Skocz do zawartości

Autobus i dziwne upodobania Polskiego Niemca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich serdecznie. Prosiłbym o interpretacje mojego snu. Śniło mi się, że kumpel kupił samochód, jakiś taki zwyczajny, normalny samochód no i jak to zawsze bywa, zebrała się ekipa kumpli, żeby zobaczyć co on tam ma pod maską...stoimy na parkingu i nagle ktoś trafnie zauważył, że ten samochód ma automatyczną skrzynię biegów(pamiętam, że to było bardzo istotne, właśnie ten automat) Kumpel pojechał się karnąć i jak wrócił to już innym samochodem, Suvem - takim trochę większym i mówi, że to się z tym samochodem stało w trakcie jazdy, no i tak z tym autem było...im dłużej się nim jeździło tym się rozrastał...no i idę sobie wieczorem koło przystanku i nagle podjeżdża mój kumpel...żółtym autobusem, Solarisem, ale tym krótkim takim i mówi, że jeździł cały dzień i z jego osobówki zrobił się już autobus i już mu się nie chce jeździć. Spytał się mnie czy mam ochotę się karnąć, na to ja, że ok, bo jeszcze nigdy nie jeździłem samochodem z automatyczną skrzynią biegów a tym bardziej autobusem no i pojechałem się porozbijać po wioskach, jeździłem tak sobie po różnych zakamarkach i przez przypadek wjechałem na chodnik i zawisłem na jakiś schodach przed jakimś domkiem jednorodzinnym. Wysiadłem obadać jak poważna jest sytuacja, wychodzę a na trawniku przed domem leży pełno lalek Barbie z poodrywanymi nogami a w ich miejsce powciskane mięso, czerwone jakieś, czyli wołowina albo wieprzowina - na bank nie drób...i wychodzi jakiś Polski Niemiec, Folksdojcz jakiś, Gebels (takie epitety opisujące tego Pana pojawiły się we śnie) i mnie ochrzania, żebym zabrał autobus ze schodów, coś tam jeszcze posapał i się obudziłem...z lekkim zdziwieniem próbując ogarnąć to co mi się właśnie przedstawiło. Czy ma ktoś pomysł na interpretację ???

Pozdrawiam.