behind66 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 (edited) Od 3 dni śni mi się mój były mężczyzna. W pierwszym śnie śniło mi się, że rozmawialiśmy normalnie a potem gdy powiedziałam koleżance, że nic między nami nie ma bo przecież wszystko jest skończone on objął mnie i powiedział, że nic się nie skończyło. Później śniło mi się, że biegał nago po moim domu. Następnej nocy śniło mi się, że zaginęłam w Warszawie, a on się załamał, gdy się znalazłam mówił, że bardzo to przeżywał i żałuje że nasz związek się skończył, poprosił o spotkanie, bo chce wszystko naprawić. Tej nocy śniłam, że spotkaliśmy się i przytulaliśmy w szkole, a później on poprosił mnie o rozmowę i powiedział, żebym się nim nie przejmowała, była szczęśliwa i żyła jakby się nic nie stało. W jego objęciach zawsze było mi dobrze, czułam się bezpieczna. Serdecznie proszę o interpretację, to dla mnie bardzo ważne, zależy mi na nim. Dodam, że ostatnimi czasy mam bardzo dobry kontakt, rozmawiamy całymi dniami, nie jestem z nim ok. pół roku. Edited July 3, 2008 by behind66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Od 3 dni śni mi się mój były mężczyzna. W pierwszym śnie śniło mi się, że rozmawialiśmy normalnie a potem gdy powiedziałam koleżance, że nic między nami nie ma bo przecież wszystko jest skończone on objął mnie i powiedział, że nic się nie skończyło. Później śniło mi się, że biegał nago po moim domu. Następnej nocy śniło mi się, że zaginęłam w Warszawie, a on się załamał, gdy się znalazłam mówił, że bardzo to przeżywał i żałuje że nasz związek się skończył, poprosił o spotkanie, bo chce wszystko naprawić. Tej nocy śniłam, że spotkaliśmy się i przytulaliśmy w szkole, a później on poprosił mnie o rozmowę i powiedział, żebym się nim nie przejmowała, była szczęśliwa i żyła jakby się nic nie stało. W jego objęciach zawsze było mi dobrze, czułam się bezpieczna. Serdecznie proszę o interpretację, to dla mnie bardzo ważne, zależy mi na nim. Dodam, że ostatnimi czasy mam bardzo dobry kontakt, rozmawiamy całymi dniami, nie jestem z nim ok. pół roku. Witaj behind666 Widzisz Twój sen jest efektem polepszenia waszych relacji i faktu, że zależy Tobie na nim. Pytanie pewnie jakie Ciebie nurtuje to czy Jemu też zależy. Z opisu snu nie ma wątpliwości, że tak jest ale kochana nigdy sie tego nie dowiesz jesli go poprostu o to nie spytasz:) Pozdrawiam i życze powodzenia:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts