Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

dawno już nie pamiętałam swoich snów...

Witam wszystkich.

nie wiem czy będę umiała opowiedzieć...

Dzisiejszej nocy śniło mi sie, że mam wziąć ślub z moim byłym mężem - jego samego nie widziałam ani razu we śnie... jednakże mimo iż slub miał odbyć sie o godzinie 13 nie doszło do niego nie wiem czemu.. pamiętam jakies dziwne bieganie po mieście.. po starym mieście w jakiś uliczkach.. wszyscy goście biegali za mną.. potargałam spódnicę ?? niebieską.. szukałam pieniędzy ktoś mi dał jakieś dziwne pieniążki( wiedziałam że były kradzione), którymi zapłaciłam za nitkę i igłę.. ale nie miałam jak jej użyć.. zaczął padać deszcz... schowałam sie z kilkoma osobami pod drzewem gdzie była wymiana zdań na temat tego biegania.. i kiedy wreszcie ten ślub?? byłam załamana.. ale w głębi siebie wcale nie chciałam tego wszystkiego.. nawet się cieszyłam że nic sie nie udało.. tylko było mi szkoda gości... zobaczyłam kościół.. pobiegłam do niego... do kościoła wchodziło chyba z 20 par młodych..ciągle padało. podeszłam do księdza zapytać czy udzieli mi ślubu.. on sie zgodził.. ostatecznie ślub miał odbyć sie o 22 wyszłam do gości, którzy bardzo zaczęli klaskać... a ja dzwoniłam do mojej przyjaciółki i nie mogłam zrealizować połączenia... nikt nie mógł znaleźć mojego " przyszłego " męża.. a ja krzyczałam że on ma przecież moja szminkę..( normalnie głupota bo ja nie używam szminek wcale : ) i bardzo sie cieszyłam że go nie ma.. bo do ślubu znowu nie dojdzie... przybiegł mój znajomy - który mieszka na co dzień we Francji- i mocno mnie przytulił.. i przepraszał że sie długo nie odzywał...potem pożegnałam sie z koleżanka, która siedziała w samochodzie z mężem swoim i malutkim nagim dzieckiem- niemowlakiem.. machałam im jak odjezdzają... i sie obudziłam.

nagadałam... było to wszystko tak wyraźne, że aż dziwne... bo dawno nie miałam tak wyraźnego snu... uciekam przed czymś?

Edytowane przez irmab
Napisano

chyba właśnie o to chodzi.....zaczynam rozumieć.

Dziękuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...