Skocz do zawartości

Czarownica (wiedźma) i okno

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam prośbę o interpretacje snów. Kilka razy w życiu śniła mi się czarownica i zawsze też miała coś wspólnego z oknem, np. koło mojego domu jest drugi dom mojej ciotki tak, że jak stanę pomiędzy nimi widzę okna mojego domu i ciotki. Raz śniło mi się (miałam może 8 lat), że klęczę pomiędzy nimi, a w oknie patrzyła na mnie czarownica. Jej twarz była straszna. Zaczęłam płakać, ale nikt mnie słyszał i tak urwał się sen. Następny był, jak byłam starsza: patrzyłam przez okno w korytarzu mojego domu i nagle zobaczyłam w oknie tego drugiego domu znowu czarownicę, ale tamta tylko się na mnie patrzyła a ta wyraźnie chciała coś mi zrobić. Kolejnym razem w śnie też pojawiła się czarownica (to było niedawno), byłam w domu, wyraźnie czułam, że coś się do mnie zbliża i mi grozi i wtedy ona wleciała przez okno do mojego domu, tłukąc oczywiście całą szybę. Zaczęła mnie atakować, ale jakoś udało mi się uratować. Chyba coś też tam było z wodą.

Nie wiem co to może znaczyć i może to jest trochę dziecinne, że śni mi się czarownica, ale bardzo bym była wdzięczna jakbyście wypowiedzieli się na ten temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...