KAREN25 Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Witam. Już drugi raz śniły mi się drzwi do mojego mieszkania ze szparami z obu stron od górnej framugi do progu. To wyglądało tak jak by drzwi były zaczepione tylko od góry, a każdy kto przechodził na klatce schodowej mógł zaglądać swobodnie do mieszkania. Jeżeli ktoś wie coś o interpretacji tego snu to proszę o wpis pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
auris81 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Witam.Sądzę,że Twój sen odnosi się do Twojej osobowości i przepuszczalnosci Twych wewnętrznych granic.Słabo osadzone drzwi,przez które każdy może zajrzeć,to oznaka nadmiernej szczerości wobec innych.Nie zwierzaj się ze swych trosk każdemu,bo inni mogą zechciec ingerować w Twoje sprawy,Twoją prywatność.Mam też wrażenie,że możesz mieć problem z obroną własnego zdania,bądź też z jego przeforsowaniem.Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts