Gość mabra1 Napisano 15 Września 2005 Napisano 15 Września 2005 wszędzie widziałam pajęczyny, w każdym kącie, między meblami. Pająków jakoś nie widziałam. Możecie zinetrpretować mi ten sen, bo sama nie potrafie, a jakoś dziwnie mnie nurtuje. Dzięki bardzo. Proszę odpowiedź na maila [email protected]
Gość mabra1 Napisano 15 Września 2005 Napisano 15 Września 2005 wszędzie widziałam pajęczyny, w każdym kącie, między meblami. Pająków jakoś nie widziałam. Możecie zinetrpretować mi ten sen, bo sama nie potrafie, a jakoś dziwnie mnie nurtuje. Dzięki bardzo. Proszę odpowiedź na maila [email protected]
Watislav Napisano 20 Września 2005 Napisano 20 Września 2005 To nie skrzynka kontaktowa :| . Pajęczyna oznacza niemiłe zdarzenia.
Watislav Napisano 20 Września 2005 Napisano 20 Września 2005 To nie skrzynka kontaktowa :| . Pajęczyna oznacza niemiłe zdarzenia.
edyta1983 Napisano 10 Kwietnia 2009 Napisano 10 Kwietnia 2009 zyna a na niej ogromny pajak czy ktos moze zinterpretowac moj sen? bo strasznie czesto o nim mysle i sie boje:(
Sephira Napisano 11 Kwietnia 2009 Napisano 11 Kwietnia 2009 edyto1983, niezbyt się wysiliłaś Wybacz, ale nie dosłyszałam? Pajęc - zyna a na niej ogromny pajak czy ktos moze zinterpretowac moj sen? bo strasznie czesto o nim mysle i sie boje:( Jeśli o pajęczynę chodzi, to powinnaś mieć teraz oczy i uszy szeroko otwarte. Prawdopodobnie ktoś z Twojego otoczenia będzie próbował wmanewrować Cię w jakąś nieciekawą intrygę. Dopóki we śnie pajęczyna nie zostanie zerwana przez Ciebie, nie wejdziesz w nią, masz jeszcze czas na dostrzeżenie problemu i ominięcie go. Pozdrawiam.
ginetka Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 Sniła mi się moja córka młoda mężatka ,że w pokoju nie wiadomo w czyim to było mieszkaniu weszła na krzesło i oczyszczała sufit z pajęczyn.A było ich mnóstwo.Dodam że były na suficie małe punkciki świateł ,oświetlenia i ona to oczyszczała z pajęczyn.Dodam,że córka jest mężatką szczęśliwą.Co to oznacza. Proszę o interpretację tego snu.
Yaskra Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Mi śniło się że uciekałam ale wpadłam w grubą pajęczynę, żeby się uwolnić starałam się ja rozerwać.. Ktoś mi właśnie pomagał ją przerwać. Mógłby ktoś pomóc mi to zinterpretować? Z góry dzięki
Pysiaczek Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Yaskra taki sen może zapowiadać skomplikowaną sytuację która może mieć miejsce w Twoim życiu z której przez bezradność ciężko będzie Ci wyjść, ale myślę, że tak jak we śnie znajdzie się ktoś, kto Ci pomoże
annomya Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Będę wdzięczna za zinterpretowanie tego krótkiego snu: widziałam jak w grubą, gęstą pajęczynę wpada duża mucha; szarpała się przez chwilę, coraz bardziej plącząc się w tej pajęczynie, aż znieruchomiała, a z cienia wyszedł do niej pająk. Odwróciłam wzrok, bo wiedziałam jak to się skończy, ale byłam zadowolona, że mucha (szkodnik) nie będzie mnie już dłużej irytować.
Pysiaczek Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Annomya muchę w śnie można interpretować na parę sposobów. Może ona symbolizować jakieś niemiłe wydarzenia, uciążliwych ludzi, natrętne myśli... Musisz odnieść do swojego życia to, co w Twoim śnie symbolizuje mucha. W każdym bądź razie możesz czuć się już od tego wolna
baba Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Witam,śniło mi się ze niby w moim mieszkaniu,ale to nie było moje odwiedziły mnie 2 "wredne"sąsiadki ,chcąc mi dokuczyć ściągnęła jedna ze ściany praktycznie nad swoją głowom nic pajęczyny,potem zaczęła wyciągać inne pajęczyny,które wyglądały bardziej na tumany zbitego kurzu-ciemne/jakby wymiatała te kołtuny z jakiegoś gzymsu-pulki nad oknem/,ja żartowałam cały czas bo we śnie miałam świadomość ze mieszkanie było dopiero z pajęczyn omiatane.pokój w którym byłyśmy nie miał pomalowanych ścian tylko surowe tynki .możecie to zinterpretować??w pomieszczeniu była tez moja mała 8-letnia córka,oraz w jakimś momencie mąż dziękuje za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi