bartoszek Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Nie wiem czy był to jeden sen, czy dwa w każdym razie wyglądało to tak: Byłem w Tropical Island i widziałem sprzeczkę przy zjeżdżalni. Kłócili się chłopak mojego wieku i trochę młodsza dziewczyna. Chłopak obraził dziewczynę w wyniku czego ona ściągnęła mu kąpielówki. Chłopak zawstydził się bo w okolicy stało dużo innych ludzi. Próbował się oddalić albo schować i więcej nie pamiętam... Później przyśniło mi się, że przyszedłem do hotelu i chciałem się wykąpać. Okazało się, że łazienka jest wspólna i to na zasłonkę. W dodatku ta zasłonka była za mała i ludzie stojący w hallu mogli widzieć wszystko co dzieje się w łazience, pod prysznicem, w wannie itd. A ja mimo wszystko się kąpałem. Trochę później do łazienki wszedł niespodziewanie jakiś chłopak - trochę młodszy ode mnie. Przyszedł z jakąś dziewczyną i to nagą. Sam zresztą też był goły. Dziwny sen, co nie? Nie mam pojęcia o co w nim chodziło....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts