aneteysza Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Śniło mi się dziś,że widziałam białego szczura biegającego po mieszkaniu.Następnie próbowałam złapać tego szczura. Sen był urywkowy i na końcu ktoś trzymał na ręce tego szczura i oblał go czerwoną krwią (prawdopodobnie szczur był już martwy).Co może oznaczać ten sen ? Cytuj
Weles Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja widzę to tak... Sen mówi ci, że wiedzę możesz zdobyć na dwa sposoby... Pierwszy sposób to monotonna medytacja - jest to sposób najbardziej czysty i niewinny, który da ci satysfakcję. Drugim sposobem jest poszukiwanie wiedzy za wszelką cenę, zdobywanie tej wiedzy od różnych osób. Drugi sposób jest bardzo niekorzystny ponieważ każdy ma swoją prawdę, a wiele prawd wywoła u ciebie chaos. Jednak ty sama powinnaś zinterpretować ten sen... To co przedstawiłem to tylko moja subiektywna ocena... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 szczury kojarzą się że roznoszą choroby, ten był biały skojarzenie z laboratoryjnym, aneteysza czyli coś się pojawi w Twoim życiu co odbierzesz jako nauczkę od losu, doświadczenie będziesz próbować się z tym zmierzyć, dobrze że ktoś inny to za Ciebie załatwi, ale ta krew pokazuje że to będzie bolesne jakie miałaś odczucia widząc ten szczura we krwi - ulgi czy smutku ? Cytuj
aneteysza Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Napisano 12 Kwietnia 2010 mary_mary miałam uczucie ulgi a zarazem strachu. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 myślę ze ta sprawa zakończy się dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi