Bauii Napisano 20 Września 2008 Napisano 20 Września 2008 Witam serdecznie. Mam sen, w którym spadam z jakiegoś miejsca. Zawsze widzę co to za miejsce. Pierwszy raz ten sen i to uczucie miałem w wieku 5 lat. Tylko wtedy nie śniło mi się spadanie, tylko to, że wpadłem pod wodę z lodu. Ogolnie rzecz biorąc sen wygląda tak: Stoję gdzieś, bądź coś robię i nagle spadam z tamtąd. Trwa to czasem 1sec. czasem dość długo, kiedy już uderzam w ziemie, budzę się z uczuciem jakbym wpadł do zimnej wody. Co mogą oznaczać te sny ?
Sephira Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 Bauii, jeżeli te upadki występują we wczesnej fazie snu (niedługo po zaśnięciu) polecam ten temat: http://www.ezoforum.pl/dziwny-sen/3072-uczucie-spadania-w-trakcie-zasypiania.html Pozdrawiam.
Bauii Napisano 21 Września 2008 Autor Napisano 21 Września 2008 Nie. Spadanie występuje w "środku" nocy. Nie jest to związane z zasypianiem.
caliah Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 Witaj Bauii, Czy możesz mi powiedzieć coś więcej o sobie. Od tego zależy interpretacja twoich snów. Pytam o wiek (w przybliżeniu) oraz o stan cywilny. Jeżeli krępujesz się tutaj, to przyśli mi na pw. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi