Skocz do zawartości

Dostać rzeżuchę w liście

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Drugą noc z rzędu śni mi się dokładnie to samo. Początku snu nie pamiętam, ale śniło mi się, że dostałam jakiś list, a raczej w sumie małą, białą kopertę, a po otwarciu jej okazuje się, że w środku wypełniona jest rzeżuchą. O co może chodzić?

Pozdrawiam :)

Napisano (edytowane)

Witam

Jesli nie bylo konkretnego nadawcy listu,mozemy przyjac,ze jest to wiadomosc przeslana Tobie przez podswiadomosc.

Rzezucha ma zas wlasciwosci oczyszczajace organizm i nieodzownie kojarzy sie z Wielkanoca.

Wnioskuje zatem,ze Twoj ogranizm informuje Cie poprzez podswiadomosc,ze potrzebuje oczyszczenia i zwrocenia wiekszej uwagi na zdrowie.

I jeszcze jedna mysl mi przychodzi do glowy.Rzezucha dosc szybko rosnie.Moze zatem rowniez ten sen oznaczac,ze cos w Tobie wzroslo np mysl,plan moze ciaza(?) itp.Opis snu jest dosc krotki wiec ciezko jest cos wiecej wywnioskowac.Mam nadzieje,ze rzucilam ciut swiatla.

Pozdrawiam

Edytowane przez auris81
Napisano

Nie wiem właśnie o co chodzi, nadawcy listu nie było, czysta koperta. Jeszcze taki jeden szczegół, że zwróciłam w tym śnie uwagę na to, że normalnie jak rzeżucha rośnie to jest wysoka, a ten list był bardzo płaski, ta rzeżucha była jakby przyklejona na kartkę i taka płaska. Co we mnie ostatnio wzrosło? Złość i rozczarowanie, może w jakiś sposób dojrzałość..

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Rzeżucha to źródło witamin i mikroelementów. Symbolizuje zdrowie, wzmocnienie siebie. I to co ważne, rzeżucha z wyglądu jest niepozorna, a zobacz ile ma w sobie mocy, ile w niej witalności.

Według mnie to oznaczał Twój sen , list z rzeżuchą to przesyłka która Los Ci da żeby Cię wzmocnić.

Biała koperta, biały kolor to symbol czystości biel. Koperta to wiadomość, ale też słowa i myśli, więc chodzi o korzystne dla ciebie zmiany w sposobie Twojego myślenia, spostrzegania otoczenia, kontaktowania się z ludźmi. Na Twoją korzyść dla Ciebie może zmienić się Twoje podejście do problemów, staniesz się zaradny, poczujesz się silny )

Bądź cierpliwy, takie zmiany nie zachodzą od pstryknięcia palcami, to cały proces, tym bardziej że w kopercie było dużo rzeżuchy, więc jest co robić.

Jeśli czekasz do Wielkanocy, bo jak wiedzę z tym czasem ludziom kojarzy się rzeżucha, to ok. To jeszcze miesiąc czasu, ale nie stresuj się upływem czasu, bo zmiany zajdą w spokojnej atmosferze o czym mówi biel koperty.

Edytowane przez SooYoung