Jump to content

Antalya

Recommended Posts

Witajcie.

Ogólnie sprawa rozegrała się na jakiejś sali do prób tańca. Wiadomo cała ściana była pokryta lustrami. Tańczyliśmy w grupie (z przewagą chłopaków - nie znam ich w rzeczywistości) Tańczyliśmy jakiś układ, nagle jakby przerwa, ktoś zapytał (może mój nauczyciel?) kto stanie na palcach? - jak do baletu. Stanęłam ja. Ręce złożyłam nad głową jak baletnica, wszyscy byli pełni podziwu (swego rodzaju ucisk i pieczenie odczułam na realu, kiedy stanęłam na koniuszkach palców). Zaczęłam się kręcić, swobodnie, uśmiechnięta, rozluźniona, w lustrze widziałam całe moje małe przedstawienie. Zaczęłam się kręcić szybciej, przyjmując to coraz inne pozy, kiedy tak kręciłam się zaczęłam unosić się nad podłogą :wow: Ogólnie wszyscy byli zachwyceni moim popisem, wirowałam i wirowałam zwinięta w kłębek z wyciągniętą ręką, no tak czy siak w różnych pozach, a to wszystko cały czas działo się nad podłogą. Nie było to wysoko, bo jakieś 50 cm, może nawet i mniej.

Czy wiecie może co to może oznaczać? Przewertowałam cały sennik i nic za bardzo mi mogę odczytać. Sny tłumaczę sobie i swoim znajomym i zawsze wychodzi w 101% to, o czym mówiłam, ale jakoś nie mogę sobie z tym poradzić.

Będę Wam bardzo wdzięczna za pomoc :)

Pozdrawiam :)