fiorela Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Moj tato nie zyje.Dzisiaj ktorys raz przysnil mi sie ja i moj byly jechalismy autem przed wjazdem nie wiem gdzie zatrzymal sie i na przeciwko stal moj tato tak jakby po bujce bo byl opklejony plastrami i machal do mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 a mozesz ten sen opisac bardziej szczegolowo?co w nim czulas?jak wygladalo otoczenie?jak czesto Ci sie sni Twoj ojciec,jakie sa Twoje obecne relacje z bylym...trzeba zawrzec jak najwiecej informacji,bo po takim "suchym"poscie,ja nic nie wiem,nie moge Ci pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiorela Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Tato nie zyje od miesiaca ja z moim bylym dosyc czesto sie klocimy nie odzywamy sie do siebie a potem znowu rozmawiamy ale we snie bylo bardzo milo jasno a jak zobaczylam tate to sie bardzo ucieszylam Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Moj tato nie zyje.Dzisiaj ktorys raz przysnil mi sie ja i moj byly jechalismy autem przed wjazdem nie wiem gdzie zatrzymal sie i na przeciwko stal moj tato tak jakby po bojce bo byl opklejony plastrami i machal do mnie.Tato nie zyje od miesiaca ja z moim bylym dosyc czesto sie klocimy nie odzywamy sie do siebie a potem znowu rozmawiamy ale we snie bylo bardzo milo jasno a jak zobaczylam tate to sie bardzo ucieszylam Tato jest tutaj w Twoim snie pocieszeniem i ostrzezeniem,Ty jedziesz ze swoim bylym samochodem,ale zatrzymuje Was ojciec(symbol jazdy autem to wspolna droga,cele,zycie)-tacie sie to ewidentnie nie podoba.To,ze on byl caly w plastrach i wygladal tak jakby po bojce,on chcial Ci pokazac,ze tak wyglada Twoj zwiazek-sama napisalas,ze sie dosc czesto klocisz ze swoim bylym,ze sie nie odzywacie,a potem znow rozmawiacie.Na pewno z tego powodu cierpisz.Ojeciec machal do Ciebie,bo chcial Ci uswiadomic,zebys zauwazyla jego intencje,to co chcial Ci przekazac. Wiem,ze na pewno czujesz cos do bylego,stad ciagle klotnie i powroty,ale pomysl czy warto tak cierpiec?Ja przezywalam ostatnio cos podobnego i dopiero po czasie zrozumialam,ze takie zycie nie ma sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts