Dalione Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Przyśniło mi się coś takiego: Byłem w Krakowie i spotkałem się z koleżanką , okazało się że ma siostrę bliźniaczkę i ta jej siostra była całkowicie inna niż ona - to było przeciwieństwo koleżanki , jeśli koleżanka lubiła kawę ta jej siostra nie lubiła jej. Poszliśmy na jakieś zajęcia na których opowiada się o swoich problemach i trzeba było wypełnić ankietę , nie znałem jednego słowa więc ta jej siostra bliźniaczka mi powiedziała po cichu , nie usłyszałem więc zapytałem jeszcze raz , potem jeszcze raz i tak z 10 razy i nagle poczułem jak przytuliła głowę do mojej i się uśmiechneła - nagle czas przeniósł się do Wenecji gdzie byliśmy na statku i nas zaatakowano (?) ona też tam była i gdy ja uciekłem ona tam została, pobiegłem po policje ale nikt nie zwracał na mnie uwagi więc strzeliłem do policjanta (?) wtedy mnie gonili i złapali tych "bandytów" , wtedy wyszła ona ze statku miała ranę na ręcę więc ją przytuliłem i wtedy sen się skończył.. Bardzo mnie poruszył ten sen , ponieważ jak dotąd dziewczyny jeszcze nie miałem, a pracuje nad tym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalione Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 Czy ktoś może odpowiedzieć ? Albo zinterpretować ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts