Malwine5 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 To bardzo dziwny sen.od razu mówię,że mam 16 lat i działo się to w czasie teraźniejszym.Pojechałam z moimi dziadkami i chłopakiem(w lutym zerwał ze mną)do lekarza,który chciał mi dać zastrzyk(strasznie się bałam ukłucia).W końcu nie zrobił mi go i nagle szłam z moim byłym i stali tam ludzie z mojej szkoły i sprzedawali książki do historii.Czułam się,jakbym wychodziła z kościoła.Nagle dotarliśmy na most i zaczęliśmy sie całować.Potem trafiliśmy na miejsce w którym lubiłam się bawić w dzieciństwie.To była działka z dębem i łąką drzew.Zaczęłam go całować po ramionach a potem całowaliśmy się tam w usta,leżąc na trawie.Nagle zaczęła się gwiaździsta noc i znalazłam się na jakiejś platformie wyższej od tego dębu i tańczyłam z moim znajomym(nic do niego nie czuję) i byliśmy ubrani wieczorowo.Tańczyliśmy i poprosiłam go,by mnie podniósł i zobaczyłam całą moja działkę i dom.Byłam wtedy bardzo szczęśliwa.Z góry bardzo dziękuję za interpretację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Malwine, czy czujesz coś jeszcze do tego chłopaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malwine5 Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 Do tego z którym tańczyłam nic nie czuję,a wobec byłego sama nie wiem:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts