droga życia tej osoby się pokrywają też coś oznacza? Tak. Jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że dzień urodzenia pokrywa się z realizacją drogi życia innej osoby to bardzo często jest to wskazanie, że osoba ta jest w naszym życiu, bo w pewnym sensie ma nam pomóc, umożliwić, to nie znaczy, że ma za nas coś zrobić, ale zrealizować plan naszej drogi życia. Cytuj
walerka Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Bardzo dziękuję.Na prawdę tak wiele pasuje do naszego związku.Będzie mi łatwiej bo teraz lepiej rozumiem o co chodzi.Częściowo domyślałam się,ale to jednak inaczej gdy coś takiego przeczytam,wtedy potwierdzi się to co sama zauważyłam.Jeszcze raz wielkie dzięki. Cytuj
monia77212 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Ja także poproszę , gdyż wydaję mi się, że jesteśmy ze soba "dziwnie związani" i długo mnie zastanawiało dlaczego...Monika 7.02.1984r Kamil 13.07.1982r. Cytuj
maddie88 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Ja także poproszę , gdyż wydaję mi się, że jesteśmy ze soba "dziwnie związani" i długo mnie zastanawiało dlaczego...Monika 7.02.1984r Kamil 13.07.1982r. Oboje jestescie 4/22 i łączy Was karma. Twoja Droga Życia = jego Cykl Produktywny = 4. Lekcją tej iwbracji jest: nie tracić czasu, lecz wytrwale budować fundamenty. Należy nadać wyraźną strukturę swemu życiu. Dostrzec rządzące nim prawa i przestrzegać ich. Pozostawać w zgodzie z samym sobą i w harmonii z innymi. Podejmować pracę ze zrozumieniem, a nie podporządkowaniem. Nauczyć się widzieć różne aspekty swojej pracy jako jedną całość. Razem potraficie dosłownie „zbudować", wypracować wasze szczęście, którego inni będą wam w cichości ducha zazdrościć. Spokojnie, bez pośpiechu, lecz konsekwentnie stworzycie wartości wzbudzające szacunek i zaufanie. Być może będziecie typem pary, która nie okazuje sobie wylewnie uczuć, natomiast zawsze jest razem, wierna i lojalna, tworząc oazę bezpieczeństwa dla siebie i innych. Cytuj
monia77212 Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 Bardzo dziękuję za odpowiedź, rzeczywiście coś w tym jest... Cytuj
maławrózka Napisano 30 Lipca 2010 Napisano 30 Lipca 2010 witam serdecznie czy mogłabym prosić o interpretację? jestem na małym zakręcie życiowym , w którym dużą role odgrywa pewna znajomość ja 23.04.1974 11.02.1977 Cytuj
maddie88 Napisano 30 Lipca 2010 Napisano 30 Lipca 2010 maławróżko, W Twoim życiu teraz bardzo dużo się dzieje,a to dlatego, że jestes w Cyklu Produktywnym o wibracji 5. To zmiany na każdej płaszczyxnie - osobistej i zawodowej. Dodatkowo jestes w 2 Punkcie Zwrotnym o wibracji 8/26/44. 26 to tzw. karma związków, a 44 to liczba mistrzowska. Dług karmiczny 26 Jest wśród długów karmicznych liczbą szczególną. Dotyczy ona relacji międzyludzkich, które będą wyznaczane przez popełnione w trakcie poprzednich inkarnacji błędy lub przeciwnie — umiejętność współżycia z ludźmi. Jej obecność oznacza, że wszystkie wydarzenia związane z tym aspektem karty są niezbędne dla rozwoju danej osoby. 8 jest liczbą władzy, energii, ekspansji, a także zręcznej i skutecznej realizacji. Daje nam ona odwagę, entuzjazm i pragnienie władzy. Władza i moc przyjdą wtedy, gdy osiągniemy mądrość wewnętrzną, a zwłaszcza umiejętność panowania nad sobą. Liczba ta może się przejawić poprzez wszystkie plany naszej egzystencji: fizyczny, emocjonalny i intelektualny. Możemy zostać mistrzami w sporcie albo spędzić życie w wózku inwalidzkim. Na planie fizycznym będziemy spotykać się z sytuacjami stresującymi, byśmy mogli rozwinąć zaufanie do samych siebie, opanować impulsywność, nauczyć się tolerancji i cierpliwości. Jest to jednocześnie korzystna wibracja dla spraw finansowych. Może sprawić, że będziemy obracać się pośród ludzi bogatych i to oni właśnie dadzą nam szansę sprawdzenia się w akcie realizacji. Wiele osób posiadających tę wibrację żyje na wysokim poziomie materialnym, ale może mieć problemy zdrowotne lub emocjonalne. 26 jako karmiczna wibracja jest to wibracja dotycząca relacji międzyludzkich. To jest podstawowe przesłanie tej wibracji, to jest podstawowe jej zadanie, aby doskonalić siebie na planie relacji z drugim człowiekiem. Ktoś kiedyś napisał, że jest to karma miłości. 26 podzielona na pół to 13 – wibracja transformacji. Wibracja, która mówiła o przemianach, o głębokich doświadczeniach zmieniających bardzo często nasze podejście do życia. Tak też przy tym układzie 26, przy 8 z 26 jest przede wszystkim informacja o tym, że najgłębsze doświadczenia w naszym życiu będą odbywały się na planie My – miłość, My – drugi człowiek, My – a układa emocjonalny, jak wiele potrafimy dla niego zrobić, jak wiele potrafimy dla naszych miłości przezwyciężyć przeszkód, przełamać schematów w sobie, aby marzenie o szczęściu miało możliwość zaistnieć. Wibracja 26 jest pewnego rodzaju przymusem spotkania tych wszystkich ludzi, których zobowiązaliśmy się spotkać przed przyjściem na ziemię. 26 jako wibracja karmiczengo przymusu zrealizowania związków międzyludzkich – jest koniecznością dopełnienia wszystkich spotkań z innymi ludźmi na to wcielenie, które zobowiązaliśmy się dokonać, bez względu na to, czy te spotkania są w naszym życiu przyjemne, czy wręcz przeciwnie. To one służą przede wszystkim transformacji nas, ale też transformacji tych, którzy się z nami spotkają. Wibracja mistrzowska 44 W swoich pozytywnych aspektach liczba 44 jest bardzo mocna. Stanowi bowiem forme liczby 8, dzieki czemu obdarza zdolnością wykonywania wielkiej pracy i utrzymywania autorytetu. Osoba taka może miec bardzo silną wolę i nature władcy. Jednak nie zawsze dana osoba realizuje daną wibracje z poziomu wibracji mistrzowskiej. Twój partner jest w Cyklu Produktywnym o wibracji 2/11, co może wprowdzac niepewnosć, nerwowość... Ma 11 z dnai ur., więc może być nerwowy i konfliktowy...czy huśtawki nastrojów. Ty jestes numerologiczną 3, a Twój partner 1/19. Numerologicznie 3 i 1 sa liczbami kompatybilnymi. Ta kombinacja moze dzialac, poniewaz 3 jest zazwyczaj bardzo dobra w chwaleniu i docenianiu swojego partnera, czyli w czymś, czego 1 bardzo potrzebuje. 1 jest ambitna i moze pomagac 3 w skoncentrowaniu sie na dążeniu do spełnienia marzeń obojga. Ich rozmowy działająs tymulująco, podobnie jak ich związek fizyczny. Pary te jednak powinny unikac zajmowania zbyt krytycznego wobez siebie nawzajem, poniewaz zadna z tych wibracji nie znosi dobrze krytyki. 3 moze popasc w depresje, a 1 moze szukac kogos innego, kto sprawi, ze poczuje sie wyjatkowa i nadzwyczajna. Ta para musi się nauczyć starannie dobierać słowa. Krótko mówiąc, jesli oboje potrafia stworzyc druzynę, to będzie sie im układało nad wyraz dobrze Biopowinowactwo jednak najlepsze nie jest - nie powinno byc niższe niż 33% w przyapdku związków... fizyczne - 13% psychiczne - 21% intelektualne - 87% Pozdrawiam, Magda Cytuj
leci_ptaszek Napisano 31 Lipca 2010 Napisano 31 Lipca 2010 Dziewczyny,obliczyłam programem numerolog i wyszedl mi zwiazek karmiczny...to dla mnie baaardzo wazne,dziwniej mi sie uklada w tym zwiazku,ciagle napotykam przeszkody.... Jak to wyglada,moglby ktos przeanalizowac-baaaardzo mi zalezy,ja sie nie znam Z gory dziekuje najmocniej Drogi Zycia: Pierwszej osoby:6/15/24/33 Drugiej osoby:6/15/24/33 Suma drog zycia:3/12/21/30/39/48/57/66 Zwiazek karmiczny:TAK Osoba Pierwsza: DZ:6/15/24/33 1PZ:8 CP:5 Osoba Druga: DZ:6/15/24/33 1PZ:7/16 CP:6/15 Cytuj
maławrózka Napisano 31 Lipca 2010 Napisano 31 Lipca 2010 Magdo dziękuję bardzo! co do zmian i karmy - mam wrażenie ze wszystko się zgadza a do kiedy te duże zmiany będą? co do związku - coś tam musi mieć znaczenie jeszcze oprócz ww.. połączenie fizyczne jest bardzo na plus, intelektualnie tez.. najgorzej emocjonalnie niestety..zdecydowanie związek z typu co to nie da się zapomnieć.. Cytuj
leci_ptaszek Napisano 31 Lipca 2010 Napisano 31 Lipca 2010 Maddie88-widzę,że jesteś specjalistką od numerologii:) Chętnie bym się z Tobą skonsultowała przez maila-nie ukrywam,że strasznie mi zależy..Jakoś bym się odwdzięczła:) proszę podaj maila-do danych dotyczących związku karmicznego dodam nasze daty urodznia i po krótce mogę opisać sytuację )Nie ukrywam,że dostarcza mi to wiele wątpliwości,myślę o tym prawie non stop...potrzebuję jakieś pomocy-może wasze wskazówki coś mi wyjaśnią,dostrzegę jakieś światełko w tunelu-bardzo bym chciała. Może kiedyś i ja zdołam Ci się odwdzięczyć za to ? Kto wie,bardzo bym chciała...pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj
maddie88 Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Magdo dziękuję bardzo! co do zmian i karmy - mam wrażenie ze wszystko się zgadza a do kiedy te duże zmiany będą? co do związku - coś tam musi mieć znaczenie jeszcze oprócz ww.. połączenie fizyczne jest bardzo na plus, intelektualnie tez.. najgorzej emocjonalnie niestety..zdecydowanie związek z typu co to nie da się zapomnieć.. W wibracji 5 jestes do 2026, czyli dość trochę jeszcze się podzieje Cytuj
maddie88 Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) Maddie88-widzę,że jesteś specjalistką od numerologii:) Chętnie bym się z Tobą skonsultowała przez maila-nie ukrywam,że strasznie mi zależy..Jakoś bym się odwdzięczła:) proszę podaj maila-do danych dotyczących związku karmicznego dodam nasze daty urodznia i po krótce mogę opisać sytuację )Nie ukrywam,że dostarcza mi to wiele wątpliwości,myślę o tym prawie non stop...potrzebuję jakieś pomocy-może wasze wskazówki coś mi wyjaśnią,dostrzegę jakieś światełko w tunelu-bardzo bym chciała. Może kiedyś i ja zdołam Ci się odwdzięczyć za to ? Kto wie,bardzo bym chciała...pozdrawiam wszystkich serdecznie. Heh, ok - maila podam, ale nie obiecuje, jak będzie z odpisywaniem Wyślę go Ci na pv. Miło z Twojej strony, ale po to tu jesteśmy - by sobie pomagać ...więc odwdzięczanie się raczej nie bedzie konieczne p.s.: nie mozna wysłać do Ciebie wiadomości na pv... na pewno w ustawieniach profilu można to zmienić. Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez maddie88 Cytuj
leci_ptaszek Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 Maddie88 ,dzięki za odzew:) Mam problem z kontem na tym portalu-od około dwóch tygodni nie dostaję maila od administratora z pełną aktywacjś-pewnie stad problemy z wiadomościami ..;/ Ehh .. Podam Ci swojego maila leci_ptaszek małpa tlen.pl pczywiście wszystko razem i małpa to @) Możesz podesłać mi swój adres to opiszę po krótce swój problem-nie wiem,może i w numerologii coś będzie widać,who knows:)) Cytuj
kassam Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 ja 18. 12. 1980 on 03. 04. 1983 dziwna relacja, tak jakby z Nim zycie sobie igrało, a ja za cos 'płaciła'.....chwilowy zastój między nami i byc moze juz na zawsze, kto wie? ciekawam bardzo jak wygląda nasza znajomość od strony numerologicznej. samo nasze poznanie bylo dziełem tak wielkiego przypadku.... I tyle zbieżności, imion, sytuacji życiowych... w pewnym sensie czuje, ze to jest/była zla znajomość, ale taka, do ktorej ciagnie i ktora tez ma jakies inne znaczenie... z góry dzięki wielkie! pozdr. Cytuj
maddie88 Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) kassam, Nie ma przypadków Tzn. wiem, co miałas na mysli, ale wszystko w naszym zyciu ma swój cel...my mamy tutaj do zrealizowania jakis cel, osoby, któe spotykamy i odgrywaja w naszym zyciu ważną rolę nie są przypadkowe również Wy np. też spotklaiscie sie "po coś" - łączy Was karma. Ty jestes nuemorlogiczna 3, a Twój partner 1. Jego Cykl Produktywny (w który wchodzi w 2011) = Twoja Droga Życia = 3. Suma Waszych Dróg Życia to 4, co mówi o tym, że Wasz związek będzie przechodzić/już przechodził transformacje... Weszłaś w Cykl Produktywny o wibracji 9. Tutaj są mozliwe trudnosci w zyciu partnerskim - bedziesz bardziej sklonna do milosci uniwersalnej niz osobistej. Mozesz zrobic postep na drodze do całkowitego spełnienia oraz rozwoju ukrytych mozliwosci i talentów - zwł., ze jestes trójeczka z Drgo Zycia i masz podwójna 3 w 1 Punkcie Zwrotnym oraz Cyklu Formującym, czyli przypuszczam, ze jakis talent tutaj jest i spełniasz sie artystycznie A jesli nie, to sa predyspozycje To czas podróży i komunikacji. Twoją lekcją jest to, abys nie zapominala o swoich bliskich, abys nie znosila ich na drugi plan. Powinnas odnalezc samorealziacje w sluzeniu ponadindywidulanym interesom...budowac fundamenty parwdziwych związków i relacji z innymi... Jest ryzyko problemów w życiu uczuciowym, zerwania itp. Ok. 2013 roku wchodzisz w 2 Punkt Zwrotny o wibracji 9/27 - czyli znów 9... 27 wskazuje już definitywnie na przedkładanie dobra innych nad swoje własne, stąd też najprawdopodobnije kruche zycie uczuciowe Ale powtarzam to zawsze, własnie od tego jest numerologia - zeby sygnalizowac, absolutnie nie jest wyrocznią, wiec prosze nie traktuj tego jako pewnik - bo mozesz wiele zmienic, wiedzac wczesniej, na co zwracac uwagę. I tutaj jakby Twoje Wyzwania Zyciowe Cie do tego "zmuszą", tzn. aby rodziny, związku nie zaniedbywac - masz same 6 ( mamy 3 wyzwania: 2 wtórne i 1 główne; u Ciebie jest tak: I wtórne - 6, II wtórne - brak, główne - 6). 6 reprezentuje problem związany ze słabym poczuciem odpowiedzialnosci, skłonnoscia do obwiniania innych, potrzeba statecznosci i wyrozumialosci w uczuciach. Nalezy: rozwijac zaufanie do ludzi, otaczac opieka najbliższych. Zwroć uwage na serce i kręgosłup. Możliwe schorzenia ginekologiczne (wypisuje wszystko - niekoniecznie musi się to tyczyc Ciebie ) Twój partner... Do 2016 jest w 1 Punkcie Zwrotnym o wibracji 7, a z drugiej strony jest na granicy Cyklu Formującego o wibracji 4 i Cyklu Produktywnego o wibracji 3. 7 niesie ze soba koniecznosc konfrontacji ze samotnoscia, może przynosic przeszkody na kazdym kroku - ale to najgorsza opcja. Mozliwe sa tez kompleksy... Natomiast 4 Cyklu Formującego to nauka dyscypliny, pracowitosc i pilnosc (np. koniecznosc wczesnegop odjecia pracy), koniecznosc wkladania dużej ilosci wysiłku we wszystko, na sytuacje ułatwiające życie nie ma co liczyc. Czyli ta 7 + 4 mówia o przeciwnosciach losu... A teraz 3. I tutaj Twoja rola sie zaczyna w jego zyciu Dominowac bedzie dzialalnosc związana z komunikacja wszelkiego rodzaju. Mozliwa realizacja w dziedzinach artystycznych, handlowych lub związanych ze srodkami przekazu. On jest tez trójeczka z dnia urodzenia, czyli z natury powinien byc komunikatywny i równiez uzdolniony artystycznie Moze miec dylemat, w która strone pojsc, w jakiej dziedzinie sie rozwijac... Zmierzam do tego, ze Ty jako 3 z Drgo Zycia masz mu ten proces umozliwic, pomóc mu "rozwinąć skrzydła", ponieważ ta 7 jakby go hamowała przed pełnym wykorzystaniem jego potencjału... W Wyzwaniach Zyciowych ma same 1 - a to sygnalizuje problem z osiagnięciem niezbędnej dyscypliny wewnętzrnej. Samodzielny rozwój moze stanowic powazne problemy. Nalezy nauczyc sie panowac nad soba i własnym zyciem. Numeorlogicznie jestescie dopasowani bardzo fajnie, tzn. 3 z 1 Magnetyczna, czarująca „trójka" jest znakomitym partnerem dla „jedynki", która lubi otaczać się ludźmi atrakcyjnymi i dodającymi jej splendoru. Atrakcja jest tu zresztą wzajemna — „trójka" doceni zalety swego partnera, uzna jego przywódczą rolę w waszym związku i z pasją pomoże mu w realizacji jego ambitnych planów. Ważne jest, by „jedynka" traktowała „trójkę" poważnie, szczególnie jeśli jesteście związani uczuciowo. W interesach lub działalności artystycznej wzajemna inspiracja i duże prawdopodobieństwo udanych przedsięwzięć. Związki karmiczne maja to do siebie, ze jesli karma zostanie juz odpracowana, to partnerzy sie rozchodzą... Tak się mówi, tak się pisze... Wg mnie jeszcze macie cos do przerobienia. Ale to tak naparwde zalezy od danego zwiazku - bo jest duzo karmicznych, które trwają pomimo trudnosci, a sa i takie, gdzie partnerzy sie rozchodza - bo uznaja, ze tak jest dla nich lepiej. ...bo tak miało być w pewnym sensie Ktos jeszcze na nich tam czeka Odczucia jakie masz odnosnie tego zwiazku, Twojego partnera sa charakterystyczne dla związków karmicznych. Pozdrawiam, Magda Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez maddie88 1 Cytuj
kassam Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Dziękuje pięknie za wyczerpująca odpowiedz! jak tylko dowiedzialam sie o istnieniu związków karmicznych to juz byłam prawie pewna, ze ta relacja takową jest! co do mnie? jeśli chodzi o dolegliwosci, o ktorych juz wiem, ale nie sa poki co jakos szczegolnie uciazliwe to wlasnie ze strony serca, kregoslupa i ginekologiczne! problemy rodzinne mam, problemy uczuciowe rowniez, ale staram sie wlasnie od pewnego czasu zglebic ich przyczyne... probuje uczyc sie zdrowych relacji, asertywnosci, dyplomacji, zachowania rownowagii miedzy tym co otrzymuje i daje. ale to nie jest taka prosta sprawa wiec nie wiem kiedy posiade te umiejetnosc:) co do Niego? nie jest moim partnerem, bo najwyrazniej ta potrzeba samotnosci jest u Niego teraz bardzo wyraznie zaznaczona. ale w momencie, w ktorym sie poznalismy, w Jego zyciu byla totalna stagnacja, na prawie kazdym polu i najgorsze, ze brakowalo Mu motywacji do zmian. teraz widze, ze sie to troszke zmienia, choc faktycznie wiele przeszkod na Jego drodze i sytuacji zyciowej nie zazdroszcze Mu kompletnie. mam juz poczucie, ze poradzi sobie, ale rownoczesnie, ze ja sama za to sporo zaplacilam i jakos tak jakby oszukana i niedoceniona sie czuje..... mam w glowie pewien plan co do pewnej dzialalnosci handlowej o lekkim zabarwieniu artystycznym, jesli mozna tak w ogole sie wyrazic i od samego poczatku, myslalam o Nim jako o kims, kto moglby mi w tym swietnie pomoc i sie sprawdzic. On o tym jeszcze nie wie i nie wiem czy sie dowie,bo kontakt tymczasowo urwany. Choc prawie pewna jestem, ze nacisk w ostatnim zdaniu mozna polozyc na slowo "tymczasowo" co do uznania Jego przewodnictwa to ja jak najbardziej tak i bardzo chętnie:) mogę być Mu posłuszna i nie stanowi to dla mnie problemu, kiedy wiem, ze chce dla mnie dobrze:) w jednym zdaniu: bardzo trafnie to wszystko ujelas i zgrabnie polączyłas w całość. jeszcze raz bardzo dziekuj:) tak poza tym czytając Twój opis, miałam wyjątkowo optymistyczne odczucia;) Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez kassam Cytuj
maddie88 Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 Dziękuję kassam Cieszę się, że mogłam pomóc Cytuj
Vienka Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Maddie, jakbyś mogła i mi pomóc.. Moja data ur. t o 15.09.1988, mojego chłopaka 23.12.1985. Z programu już wiem, że jest to relacja karmiczna, suma naszych dróg wynosi 9. I wiem, że jest to wibracja, która wymaga wiele pracy od nas obojga. Naczytałam się już wiele o liczbach, punktach zwrotnych, cyklach, karmach itp. Odkąd trafiłam na to forum (a trafiłam przypadkowo, w chwilach niemałej rozpaczy), odkąd zaczęłam interesować się różnymi tematami tutaj poruszanymi, moje życie stało się inne. Mam więcej wiary w siebie i w ludzi. Zawsze bardzo, bardzo sceptycznie podchodziłam do spraw ezoteryki ;p Dla mnie liczy się jednak to, że zaczęłam inaczej podchodzić do samej siebie, do mojego związku, zaczęłam widzieć postępy i nie chcę zapeszać... Prosiłabym Cię, abyś rzuciła na nasze portrety okiem i powiedziała mi szczerze co Ty tam widzisz. Czytałam o liczbach szczególnych, mistrz. i karmicznych. Tylko nie rozumiem za bardzo jaką one rolę spełniają w poszczególnych punktach zwr, bo nie zawsze znaczą to samo prawda? Interesuje mnie również to, jak wielki wpływ mają liczby szczególne na całość, bo u mojego partnera jest ich dużo i mam wrażenie, że dzięki temu wszystko łatwo mu przychodzi. (łatwo przychodzi, albo przyjdzie, tylko on sam nie chce ). Z góry dziękuję!! Cytuj
maddie88 Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Vienko Bardzo fajnie, że już co nieco zaznajomiłas się z numerologią ) Nie chcę Cię przekonywać - to Ty sama powinnas odkryc, ile według Ciebie jest prawdy w ezoteryce...tutaj nic na siłę. Ale moim zdaniem, istnieje wiele niezgodnych z prawdą osądów... Numerologia to wspaniałe narzędzie psychologiczne - bywa nawet, ze mozna kogos opisac o wiele szczegółowiej na podstawie cyferek (jesli sie je oczywiscie bardzo dobrze zna, a to nie takie proste niestety) niż psychologii... Ale tak jak powiedzialam - do tego trzeba poniekąd dojrzec, dojsc samemu. Strasznie ucieszyło mnie to, co napisałaś Ezoteryka pozwala zrozumiec wiele, jest po to, aby nam pomagac... To nie magia To umiejętnosc współpracy z nasza podswiadomoscia (na szczescie nauka poswieca jej coraz wiecej uwagi - slyszalas o Silva'ie? Polecam jego książki Mam jedna na kompie, wiec daj znac, jakby co - moge zawsze przeslac) badz wkraczanie juz w sfery bardziej delikatne, ale to nie moja dzialka, wiec sie wole nie wypowiadac Ale ok, do rzeczy Zgadza sie, 9 to karma, która wymaga od Was dojrzałosci... Najprawdopodobniej ktoś z Was musiał/ musi ponosic pewien koszt, by związek trwał... To takie związki, gdzie zawsze stoi jakas przeszkoda na drodze do ich spełnienia... Ale 9 sama w sobie nie przekresla takiego zwiazku. Jesli oboje partnerzy wykaza sie odpowiednia determinacja, pójdą na ustępstwa, to nie ma najmniekszych przeciwskazan, by związek ten byl szczesliwy. Ale schodki co jakis czas moga sie pojawiac. Jestes numeorlogiczna 5/23, a Twój chłopak 4/22. Są to numerologicznie zupełnie odmienne charaktery. Co nie znaczy, ze taka para nie ma szans. Liczby Drogi Zycia to bardzo ogólny zarys, chociaz bedacy podstawa analizy (to najwazniejsza cyferka w portrecie numerologicznym), to na jego podsatwie nadal niewiele wiemy o danej osobie. Do tego dochodzą np. Liczby Wcielenia (1 Punkt Zwrotny), Cykle, Wyzwania, wibracje imienia i nazwiska... Kiedy przeanalizujemy wszystko, dopiero wtedy mozemy tak naprawdę ocenic daną relację. Oczywiscie, lepiej, jesli Drogi Zycia sa zgodne, ale np. tutaj bedzie ladnie, a biorytmy beda niezgodne - to tez istotne. Ja sama jestem 5 i najlepszych przyjaciół-kumpli mam wśród 5, co sie numerologicznie sprawdza, ale zwiazki akurat z tymi konkretnymi osobami nie mialyby szans - wlasnie ze wzgledu na nasze biorytmy. Ogólnie rzecz biorąc, 5 to osoby o bardzo wysokiej energii. Lubią wywoływac wokół siebie aurę podniecenia. 5 komunikuja sie w zupelnie inny sposób niz 4, co czasami prowadzi do błędnej interpretacji i moze ranic uczucia. 4 sa bardzo bezposrednie, podczas gdy 5 moga byc bardziej czarujace, nawet postepujac wbrew sobie, tylko po to, by druga osoba poczula sie lepiej i przyjemniej. 4 zostaja w niezdrowych zwiazkach, tylko dlatego, ze nie lubia zmian i nie lubią odchodzic. 5 moga czuc sie złapane w pułapkę i chciec odejsc. Prawdziwy szacunek i sluchanie sie nawzajem jest kluczem do zachowania dobrego związku. Ty masz w swojej podliczbie Drogi Zycia wibrację szczesliwą - 23 Jest to wibracja tzw. szczęścia do ludzi. Jest to wibracja, która powoduje, że ludzie chcą z nami być, chcą nam pomagać, chcą z nami współpracować, widzą w nas możliwości. To ludzie lgną do nas z propozycjami, a nie my np. musimy poszukiwać sponsora, człowieka, który zaświadczy za nas. To jest szczęście do ludzi. Ta wibracja bardzo często może powodować, że wokół jej właściciela jest tłum ludzi i czasami mówi się tak: nikt nie jest głębokim przyjacielem, ale jeśli dziś miałabym powiedzieć kto jest mi bardziej bliski, a z kim mam lżejsze więzi to nie umiałabym tego wybrać. Czyli te relacje są na równym poziomie. Ludzie chcą nam ofiarowywać nie żądając niczego w zamian, a zwykle ludzie jak chcą coś dać to chcą w zamian coś otrzymać. Twój chłopak tez ma takich szczesliwych wibracji dosc trochę Do 23 dochodzi 17 - szczęśliwa gwiazda. Opieka sił niewidzialnych. Nadzieja. Siła kreacji, wyobraźni, intuicji. Wskazuje często na posiadanie talentu muzycznego lub daru jasnowidzenia. Przynosi nagrody, spełnienie, bogactwo dzięki szczęściu i talentom. Zapewnia sukces w dziedzinach, których badanie wymaga dużej koncentracji. Człowiek posiadający tę liczbę w swojej karcie zawsze będzie chroniony, nawet jeśli pozornie, w jego odczuciu jego życie jest niełatwe. Chłopak ma szczescie, jednym słowem Ale tutaj dochodzi jeszcze jedna kwestia - jedna z mozliwych kombinacji podliczb jego Drogi Zycia to 22. Liczby mistrzowksie maja to do siebie, ze daja nam niesamoiwita moc, mozemy za ich pomocą wiele osiągnąc, jesli podejmiemy wysilek. Ale jak wszystko, wibracje takie maja tez druga strone medalu, jesli wibrujemy negatywnie. U Twojego chłopaka ma miejsce opcja pierwsza Pozytywnie rozwinieta 22 to mistrzowski budowniczy, ktory lubi przetwarzac ideały w konkretne formy dla dobra wszystkich. Ma zdolnosci menadzerskie/ kierownicze, jest praktyczny. Lubi wszsystkich ludzi, dobrze czuje sie w grupie, szczególnie wowczas, gdy pracuje dla wyzszych celów. 22 sa zwykle uczciwymi, idelaistycznymi ludzmi wielkich sukcesów. Liczba ta mzoe skierowac dana osobe ku funkcjom rządowym. Na pv moge wyslac szerszy opis, gdybys chciala. Na karmicznosc Waszego zwiazku wpływa jeszcze jednak kwestia - Cykl Produktywny Twojego chłopaka = Twoja Droga Zyciowa = 5/23. Bedzie to dla niego czas bardzo aktywny, przyniesie wiele zmian i tutaj masz pewne zadanie do wykonania. Jako 5 mozesz pomóc mu w jego nowych poczatkach. Jako 4 nie lubi zmian, wiec Ty tutaj mozesz wiele zdzialac, wplynac na niego, sparwic, by przekonał sie do nadchodzacych okazji, nowego stylu zycia itp. Jednym słowem - pomóc mu w realizacji tego Cyklu Piszesz tez o trudnych chwilach... Przypuszczam, ze wynikaja one po czesci z Twojego Cyklu Formującego = 9. To okres zazwyczaj trudny, pełny napieć, emocjonalny. Problemy natury uczuciowej sa tez tutaj bardzo mozliwe. Na wstepie pisalam o biorytmach. Sprawdzilam tez Wasze - i niestety, mogłoby byc znacznie lepsze Wasze biopowinowactwo: fizyczne: 30% psychiczne: 21% intelektualne: 57% Przyjume sie, ze dla zwiazków nie powinno byc one ponizej 33%. Jesli tak jest, powoduje to w pewnym sesnie poczucie obcosci partnerow wobec siebie. Prosiłas, zebym pisala szczerze... Vienko, przykro mi bardzo to pisac, ale sama juz na pewno sie domyslasz, jak jest Zwiazek dwu liczb toksycznych plus słabe biorytmy nie wróży dobrze Twój chłopak ma jeszcze w swoich Wyzwaniach Zyciowych same 2 (mamy 3 wyzwania: I wtórne, II wtórne i główne), a to takze oznacza trudnosci w zyciu prywatnym i uczuciowym, problemy ze stworzeniem harmonijengo zwiazku, jest to lekcja współpracy, dialogu, umiejetnosci słuchania itp. Poza tym nie widze wibracji, które mogłyby Waszemu zwiazku zaszkodzic (w 3 Punkcie Zwrotnym masz 11, wiec moze byc nerwowo, z tymi 11 roznie bywa, ale bezposredniego wplywu na zwiazki nie maja). I musze na koniec napisac, ze bardzo podoba mi sie sposób, w jaki podchodzisz do sprawy To, czego sie nauczylas wykorzystalas do spojrzenia na pewne kwestie z innej strony - i bardzo słusznie. Kazdy z nas postrzega swiat inaczej, kazdy jest inny - numerologia pokazuje i tlumaczy dlaczego. Jesli rozumiemy przyczyny zachowania danej osoby czy konkretny bieg wydarzen, latwiej jest nam isc do przodu, godzic sie na cos, byc wyrozumialym...widziec sens I proszę, tak trzymaj Nie pozwól by cyferki decydowaly za Ciebie - niech bede wskazówka, drogowskazem, ale nie wyrocznią. Wasz zwiazek wymaga sporo kompromisów, dialogu, współpracy - o tym wiemy np. z numerologii, ale to Wy decydujecie, którą drogą pójdziecie. Wiedzac, z czym przyjdzie sie Wam zmierzyc, na co macie zwrócic uwagę, zawsze bedzie juz latwiej Zycze wszystkiego dobrego Pozdrawiam, Magda Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez maddie88 Cytuj
walerka Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 maddie Pisałam już wcześniej i dostałam odpowiedż ale taką bardzo ogólną,dotyczącą właściwie tylko drogi życia.Bardzo za nią dziękuję ale mam jeszcze prośbę o bardziej szczegółowy opis,o punkty zwrotne,produktywne itp.Domyślam się że to trochę roboty ale bardzo bym o taki opis prosiła,będę cierpliwie czekała.Pogmatwało mi się trochę to życie,sporo problemów sypnęło mi się na głowę dlatego tak bardzo pomogła by mi świadomość że to może akurat taki przełomowy moment i że być może niedługo wszystko się poukłada.Oczywiście jęśli wyciągnę odpowiednie wnioski z lekcji którą dostałam .Jeszcze raz podaję datę 21.06.1969r ,tym razem już tylko moją. Bardzo proszę o odpowiedż. Cytuj
Vienka Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) Maddie dziękuję Ci za tak wyczerpującą odpowiedź! Nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy Właściwie wszystko, co napisałaś pokrywa się z rzeczywistością. Ja mam skłonności wielkie do tego by robić coś wbrew sobie, by druga osoba poczuła się lepiej. A mój chłopak jest dość konserwatywny. Trzyma się "wieczność" jednego i trzeba się nagimnastykować, żeby przemówić mu do rozumu. Co do 23 w mojej DŻ, to też jest cała prawda. Wszyscy chcą mnie uszczęśliwiać, mimo że ja rzadko się o to proszę. Jeśli chodzi o 9 w moim cyklu - miałam wcześniej wielkie problemy z emocjonalnym podejściem do wszystkiego. Szybko dawałam się wyprowadzić z równowagi. A mój chłopak właśnie przeciwnie - jest totalnie spokojny i wrażliwy. Mieliśmy problemy, bo ja jestem dość ambitna, a On miał niezbyt miłe dzieciństwo, problemy w rodzinie, co odbijało się na szkole, później studiach. Pisałam o tym, że zmieniło się moje podejście do ezoteryki. Mam wrażenie, że od tego czasu przestałam podchodzić tak emocjonalnie do spraw albo to On mi pokazał, że trzeba złapać oddech, zanim się powie coś, czego potem można żałować. Czasami miałam problemy z cierpliwością, bo wiele razy Mu tłumaczyłam, że niektóre rzeczy są złe, że musi zacząć myśleć o sobie i swojej przyszłości. To kończyło się wiele razy fiaskiem. Ale od tego momentu przełomowego w moim życiu, kiedy odpuściłam sobie walkę z całym światem, kiedy zaczęłam rozumieć jego sytuację, wtedy zaczęło się w końcu układać. (NIE ZAPESZAĆ) Wiele rzeczy zrozumiałam w ciągu swojego, jeszcze krótkiego życia. Pisałaś o biorytmach, że nie jest za dobrze (tym się nigdy nie interesowałam), że pokazują, że jesteśmy odmienni (jak numerologia). Tu się zdziwiłam, bo fakt, że w wielu sprawach musimy sobie natłumaczyć. Nasze podejścia często są odmienne. Hmm ale w chwili, gdy Go poznałam, poczułam, że to jest człowiek z mojego świata. Wcześniej nikogo takiego nie znalazłam (prócz rodziców), zawsze czułam, że ktoś mnie nie rozumie do końca. A z Nim czasami wymienię się spojrzeniami i wszystko jest jasne. No tak. Teraz trochę zaprzeczam temu, co napisałam wcześniej, że muszę mu się natłumaczyć długo o co mi chodzi itp. Ale tłumaczę sobie, że powodem tego jest fakt, że ja miałam piękne, szczęśliwe życie, zawsze w miłości, zawsze w rozmowie, a On w wielu kwestiach musiał radzić sobie sam. Trudno jest czasami w związkach. Wiem, że wielu ludzi ma o wiele większe problemy niż ja, ale dla każdego z nas, jego związek jest szczególny. Mój dla mnie też. I kiedy się naprawdę kocha, trzeba iść na kompromis i zawsze rozmawiać, uczyć się empatii. Może Bóg tak chciał, że trafiłam na to forum w strasznie ciężkiej dla mnie chwili, kiedy żadne z przyjaciół nie potrafiło mnie zrozumieć. A raczej miało wypisane na twarzy ODPUŚĆ GO SOBIE. Szukałam wtedy pocieszenia, jakiejś siły, żeby jeszcze tliła się we mnie nadzieja. I ta siła się znalazła. Teraz nie żałuję, że godzinami czytałam o karmie, o tym jak ważny jest duchowy rozwój. Moje życie stało się lżejsze, a w moim związku się powoli układa (NIE ZAPESZAĆ ;D przepraszam, że to ciągle pisze, ale jak znajomi, przyjaciele się mnie pytają JAK IDZIE? i jak odpowiem że super, to za parę dni się wali. może zbytnio się tym przejmuje? albo sama sobie wymyślam? nie wiem. nie cierpię zapeszać). Wiem, że jeśli kiedyś staniemy przed większymi problemami, nawet jeśli kiedyś życie spłata nam figla i się rozstaniemy, to nie będę żałować tych starań, bo życie jest ciągłą nauką. A nie ma nic cenniejszego, niż zauważyć zmiany na dobre w samym sobie i w drugim człowieku - przez siebie kochanym. Mi nic nie daje większej satysfakcji. Warto wierzyć, nawet jeśli nasze życie zmieni się o 180 stopni. Dziękuję jeszcze raz za Twoje uwagi i szczerość. To wszystko mnie motywuje. Bardzo mi pomogłaś i cieszę się, że mogę zwierzyć się ludziom, którzy nie są totalnymi realistami wyśmiewającymi duchowość. Maddie! Cieszę się, że poznałam inna 5 Wśród najbliższych i dalszych znajomych nie znalazłam jeszcze 5 a co jest właśnie zastanawiające, najbliższe mi osoby są 4. Pozdrawiam i również życzę Ci wszystkiego, co dla Ciebie najlepsze Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez Vienka Cytuj
maddie88 Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Maddie dziękuję Ci za tak wyczerpującą odpowiedź! (...) Pozdrawiam i również życzę Ci wszystkiego, co dla Ciebie najlepsze W 100% podzielam to, co napisałas Zycie jest ciagłą lekcją: wydarzenia, problemy, ludzie, których spotykamy - są dla nas nowym doswiadczeniem i osobiscie jestem głęboko przekonana, ze nic nie dzieje sie przez przypadek. Pisałas, ze, spotykajac swojego chlopaka mialas poczucie, ze jest to wreszcie ktos "z Twojego swiata" To dodatkowe potwierdzenie połączenia karmicznego takie oosby sa dla nas bliskie juz od pierwszej chwili, chociaz tak naprawde jeszcze niewiele o nich wiemy. Vienko, jestem pełna podziwu i naparwdę cieszę się, że własnie w taki sposób podchodzisz do nuemrologii, że rozumiesz, o co w tym wszystkim tak naprawdę chodzi Mnie tez wydaje sie, ze na ten portal przez przypadek nie trafilas Co do zapeszania... Ja tez tak mam Ale to dziala na takiej zasadzie, ze cos powiesz, boisz sie pozniej, ze sie nie zrealizuje (bo Ci bardzo na tym zależy) i w efekcie idzie cos nie tak - takie programowanie sobie podswiadomosci :] Sorki, jesli jestem nachalna ;p, ale sprawę podswiaodmosci m.in wyjasnia Silva i wydaje mi sie, ze ta ksiazka moglaby Cie zainteresowac... Albo mozesz sobie poczytac tez tutaj na forum, jesli tematyka Cie zainteresuje - moge przeslac tę ksiazkę Pozdrówka, Magda Cytuj
Vienka Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 No zapomniałam o tym napisać w poprzednim poście! Z chęcią poczytam o Silvie. Rozszerzę swoje horyzonty ;D Jeżeli nie sprawi Ci to kłopotu, to prześlij na meila: [email protected] a jak jest w necie gdzieś dostępna, to podaj mi tytuł, ja sobie ściągnę Pozdrowienia, Ewelina Cytuj
violus1988 Napisano 9 Sierpnia 2010 Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam czy ja także mogłabym prosić Wioleta,Patrycja 06.07.1988 i Tomasz 14.06.1987 z góry bardzo dziękuje:) Cytuj
maddie88 Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) maddiePisałam już wcześniej i dostałam odpowiedż ale taką bardzo ogólną,dotyczącą właściwie tylko drogi życia.Bardzo za nią dziękuję ale mam jeszcze prośbę o bardziej szczegółowy opis,o punkty zwrotne,produktywne itp.Domyślam się że to trochę roboty ale bardzo bym o taki opis prosiła,będę cierpliwie czekała.Pogmatwało mi się trochę to życie,sporo problemów sypnęło mi się na głowę dlatego tak bardzo pomogła by mi świadomość że to może akurat taki przełomowy moment i że być może niedługo wszystko się poukłada.Oczywiście jęśli wyciągnę odpowiednie wnioski z lekcji którą dostałam .Jeszcze raz podaję datę 21.06.1969r ,tym razem już tylko moją. Bardzo proszę o odpowiedż. Witam walerko Jesteś 7/16,a to może powodowac problemy w zyciu uczuciowym i rodzinnym. Bardzo ważne, abyś w relacjach z ludźmi wystrzegała się egoizmu, zazdrości, ambicji czy współzawodnictwa. Przypuszczam, że jestes osoba życzliwą, więc daleko Ci do takich uczuć, ale np. w sytuacji, kiedy spotyka nas od kogos krzywda, trudno jest nie żywić żalu... A Twoją lekcją jest wystrzegać się negatywnych emocji w stosunku do innych ludzi oraz budowac zaufanie do samej siebie. W 1 Punkcie Zwrotnym masz 9/27. Ta 27 moze powodowac, ze na pierwszym miejscu stawiasz drugiego człowieka i jego potrzeby. Mozesz nie miec silnej potrzeby stworzenia związku, ale ta wibracja mówi o tym, że jest to jakby Twój obowiązek (obecna 2). Okoliczności zycia w dziecinstwie najparwdopodobniej wpłynęły na Twoją wczesną dojrzałosc wewnętrzną. Może występowały też zmiany okoliczności życia czy miejsca zamieszkania. Dla 9 charakterystyczne sa podróże. Koniec wpływu 9 z 1 Punktu Zwrotnego jest zazwyczaj emocjonalnie cieżkim przezyciem, np. związek uczuciowy moze skonczyc sie rozczarowaniem Ale z 9 wyszlas juz dawno, ok. roku 1998, wiec problem nie tkwi tutaj. Obecnie jestes w 3 Punkcie Zwrotnym o wibracji 1/19/55 i Cyklu Produktywnym o wibracji 3. 19 to karma, a 55 - liczba mistrzowska. 1 daje Ci możliosc wyjscia z inicjatywą, samorealizacji, realizacji włanych pomysłów... To będzie dla Ciebie czas aktywny, czas nowych okazji, nowych początków. Bardzo ważne jest, abys szła tak...trochę przebojem (oczywiscie w granicach rozsądku ) 19 natomiast mówi o tym, ze zdobytą wiedzę będziesz musiala wykorzystac dla dobra innych... Najprawdopodobniej przydarza Ci sie sytuacje zmuszajace Cie do przemyslen swojego zycia, poznania samej siebie - a w efekcie wewnętrznego wzbogacenia się. I to własnie ta wiedza masz dzielic sie z innymi. To cos na zasadzie doswiadczenia, madrosci zyciowej. Tutaj jest tez kladziony nacisk na okazywanie innym milosci i szacunku - pod zadnym względem nie wolno wykorzystywac innych do swoich celów. 55 podkresla znaczenie 19 - mówi, aby byc liderem w sluzbie innym, przewodniczyc dzialaniom na rzecz innych... Wibracja mistrzowska daje niesamowita moc i mozliwosci. Ale z mistrzowskimi jest wlasnie tak, ze z nimi mozesz osiagnac bardzo wiele, ale jednoczesnie bedziesz musiala wlozyc w cos współmiernie duzo wysiłku, przeszkody moga niekiedy wydawac sie nie do przejscia - ale tylko wydawac. Jesli podejmiemy wyzwanie, nie bedziemy sie bac tej lekcji, to ta wibracja mistrzowska bedzie nam sprzyjac... Czyli to dziala na zasadzie wagi - mozesz osiagnac o wiele wiecej niz osoba jedynie z wibracja 1, ale tez napracowc bedziesz sie musiala wiecej... Cykl Prosuktywny o wibracji 3 mówi o dzialalnosci związanej z komunikacją wszelkiego rodzaju. Mozesz np. realizowac sie w dziediznach artystycznych, handlowych itp. Natomiast bardzo wazne jest, abys unikala rozproszenia się, jak i równiez powinnas panowac nad swoimi emocjami (jako 21 z dnia ur. masz do tego skłonnosci). Całą swoją energię i zdolnosci powinnas skupiac na jednym celu. W przeciwnym wypadku tracic bedziesz wiele energii, czasu i pieniedzy...a w ostatecznosci moze doprowadzic to do zahamowania rowzwoju Twojej osobowosci/ ekspresji i niepowodzeń (nie twierdze, ze tak bedzie i juz - ale takie zagrozenie istnieje). Czyli jest to okres, w którym powinnas skupic się na tworzeniu, organizowaniu, przedsiębiorczosci - 1 daje Ci taką możliwośc (3 zawęża krąg opcji), ale ważne jest, aby to było z myśla o innych, abys swoje doswidczenie wykorzystywala takze dla dobra innych osób. Czy to minie? Minie, jesli sama bedziesz tego chciala... Rozumiem, ze nie jest Ci teraz łatwo, ale teraz jest właśnie czas, aby wziac sprawy w swoje ręce To okres procesu indywidualizacji i realziacji, krystalziacji Twojej osobowosci, nauki autonomii oraz wprowadzania mysli w czyn. Przede wszsytkim musisz liczyc na siebie (chociaz pomoc przyjaciół jest tez tutaj bardzo mozliwa), to takze czas, kiedy masz mozliwosc znalezienia własnej drogi w zyciu. Moze to, przez co teraz pzrechodzisz, jest dla Ciebie pewną wskazówka, lekcją. Nie bój się iśc do przodu, wziac sprawy w swoje ręce - wibracje mistrzowksie wymagają nieraz wiele odwagi. Powodzenia Pozdrawiam, Magda Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez maddie88 Cytuj
orbitka86 Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 kocham faceta z którym mam karmę... jak można ją przezwyciężyć?? jak ominąć?? Cytuj
maddie88 Napisano 13 Sierpnia 2010 Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam czy ja także mogłabym prosić Wioleta,Patrycja 06.07.1988 i Tomasz 14.06.1987 z góry bardzo dziękuje:) violus, Wg numeorlogii nie jestescie zwiazkiem karmicznym. Ty jestes numerologiczną 3, a Twój partner 9/27. Związek 3-9 Może to być związek przepełniony śmiechem, radością i fantastycznymi rozmowami, konieczne jest jednak to, by 9 pozostawiła w cieniu swoje możliwe stare sprawy rodzinne, które mogłyby miec wpływ na bieżący związek z 3 (6 w Cyklu Formującym). 3 z kolei powinna wziąć sobie problemy 9 do serca, ale jesli nie uda sie jej pomóc w ich rozwiązaniu, 3 moze wtedy wpasc w rozpacz. Zwiazek ten bazuje na werbalnej komunikacji. 3 z 9 tworzą intensywny związek. Para ta powinna zafundowac sobie od czasu do czasu romantyczną ucieczke od rzeczywostości 3 z 9 bede chetnie poznawac nowych ludzi, nowe idee i dzielic sie swoimi opiniami na każdy temat. Para ta w gruncie rzeczy przez większośc czasu bedzie sie ze sobą zgadzac, ale, jak we wszystkich związkach, duchowa baza powinna wpłynać na zdrowie tego związku. Twój partner ma w podliczbie 27, a to oznacza, że jest osobą uduchowioną, mądrą wewnętrznie. Może to przekładać się na nieumiejętnosc okazywania uczuc. Ale w tym właśnie twki jego lekcja - musi on takze realizowac sie na planie fizycznym, emocjonalnym. Nie moze dopuscic by "swiat wewnętrzy" zdominowal "swiat zewnętrzny". Ty tez osobą wylewną raczej nie jestes (7 w Cyklu Produktywnym), ważne jest dla Ciebie, abys miala swoje chwile samotnosci. Do tego 4/13 z 1 Piunktu Zwrotnego swiadczy o tym, ze twardo stapasz po ziemi, pracujesz na przyszlosc, tworzysz fundamenty. To wbracja mówiąca o ciągłych zmianach. Uczy metodycznosci, wytrwalosci, cierpliwosci - gł. w pracy, w dążeniu do czegoś poprzez pracę. Dla Twojego partnera rodzina ma duże znaczenie (6 w Cyklu Formującym), być może sam bardzo pragnie swojej. 2/11 w 1 Punkcie Zwrotnym potwierdza, ze wazne sa dla niego zwiazki i przyjaznie, relacje z drugim człowiekiem. Byc moze matka lub inna kobieta z jego rodziny odgrywa w jego zyciu bardzo dużą rolę, ma tutaj na niego duży wpływ. 11 moze wprowadzac niepokój, nerwowość, ale przewaznie ten Punkt Zwrotny realizuje sie na poziomie wibracji 2. Czyli mam takie wrażenie, że na poziomie werbalnym wszystko jest ok, natomiast emocjonalnym - juz nie koniecznie. On jest człowiekiem wrażliwym, uczuciowym, ceniącym instytucje rodziny, a Ty troszkę chłodna emocjonalnie. Dodatkowo jego 27 może powodpwac problemy z uzewnetrznianiem emocji, mozliwe, ze bardziej bedzie je przezywac w sobie niz okazaywac na zewnątrz. Twoja 6 z dnia ur., a jego 14 wprowadza rowniez maly dysonans. Ty bys chetnie zostala w domu, zajela sie obowiazkami itp., dobrze czujesz sie w domowym zaciszu, on natomiast nie znosi rutyny - lubo zyc aktywnie, zdobywac doswiadczenie, a takze przez to sie uczyc. Co ciekawe, macie identyczne Wyzwania Zyciowe: I wtórne: 1, II wtórne: 2, glówne: 1. WYZWANIE NR 1 Główny problem to: kłopoty z osiagnięciem niezbędnej dyscypliny wewnętrznej. Samodzielny rozwój stanowić może problemy; wystąpić może skłonnosć do naduzywania włądzy i dominacji (macie dwie 1). Należy: nauczyć się panować nad sobą i nad własnym życiem. WYZWANIE NR 2 Główny problem to: wspólpraca z innymi ludzmi. Moze nastreczac problemów w zyciu uczuciowym. To lekcja dialogu, umiejętnosci słuchania, wyrozumiałości itp. Należy: dążyć do równowagi w stosunkach z otoczeniem. Biopowinowactwo macie bardzo ładne: fizyczne: 73% psychiczne: 71% intelektualne: 51% Pozdrawiam, Magda Cytuj
walerka Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 maddie Pięknie dziękuję .Tak wiele z tego co napisałaś zgadza się...Właściwie wszystko...A najciekawsze że sama jakoś to wszystko przeczuwałam,że te wszystkie sytuacje które mnie spotykają są na prawdę ważne i potrzebne dla mojego rozwoju,i właśnie żebym nauczyła się tego o czym piszesz.Teraz gdy mam potwierdzenie tego, na pewno będzie mi łatwiej posuwać się do przodu.Serdecznie Cię pozdrawiam . Cytuj
Suchy Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 Czy ja też mógłbym prosić ? Ja 02.03.1983 Ona 07.01.1985 Cytuj
franczeska73 Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam:) Mogłabym prosić także Joanna 24.05.1973 partner: Paweł 08.06.1967 pozdrawiam i z góry dziękuje Cytuj
MysticRose Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 (edytowane) Pytanie dotyczy mojej znajomości z dwa lata starszym chłopakiem. Podkreślam, iż nie jesteśmy parą. znamy się od półtora roku, to co nas wiąże bardzo trudno jest nazwać konkretnie. nie jest to związek partnerski, nie jest to koleżeństwo, przyjaźń tez nie. znajomość bardzo "szarpana" - bardzo się do siebie zbliżamy i nagle oddalamy, występują same skrajne emocje, miłość (miłość, nie zakochanie, trudno mi to wyjaśnić. miłość jako totalne zrozumienie. pragnę, by on był szczęsliwy) i nienawiść, ogromne oddanie lub zupełna obojętność. doprowadzamy się nawzajem to radości jak i do płaczu, bardzo silne przyciąganie seksualne. owszem, przez pierwsze pare miesięcy byłam szaleńczo zakochana, byłam pewna, że to właśnie ta osoba, miałam depresję. wierzyłam, że jak nie staniemy sie parą teraz, to spotkamy się za parę lat, wierzę w to do dzisiaj. jak na razie 7 razy kończyłam znajomość. jednak (jak on to stwierdził) za każdym razem wracałam do niego jak narkoman na głodzie :] znajomość, która ogromnie mnie wykańcza, wydaje mi się, że go również. On zagadał mnie zupełnie ot tak, widziałam, że jest bardzo zaskoczony tym co między nami się rozwija. nikt nigdy mnie tak nie rozumiał, nikt nigdy go tak nie rozumiał jak ja. czytamy sobie w myslach, bez problemu odczytujemy lęki. czuję, że znajomość ta jest czymś do odrobienia z przeszłego wcielenia, z drugiej strony może po prostu sobie wmawiam. potrzebuję obiektywnej oceny, komentarza. moja data urodzenia to 08.12.1992 (tak, dopiero w grudniu osiąganę pełnoletniość, ale to chyba nie ma znaczenia, bo przecież osoby z poprzednich wcieleń można spotkać na każdym etapie życia ) i jego 23.07.1990. czy sa potrzebne jeszcze jakieś dane? Edytowane 3 Września 2010 przez MysticRose Cytuj
arabika Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Wg numerologi macie powiązanie karmiczne... Ty masz Drogę Życia 5 on Cykl produkcyjny 5... Suma waszych dróg życia daje 9... Odszukam w notatkach co znaczy takla wibracja partnerska i wykleję Ci. Cytuj
arabika Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Wibracja związku 9:związek karmiczny, związek lekcja, który albo rzeczywiście się rozpada i to bardzo szybko, czyli w którym nie dochodzi do tzw. długo terminowości, albo związek, który jest trudny od początku, wchodzi w fazę realizacji i nie ma momentu, w którym drogi mogą się rozejść, czyli jedna i druga strona w jakiś przedziwny sposób jest ze sobą połączona. Związek obłożony lekcją karmiczną, czyli partner jest poniekąd na miarę wewnętrznych potrzeb, jeśli chodzi o realizację założeń duszy. Trudne związki, związki głęboko powiązane wewnętrznie, ale związki, w których obie ze stron mogą się czuć samotne. 9 daje pewien rodzaj spuścizny bycia przewodnikiem, bycia mistrzem, nauczycielem. Po przejściu przez taki związek możemy nie tyle udzielać rad, ile możemy artykułować mądrość wyciągniętą z doświadczeń. Jest związek, gdzie bardzo często, jeśli już trwa, to kończy się w momencie odejścia, czyli tzw. związek „póki nas śmierć nie rozłączy”. Bardzo często występuje w takim związku pewien rodzaj spuścizny medycznej, czyli jedna osób może być chora i ta druga osoba przy niej uczy się również czegoś na poziomie duchowym, a nie tylko i wyłącznie tego poziomu realizacji intelektualnej. 9 daje związek lekcję i cokolwiek miałoby to nie znaczyć związek, który jest trudny do rozdzielenia. Jeśli już zostanie zaciśnięty, związek, w którym mogą występować problemy natury: choroba ciężka jednej ze stron i związek, w którym bardzo często śmierć nas rozłącza dopiero. Często tego typu związki są związkami, które przestają żyć razem, bo żyją obok siebie, fizycznie przestają się realizować we wspólnej przestrzeni, ale formalnie nie zostają rozpisane. Co prawda teraz jest bardzo dużo takich związków z nieregulowanymi sytuacjami prawnymi, natomiast ta 9 jeszcze jakby przyświeca tego typu historii.+ Bardzo fajny związek, jeśli jest to związek ludzi pracujących w systemie, np. medycyny, w systemie nauczycielstwa, czyli wtedy tacy ludzie mają wspólną codzienność i chociaż każde z nich ją realizuje w pewnym sensie po swojemu to przynajmniej mają ten wspólny punkt. Jeśli nie ma wspólnych zainteresowań to jest to związek, gdzie jedna osoba uczy się drugiej, a z drugiej strony odczuwa ogromną samotność istnienia w związku. Najgorszy rodzaj samotności to samotność u czyjegoś boku. Źródło: wg programu Tarociski Danuty. Cytuj
azja_k Napisano 9 Września 2010 Napisano 9 Września 2010 Również bardzo chciałabym poznać co łączy mnie i mojego męża: Asia 19.05.1976 i Zbyszek 29.07.1973. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Cytuj
arabika Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 Również bardzo chciałabym poznać co łączy mnie i mojego męża:Asia 19.05.1976 i Zbyszek 29.07.1973. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Jesteście powiązani karmicznie (wg numerologii) - Ona ma liczbę 2 z Drogi Życia, a On z Cyklu Produkcyjnego. Suma Waszych dróg życia daje 4, co mniej więcej znaczy: „Wibracja 4 jest zamknięciem, jest to symboliczne panowanie na 4 żywiołami, są 4 punkty podparcia, jest to kwadrat, który stanowi pierwszą podstawę do budowania do góry, dlatego związki oparte o wibrację 4 będą najczęściej związkami, w których wszystko jest poukładane, w których wszystko jest od-do, w których wszystko jest ponazywane. Są to związki z dość dużą siłą materii, czyli jest to uprawnienie wnoszenia materii, ale też jest to uprawnienie do korzystania z tej materii. Każda wibracja ma swój plus i swój minus. Dobrze, jeśli związek oparty o wibrację 4 tworzą osoby pracowite, bo 4 to jest praca u podstaw, jest to zaangażowanie i jest to mozolne dążenie do celu. Dobrze zatem, jeśli w związku opartym o wibrację 4 cel jest jasno sprecyzowany. Można byłoby powiedzieć – to jest związek dwójki planistów, którzy krok po kroku realizują plan 5-letni stworzony i dobrze, żeby nie zabrakło planu na kolejne 5 lat, bo wtedy może się zakradać atmosfera rozhermetyzowująca ten związek i w momencie kiedy to nastąpi może również nastąpić rozpad tego związku. Tutaj bardzo silnym aspektem jest ekonomia obydwu stron.” źródło: Tarocistka Danuta Cytuj
arabika Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 Witam:) Mogłabym prosić także Joanna 24.05.1973 partner: Paweł 08.06.1967 pozdrawiam i z góry dziękuje Nie jest to związek powiązany karmicznie, jednak suma dróg życia daje liczbę 5, która jest ciężką liczbą... mówi o nie niespokojności, o niestabilności, nie poukładaniu, nadmiarze energii, która towarzyszy temu związkowi. To związek szalenie dynamiczny, w którym ciągle coś się dzieje i związek, w którym moment, gdzie już jest coś poukładane jest to ostatni moment, kiedy panuje spokój, bo obydwie strony mogą mieć tendencje do wzniecania pożarów Cytuj
arabika Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 Czy ja też mógłbym prosić ?Ja 02.03.1983 Ona 07.01.1985 Jej Droga życia 8, jego Pierwszy Punkt Zwrotny 8, czyli powiązanie jest. Cytuj
karolinna Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 Bardzo proszę o analizę. To dla nas dobry czas wg numerologii? Jakieś karmiczne powiązania? Karolina 01.03.1990 Mariusz 09.06.1990 Cytuj
werona Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 KARMICZNA MIŁOŚĆ Niektórych ludzi łączą karmiczne związki. Taka może być też miłość. Jest wzajemna, ale nie spełniona z jakiegoś powodu. Mówi się więc wtedy, że dwie osoby są sobie przeznaczone. Upomina się o spełnienie nawet po wiekach, w każdym wcieleniu i w losach kolejnych pokoleń. Wiele jest znaków spotkania karmicznej miłości. Są informacjami, zawartymi w sprzyjającym układzie planet, by spotkanie mogło się zdarzyć. Na to wskazuje także bardzo dziwny przebieg życia, ale też wyjątkowa zgodność cech i dążeń obu osób. Spotkanie karmicznej miłości wskazuje też numerologiczna analiza związku. Niespełniona karmiczna miłość jest związkiem korzystnym bez względu na to, jakie nazwisko będzie nosić kobieta przed i po ślubie. Analizując setki cech mentalnych obu osób w najróżniejszych kombinacjach, osoby powiązane karmiczną miłością pasują do siebie "jak ulał"! W zasadzie, niczego nie trzeba zmieniać. Czasem są naprawdę potrzebne niewielkie warunki dla duchowego dopełnienia tej miłości i szczęścia. Bywa, że trzeba tylko pokonać nieprzyjające okoliczności, które mogły być powodem dawnej rozłąki. Partnerzy nie muszą dopasowywać się do związku, ponieważ są wyjątkowo zgrani, zgodni w poglądach i celach życiowych. Poszukiwania trwające wiekami Wielu ludzi czuje, że gdzieś na świecie jest osoba, którą nazywają „drugą połówką”. Nie wiedzą dokładnie, jak wygląda, kim jest i jakie są jej losy? Są jednak gotowi przyjąć ją na nowo do swojego serca bez względu na wszystko i wyrzec się dla niej wszelkich posiadanych wygód! Człowiek czuje, że taka osoba istnieje i trzeba ją odnaleźć! W przeciwnym razie jego dusza nie zazna szczęścia i spokoju. Będzie się to przejawiało niezrozumiałym uczuciem osamotnienia uczuciowego, może nawet próbą zagłuszania tęsknoty karmicznej w nieustannych romansach, nałogach, jak też przeżywanych dramatach, klęskach i rozczarowaniach lub rozpaczliwych próbach samounicestwiania. Nieszczęśliwa dusza grzęźnie w rozpaczy i nic jej nie zadowala; ani sława, ani pieniądze, ani żadne rozrywki towarzyskie. Jest głęboko nieszczęśliwa i sama dokładnie nie wie, dlaczego tak jest? Tęsknota za niespełnioną miłością karmiczną jest zawsze cierpieniem. Takim, którego nie da się zamaskować w pozornie udanym życiu lub związku z kimś innym. Od pierwszego spojrzenia Wcześniej lub później do spotkania karmicznej miłości dochodzi, bo cały wszechświat temu sprzyja! Ta miłość nie rodzi się powoli, ale wybucha nagle. Wystarcza jej jedno spojrzenie i rozpoznanie duchowe zakochanych. Jest jak piorun, magia, szaleństwo. Domaga się spełnienia - wbrew rozumowi, interesom i wygodzie życia. I choćby jej zaprzeczać, usiłować ją odepchnąć, to i tak dociera do głębi duszy i nie może zostać zapomniana. Może zburzyć cały poukładany plan bezpiecznego i spokojnego życia, zgodnego z narzuconymi zasadami środowiskowymi. Domaga się zjednoczenia duszy i ciała od wiekow i pokoleń! Jest więc siłą, nad którą trudno zapanować. Miesza siłę z bezsilnością, strach z nadzieją, porządek i rozsądek. A wszystko po to, aby dusze w triumfie nad czasem i przestrzenią stały się jednością. W uczuciu pełnej jedności i ekstazie bliskości Samo spojrzenie, nie wspominając o dotyku między osobami, związanymi karmiczną miłością, doprowadza do ekstazy, oszołomienia, utraty kontroli nad wydarzeniami i ich skutkami. I wcale nie chodzi o działanie hormonów, ale coś znacznie silniejszego i nieracjonalnego, co pozwala nawet duchowo kochającym się ludziom wyrzec się też fizycznej bliskości, mimo pragnienia zjednoczenia. Po to, aby czegoś nie zepsuć, nie zmarnować, nie stracić...kolejny raz. Rozkosz, jaką daje spotkanie z karmiczną miłością, może więc wywoływać zwykła z pozoru rozmowa o byle czym. Taka, która tworzy pozorny dystans i daje czas na ochłonięcie z wrażeń i ułożenie w głowie uczuć oraz ich zrozumienie. Takie spotkania są bowiem z jednej strony upragnione, ale też przerażające i zaskakujące. Ludzie mają wrażenie, jakby się znali od dawna. Przyjmują to spotkanie z niedowierzaniem, ponieważ są udręczeni tęsknotą i poszukiwaniem siebie wzajemnie. Kiedy spotkanie dochodzi do skutku, to wydaje się ono kolejnym życia podstępem i fałszywą nadzieją. To taka mieszanka szoku i strachu przed odkryciem własnej tajemnicy serca. Cechą charakterystyczną spotkania z karmiczną miłością jest to, że pojawia się zdolność do niezwykłego telepatycznego rozumienia uczuć i tęsknot drugiej osoby. Jednocześnie pojawia się nieśmiałość, speszenie, zawstydzenie, zagubienie. Takie osoby „czytają” swoje serca, dusze i wzajemne pragnienia wbrew oficjalnym komunikatom i zachowaniom. Potęga karmicznej miłości staje się jednoznaczna przy pierwszym pocałunku. Wybucha z całą mocą ponadczasowa tęsknota i radością bliskości. A ludzie... nie mogą potraktować pocałunku powierzchownie. Nigdy nie traci on dla nich znaczenia! Za każdym razem staje się odkrywaniem wzajemnego piękna ponadczasowej i ponadwymiarowej miłości. Zawsze jest ważnym łącznikiem bez względu na okoliczności – do końca wspólnego życia takiej pary. Przeszkody do pokonania Niestety, spotkania z karmiczną miłością nie są łatwe. Na jej drodze stoi wiele przeszkód, nawyków, a także...słabości i lęków mentalnych do przełamania. Podstawową sprawą, ale też problemem ludzi, może być uświadomienie sobie, że o tę miłość i osobę chodziło od zawsze, od wieków i jest wytęsknioną dla duszy. Spotkania raczej rzadko wypadają w łatwym czasie i okolicznościach. Tak musi być, ponieważ karmiczna miłość jest tą, która kiedyś (przed wiekami) została zmarnowana zbyt łatwym jej wyrzeczeniem jednej z osób. Zawisła więc w czasoprzestrzeni dla uregulowania relacji między dwiema osobami. Winny z dawna, będzie zatem mieć więcej utrudnień, aby tę karmiczną miłość (duchową) dopełnić dla spokoju obu dusz. Dopełnieniem wcale nie jest tylko seks. Nie wystarczy on do uzyskania spokoju partnerów, kochających swoje dusze. Nie da się od tego głębokiego uczucia uwolnić w żaden inny sposób, niż przez jasne określenie wzajemnych uczuć oraz zgodną decyzję obu osób o dalszym losie ich związku. Karmiczna miłość jest ogromnym szczęściem dla człowieka i spotkanie z nią jest bardzo czytelne. Taka miłość nie złamie podstawowej zasady istnienia, jaką jest wola człowieka. Rozkwitnie w radości, dając szczęście swoją obecnością, albo zniknie na zawsze, kiedy się jej ktoś wyrzeknie. Odda własne szczęście na rzecz szczęścia ukochanej osoby. Jeśli między partnerami istniał kiedyś konflikt, to powinien on być zamknięty w taki sposób, aby nie powodował dalszych cierpień. Spełnienie karmicznej miłości oznacza dla człowieka brak strachu, siłę wewnętrzną, spokój, ukojenie, koniec gry i pozorów. Wreszcie może on być tym, kim jest naprawdę i rozwijać się duchowo, by nieść swoim przykładem światło nadziei innym ludziom. Oznaką spotkania karmicznej miłości jest to, że czyni człowieka lepszym, piękniejszym, zdolnym pokonać własne słabości. I poznać ją po tęsknocie za drugim człowiekiem w małym i dużym rozstaniu, które nie znika w miłych kontaktach z innymi osobami. Źródło: www.e-numerologia.pl Cytuj
moni0988 Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 witam ja też poproszę o analizę Monika 09.01.1988r. i Zbyszek 04.02.1987 r.z góry dziękuję i pozdrawiam;) Cytuj
arabika Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 witam ja też poproszę o analizę Monika 09.01.1988r. i Zbyszek 04.02.1987 r.z góry dziękuję i pozdrawiam;) wg numerologii nie ma między wami połączenia karmicznego. Suma waszych dróg życia - 4 „Wibracja 4 jest zamknięciem, jest to symboliczne panowanie na 4 żywiołami, są 4 punkty podparcia, jest to kwadrat, który stanowi pierwszą podstawę do budowania do góry, dlatego związki oparte o wibrację 4 będą najczęściej związkami, w których wszystko jest poukładane, w których wszystko jest od-do, w których wszystko jest ponazywane. Są to związki z dość dużą siłą materii, czyli jest to uprawnienie wnoszenia materii, ale też jest to uprawnienie do korzystania z tej materii. Każda wibracja ma swój plus i swój minus. Dobrze, jeśli związek oparty o wibrację 4 tworzą osoby pracowite, bo 4 to jest praca u podstaw, jest to zaangażowanie i jest to mozolne dążenie do celu. Dobrze zatem, jeśli w związku opartym o wibrację 4 cel jest jasno sprecyzowany. Można byłoby powiedzieć – to jest związek dwójki planistów, którzy krok po kroku realizują plan 5-letni stworzony i dobrze, żeby nie zabrakło planu na kolejne 5 lat, bo wtedy może się zakradać atmosfera rozhermetyzowująca ten związek i w momencie kiedy to nastąpi może również nastąpić rozpad tego związku. Tutaj bardzo silnym aspektem jest ekonomia obydwu stron.” źródło: Tarocistka Danuta Cytuj
pjc Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Czy mogłabym prosić o analizę? Jestem bardzo ciekawa jak przedstawia się numerologicznie relacja między mną a moim partnerem. Z tego co czytałam o numerologii, to chyba mamy identyczne piramidy życia... On: 30.01.1988 Ja: 30.10.1988 Cytuj
arabika Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Czy mogłabym prosić o analizę? Jestem bardzo ciekawa jak przedstawia się numerologicznie relacja między mną a moim partnerem. Z tego co czytałam o numerologii, to chyba mamy identyczne piramidy życia...On: 30.01.1988 Ja: 30.10.1988 Na pewno jest to związek połączony karmicznie. Drogi życia oraz Cykle produkcyjne = 3 Suma Waszych dróg daje 6 z 15 6 w ogóle w systemie numerologicznym jest świętą liczbą, więc związek sygnowany tą wibracją nie jest jakimś tam związkiem. Jest w sposób wyjątkowy uświęconym związkiem. związek, który jest sygnowany tą wibracją jest przede wszystkim związkiem, gdzie najwyższą wartością jest rodzina jako jednia uczuciowa, nie jako układ zawarty, nie jako jednostka społeczna, nie jako wspólne kredyty czy wspólne założenia, czy wspólna realizacja, ale przede wszystkim jako ta pełnia i harmonia emocjonalna. 15 w tarocie jest odwołaniem się do karty Diabła, czyli w pewnym sensie związek, rodzina, którą żeśmy zbudowali, jeśli doprowadzimy ją do sytuacji nadmiaru, nadmiaru przyjmowanych na siebie obowiązków – wtedy sprawdza się, która ze stron ma taką tendencję, jakby składania się na ołtarzu układu pt. to ja nie będę tego robił, czy ja nie będę tego robił, żeby tę rodzinę utrzymać, wtedy niestety dochodzi do sytuacji, gdzie to, co żeśmy budowali staje się dla nas ciężarem, staje się dla nas ograniczeniem i rzeczywiście 6 z 15 może stworzyć układ rodzinny, który jest układem ograniczającym albo dla jednego z partnerów, albo dla obojga i wtedy będzie dochodziło do wewnętrznych rewolt, do wewnętrznych rewolucji, co w efekcie końcowym może decyzją jednej osoby doprowadzić do zerwania układu rodzinnego. źródło: wg tarocistki Danuty Cytuj
pjc Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Dziękuję bardzo, a czy mogłabym prosić o rozpisanie naszych dat urodzenia? Cytuj
karolinna Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 hej, pominięto mnie ;p Bardzo proszę o analizę. To dla nas dobry czas wg numerologii? Jakieś karmiczne powiązania?Karolina 01.03.1990 Mariusz 09.06.1990 ładnie proszę Cytuj
katie16 Napisano 25 Września 2010 Napisano 25 Września 2010 Witam. czy moglabym prosic o analize? czy to zwiazek karmiczny? ja 02.12.91, on 17.08.90 , bardzo prosze......... Cytuj
Dorotik Napisano 25 Września 2010 Napisano 25 Września 2010 Arabiko, mogę prosić o analizę mojego związku?ja 13.05.1977,on 3.10.1974.Z góry bardzo dziękuję Cytuj
arabika Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 numerologicznie nie jesteście powiązanie karmicznie. Suma waszych dróg życia daje liczbę 3 tj. jest to informacja o dużej ilości ludzi, którzy będą brali udział w tym związku, ale też istnieje zagrożenie tzw. trójkątów. Może one nie będą jeszcze niebezpieczne dla stałości związku, ale na pewno będą kładły się cieniem jeśli tych ludzi nam za dużo... Cytuj
arabika Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Arabiko, mogę prosić o analizę mojego związku?ja 13.05.1977,on 3.10.1974.Z góry bardzo dziękuję Numerologicznie nie ma powiązania karmicznego w waszym związku. Suma dróg daje liczę 4. „Wibracja 4 jest zamknięciem, jest to symboliczne panowanie na 4 żywiołami, są 4 punkty podparcia, jest to kwadrat, który stanowi pierwszą podstawę do budowania do góry, dlatego związki oparte o wibrację 4 będą najczęściej związkami, w których wszystko jest poukładane, w których wszystko jest od-do, w których wszystko jest ponazywane. Są to związki z dość dużą siłą materii, czyli jest to uprawnienie wnoszenia materii, ale też jest to uprawnienie do korzystania z tej materii. Każda wibracja ma swój plus i swój minus. Dobrze, jeśli związek oparty o wibrację 4 tworzą osoby pracowite, bo 4 to jest praca u podstaw, jest to zaangażowanie i jest to mozolne dążenie do celu. Dobrze zatem, jeśli w związku opartym o wibrację 4 cel jest jasno sprecyzowany. Można byłoby powiedzieć – to jest związek dwójki planistów, którzy krok po kroku realizują plan 5-letni stworzony i dobrze, żeby nie zabrakło planu na kolejne 5 lat, bo wtedy może się zakradać atmosfera rozhermetyzowująca ten związek i w momencie kiedy to nastąpi może również nastąpić rozpad tego związku. Tutaj bardzo silnym aspektem jest ekonomia obydwu stron.” Cytuj
arabika Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Witam. czy moglabym prosic o analize? czy to zwiazek karmiczny? ja 02.12.91, on 17.08.90 , bardzo prosze......... Powiązanie karmiczne z liczby 7 - Twoja Droga Życia wynosi 7 a jego I Punkt Zwrotny. Suma waszych dróg to 6/15 o której poczytasz tutaj: http://www.ezoforum.pl/numerologia/12974-zwiazki-karmiczne-22.html#post258520 Cytuj
katie16 Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Dziekuje za odp.... a czym moglabym poprosic o nieco szersza interpretacje, bo prawde mowiac niewiele z tego rozumiem.... co oznaczaja te wszystkie liczby.... bylabym bardzo wdzieczna... Cytuj
arabika Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Dziekuje za odp.... a czym moglabym poprosic o nieco szersza interpretacje, bo prawde mowiac niewiele z tego rozumiem.... co oznaczaja te wszystkie liczby....bylabym bardzo wdzieczna... poczytaj tutaj: http://www.ezoforum.pl/drogi-zycia/5459-droga-zycia-7-a.html oraz tutaj: Kurs numerologii Cytuj
Dorotik Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Dziękuję Arabiko i cieplutko pozdrawiam:) Cytuj
Murrwil Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 ŁAdnie prosze o analizę znajomości ONA: 18-01-1980 On : 19-04-1976 Z góry dziękuję Cytuj
Iskra Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Jeśli mogłabym prosić: ja - 26.02.1996 on - 06.10.1996 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi