Skocz do zawartości

dentysta, rowki w zebach, koniec diety

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, bardzo prosilabym o interpretacje snu oraz o odpowiedz na pytanie.

sen wygladal tak: czekam na wizyte u dentysty, po jakims czasie wchodze do gabinetu i dentysta sprawdza mi zeby. mowi ze mam rowki w zebach (nie dziury tylko takie podluzne rowki) i ze stan fatalny i ze musze skonczyc z dieta. koniec snu.

pamietam ze snu oczekiwanie na wejscie do gabinetu, zdaje sie siedzialam na podlodze pod sciana (ale nie pamietam dokladnie, to nie bylo glowne w snie). widzialam dentyste (tak mi sie wydaje), zebow nie. w snie chyba nie bylam przerazona rowkami w zebach, wystraszylam sie dopiero po obudzeniu :)

i pytanie: czy ten sen musi cos oznaczac? chodzi o to ze musze isc do dentysty, ma to zwiazek z tym ze czesto jem noca i nie myje potem zebow :) martwi mnie to i wiem ze zle robie. nie miewam zbyt wielu snow ktore pamietam, wiec mnie wystraszyl. jednoczesnie jest bardzo "zyciowy" - stad pytanie. kolejnej nocy mialam inny sen (zdaje sie regulamin nie pozwala pisac dwoch naraz), to byly moje jedyne dwa sny od dawien dawna.

Napisano

Rzeczywiście może chodzić o realną wizytę, która się szykuje. Wtedy te zepsute zęby znaczyłyby jedynie to, że się o nie boisz ;)

Może jednak też być tak, że urwał się z kimś kontakt, co prawda nadal czekasz na wiadomość, ale dobrze sobie zdajesz sprawę, że możesz jej już nie dostać. Zęby jednak Ci w tym śnie nie wypadły, są jedynie porysowane, więc ostateczny koniec to jeszcze nie jest. Może była jakaś kłótnia czy coś w tym rodzaju? Powinnaś się pierwsza odezwać do tej osoby, bo ta dieta może oznaczać niechęć do przeprosin i długi czas rozłąki ;)

Napisano

byly nawet dwie klotnie :( chyba to nie tylko jednak ta szykujaca sie wizyta i nocne posilki :)

baardzo dziekuje za odpowiedz :) nie ma co szukac poszczegolnych znaczen po sennikach bo tylko czlowiek sie boi niepotrzebnie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...