Jump to content

walenie w dach / pukanie do drzwi

mashet

Recommended Posts

czesc wszystkim... mam 2 zagadnienia, których nie potrafię wyjaśnić a mnie nurtują. Pierwszy:

jak mieszkałam jeszcze z rodzicami, bardzo długo coś waliło (dosłownie) w dach nad moim pokojem w godzinach nocnych ok. 1:30 a potem o ok. 3:15. czasem było tak że waliło tylko o godzinie 1, jednak zdarzało się 2 razy o 1 i 3 i to nie było jedno łupanie, tylko walniecie... cisza... jak przestałam nasłuchiwać znowu... ucichało dopiero gdy zaczynałam klnąć i wyzywać, żeby dało mi spokój. co to mogło być? teraz w moim pokoju mieszka moja siostra, ma 7 lat, rok temu też ją to budziło-od jakiegoś czasu jest spokój nie skarży się na to...

Druga rzecz: Obecnie mieszkam sama, osoba która mieszka ze mną wyjechała. co parę dni słyszę pukanie w drzwi do domu, a mieszkam w ogrodzonym ogrodzie i w dodatku z psem, który nikogo by nie wpuścił na teren domu... dziś coś zastukało 3 razy, myślałam, że to szwagierka przyjechała, jednak otworzyłam drzwi i pusto...

3 dni temu o godzinie 2:30 w nocy coś pukało w drzwi... nawet nie podeszłam, ale już nie zasnęłam do rana... Czy ktoś z Was wie co się dzieje, co to może być? Wszyscy mi mówią że fiksuję, ja natomiast wiem swoje, jeszcze nie zwariowałam, zeby mieć aż takie omamy słuchowe... pomóżcie prosze :(